بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Entering PS Plus in June (in no particular order)
Deus Ex: Human Revolution (PS3)
Machinarium (PS3)
Saints Row: The Third (PS3)
Orc Attack (PS Vita)
Zero Escape: Virtue’s Last Reward (PS Vita)
مرتضي ديدي :>
متاسفانهGuacemlee فري نشد ،ولي اين ماه سوني تركونده:x
ريجن ١ رو عشقه
هرچي بازي مي خواستم بخرم فري شد;;)
نه بازي هايي كه همه بازي كردن8-|
If you know what i mean:lol:

این Orc Attack رو یه تریلر ازش دیدم خیلی باحاله :دی یه جورایی مثل Castle Crashers ـه فقط دوبعدی نیست و اکشن سوم شخصه . کرکتر ها هم خیلی خنده دار و باحالن و همش هم صدای Fart Fart میاد تو در گیری :دی
30 دلار هم که به سودم شد . این Last Reward رو از روز اولی که ویتا خریدم میخواستم بخرم که قسمت شد فری بشه . به به :دی

این Orc Attack رو یه تریلر ازش دیدم خیلی باحاله :دی یه جورایی مثل Castle Crashers ـه فقط دوبعدی نیست و اکشن سوم شخصه . کرکتر ها هم خیلی خنده دار و باحالن و همش هم صدای Fart Fart میاد تو در گیری :دی
30 دلار هم که به سودم شد . این Last Reward رو از روز اولی که ویتا خریدم میخواستم بخرم که قسمت شد فری بشه . به به :دی
من فكر مي كردم اين بدترينشون باشه،كه شما مي گي باحاله;;)
آپديت بهتر از اين نديده هيچ استوري به خودش:xb-)
پ.ن: بريم برا دانلود guacamelee)اندفه درست نوشتمش:d)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه سوال فنی..من الان یه LBP با کد آنلاین دارم که ریجن us هستش میتونم اکانتم رو تغییر ریجن بدم و بازیرو با online passesh به اکانت ریجن یکم انتقال بدم اگر میشه که ممنون میشم بگید چطوری؟!مرسی

سلام بچه ها یه سوال فنی..من الان یه LBP با کد آنلاین دارم که ریجن us هستش میتونم اکانتم رو تغییر ریجن بدم و بازیرو با online passesh به اکانت ریجن یکم انتقال بدم اگر میشه که ممنون میشم بگید چطوری؟!مرسی
خیر
همچین کاری رو نمیشه کرد.
کلا online pass یک بار و برای همیشه به یک اکانت رجیستر میشه. به اکانتی هم رجیستر میشه که از نظر region همخونی داشته باشه چون Online pass ها همه region locked هستن
اگر میخوای اکانت دیگه بازی کنی باید Online pass جدید و از store بخری.

خیر
همچین کاری رو نمیشه کرد.
کلا online pass یک بار و برای همیشه به یک اکانت رجیستر میشه. به اکانتی هم رجیستر میشه که از نظر region همخونی داشته باشه چون Online pass ها همه region locked هستن
اگر میخوای اکانت دیگه بازی کنی باید Online pass جدید و از store بخری.
آهان اونوقت میتونم بدون ریست کردن دستگاه اکانت هامو هر موقع که بخوام عوض کنم؟

آپديت بهتر از اين نديده هيچ استوري به خودش:xb-)
چرا دیده دوست عزیز!
کلا فکر میکنم اکثر بازیکنان قدیمی PSN قبول داشته باشن که استور ریجن 2 فوق العاده دقیق تر و بهتر تو زمینه پلاس عمل کرده و اگه بخوام فقط چند تا از بازی های بعد از عید رو برات نام ببرم می تونم به اینا اشاره کنم که خیلی نسبت به آپدیت های ریجن 1 که بازی PSP رو میاد برای PS Vita میزاره بهتره و مشتری پستندتره:

Metal Gear Solid
Zero Escape
Thomas was Alone
Velocity Ultra
Puddle
Rayman
Sine Mora

بازی های PS3 هم که بماند دیگه در همین حد که این ماه ICO هستش و ماه پیش هم که Hitman و Cathrine بودش یا بازی مثل The Cave بعد از یک ماه انتشار مجانی شدش. اگه اشتباه نکنم Deus Ex و Machinarium هم قبلا برای ریجن 2 اومده بودند البته مطمئن نیستم! ولی در مجموع کیفیت بازی های اروپا به مراتب بهتر از امریکا هستش و به عقیده من این یه حقیقته!

آهان اونوقت میتونم بدون ریست کردن دستگاه اکانت هامو هر موقع که بخوام عوض کنم؟
خیر
متاسفانه از ابتدا سونی ویتا رو فقط با یک اکانت در یک زمان سازگار کرده بود
برای سوییچ بین اکانتها بایستی ریست فکتور بکنی حتما.

چرا دیده دوست عزیز!
کلا فکر میکنم اکثر بازیکنان قدیمی PSN قبول داشته باشن که استور ریجن 2 فوق العاده دقیق تر و بهتر تو زمینه پلاس عمل کرده و اگه بخوام فقط چند تا از بازی های بعد از عید رو برات نام ببرم می تونم به اینا اشاره کنم که خیلی نسبت به آپدیت های ریجن 1 که بازی PSP رو میاد برای PS Vita میزاره بهتره و مشتری پستندتره:

Metal Gear Solid
Zero Escape
Thomas was Alone
Velocity Ultra
Puddle
Rayman
Sine Mora

بازی های PS3 هم که بماند دیگه در همین حد که این ماه ICO هستش و ماه پیش هم که Hitman و Cathrine بودش یا بازی مثل The Cave بعد از یک ماه انتشار مجانی شدش. اگه اشتباه نکنم Deus Ex و Machinarium هم قبلا برای ریجن 2 اومده بودند البته مطمئن نیستم! ولی در مجموع کیفیت بازی های اروپا به مراتب بهتر از امریکا هستش و به عقیده من این یه حقیقته!
من خودم از پيشكسوتان پلاسم و همون اول كه پلاس اينجوري شد(e3 2012). ،عضوش شدم،و باش كنار اومدم و فمكر كنم تو اين بازه. حدود ٢٠ روز عضوش نبودم
من منظورم اينه كه تو يه يك ماه چند تا بازي خوب همزمان با هم فري نشدن، برا من اينجوريه شايد برا بقيه اينجوري نباشه( اكثر بازي هاي ريجن ٢ رو بازي كردم)
بعد شما تخفيف هاي كه ريجن ١ هر ماه برا بازياش مي زاره ببين چقدر زياد
اينم چندتا بازي غير پورت شده برا ويتا از. بعد عيد
Orc attack
zero scape
germinator
Machinarium
plant versus zombie
Pinball arcade
knytt underground
انصافاً بيشترشون بازي هاي عاليي هستن
در هرص ورت انتخوابي اي هست

چرا دیده دوست عزیز!

Metal Gear Solid
Zero Escape
Thomas was Alone
Velocity Ultra
Puddle
Rayman
Sine Mora

قبول دارم من خودم ریجن یکم ولی دو واقعا بهتره..

• عنوان Deus Ex: Human Revolution (برای کنسول PS3) با قیمت ۱۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود و دارندگان سرویس پلاس به طور رایگان از این عنوان بهره خواهند برد.

• Let’s Fish! Hooked On (برای کنسول ویتا) با قیمت ۱۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود که دارندگان سرویس پلاس با یک تخفیف ویژه و قیمت ۱۰ دلار از این عنوان بهره خواهند برد.

• عنوان Portal 2 (برای کنسول PS3) با قیمت ۱۵٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود که اعضای سرویس پلاس می توانند این عنوان را با قیمت ۹٫۵۹ دلار دریافت کنند.

• محتوای قابل دانلود Portal 2 In Motion نیز با قیمت ۷٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود و با قیمت ۴,۷۹ دلار در دسترس اعضای سرویس پلاس قرار خواهد گرفت.

• عنوان Grid 2 نیز با قیمت ۵۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود که اعضای سرویس پلاس می توانند این عنوان را با قیمتی بالغ بر ۵۳٫۹۹ دلار دریافت کنند.
این ماه شامل عناوینی دیگری همچون Saints Row: The Third (برای کنسول PS3) و Machinarium (برای کنسول PS3 و ویتا ) و Orc Attack و Zero Escape: Virtue’s Last Reward (هر دو برای کنسول دستی ویتا) به صورت رایگان خواهد بود.در پایان لیستی از عناوین رایگانی که در ماه ژوئن از شبکه ی PSN خارج خواهند شد

• ۴ ماه ژوئن _عنوان Sleeping Dogs
  • 11 ماه ژوئن_Closure و Ratchet & Clank All 4 One و inFAMOUS 2 و LittleBigPlanet 2
  • 18 ماه ژوئن_SOULCALIBUR: Broken Destiny
  • 25 ماه ژوئن _BlazBlue: Continuum Shift EXTEND

آخرین ویرایش:
اون چندتای اول برای آپدیت این هفته است.
machinarium فقط برای ps3 رایگان خواهد بود.
اون لیست آخر هم عناوینی هست که در خارج میشن از لیست پلاس, مثل sleeping dogs که این هفته برداشته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or