بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باو شما هم دلتون خوشه ها .... یه کالکتور جورنی بدن برا ویتا ما راضیم ... گاد اف وار اسنشن نمیخوایم ! کلا مثل اینکه قرار نیست برای ویتا عنوان بزرگ بدن حالا حالا ها ... یه انچارتد دادن اونم برای زمان لانچ کنسول که مشتری جمع کنن بعدش دیگه بیخیال شدن تازه به عناوین دیگه مثل کال اف و سایلنت هیل هم گند زدن .

خوده سونی در 6-7 سال چند عنوان خیلی معروفش رو برای ps3 میده ( فرنچایزهای خودش رو ) که برای ویتا کم گزاشت فعلا! ؟
توی کله سالهایی که PS3 اومد کلا 2 بازی God of war عرضه شد
... 2 سری از Killzone - و
2 سری از LBP و
3 تا از Uncharted ...
GT5 و Resistance و Motorstorm
بر فرض مثال اینها
... خوده استودیو های سونی رو میگم

فعلا سال گزشته برای ویتا LBP و Uncharted رو داشت
امسال هم Killzone , Sly cooper و شاید بشه گفت JAK
حالا در کل چطوری برای شما LBP - Killzone عناوین غیر بزرگ محسوب میشن رو نمیدونم!
---------------------------------------------------

یک سری هم بازیای خیلی خوبه Indie مثل Terraria - Guacamelee - The lone survivor - و هم اعلام شد که این بازیها واقعا عناوین عالی هستن و متاشون هم همه بالاست ...

بازیهای انحصاری دیگه هم نظیر Soul sacrifice بود که ظاهرا توی japan امتیازهای خیلی مثبتی رو گرفته

باز من فکر میکنم سونی به احتمال بالای 65% ساخت GT - GOW - Patapon رو برای ویتا در نظر داره اما طوری این بازیا رو میخواد که انحصاری ویتا باشن نه فقط مثلا اسنشن رو پرت کنن که برای مارکتینگ ویتا خوب باشه .

آخرین ویرایش:
[h=1]Draw Slasher هفته آینده برای PS Vita عرضه می شود[/h]بازیکنان می توانند Draw Slasher را به قیمت ۵٫۹۹ تهیه کرده و از آن لذت ببرند. در ضمن بازی در تاریخ ۲۳ آپریل در شبکه PSN به فروش خواهد رسید

یک سایت اسپانیایی به نام Fnac ، بازی Rayman Legends در عناوین قابل فروش برای ویتا قرار داده.

36890168318938865328.jpg

خوده سونی در 6-7 سال چند عنوان خیلی معروفش رو برای ps3 میده ( فرنچایزهای خودش رو ) که برای ویتا کم گزاشت فعلا! ؟
توی کله سالهایی که PS3 اومد کلا 2 بازی God of war عرضه شد
... 2 سری از Killzone - و
2 سری از LBP و
3 تا از Uncharted ...
GT5 و Resistance و Motorstorm
بر فرض مثال اینها
... خوده استودیو های سونی رو میگم

فعلا سال گزشته برای ویتا LBP و Uncharted رو داشت
امسال هم Killzone , Sly cooper و شاید بشه گفت JAK
حالا در کل چطوری برای شما LBP - Killzone عناوین غیر بزرگ محسوب میشن رو نمیدونم!
---------------------------------------------------

یک سری هم بازیای خیلی خوبه Indie مثل Terraria - Guacamelee - The lone survivor - و هم اعلام شد که این بازیها واقعا عناوین عالی هستن و متاشون هم همه بالاست ...

بازیهای انحصاری دیگه هم نظیر Soul sacrifice بود که ظاهرا توی japan امتیازهای خیلی مثبتی رو گرفته

باز من فکر میکنم سونی به احتمال بالای 65% ساخت GT - GOW - Patapon رو برای ویتا در نظر داره اما طوری این بازیا رو میخواد که انحصاری ویتا باشن نه فقط مثلا اسنشن رو پرت کنن که برای مارکتینگ ویتا خوب باشه .

داداش heavy rain و beyond و the last of us رو یادت رفت همون هوی رین به کل این نسل می ارزید انچارتدی هم که برای ویتا دادن در حد انچارتد 1 بود کیل زون هم که به نظر من جزو ضعیف ترین ip های انحصاری سونیه که جز گرافیک هیچ چیز دیگه ای نداشت .نه موضوع شاخی نه چیز جدیدی هیچی فقط گرافیک ... . این جوری که بوش میاد ویتا هم میشه مثل psp که فقط عناوین پورت میاد براش و همین هم باعث شکست کنسول میشه ... مدیر سونی اولی که ویتا میومد گفت اشتباهاتی که رو psp انجام دادن رو رو ویتا تکرار نمیکنن (از نظر بازی ) و گفته بود اینده این کنسول رویاییه ولی ما تا حالا چیز رویایی ندیدیم فقط پورت یا بازی اشغال به جز دو سه تا عنوان که تو این مدت خیلی کمه ... در ضمن یه جا خوندم طرح اصلی گراویتی راش هم برای ps3 بوده و لطف کردن این بازی رو برای ویتا دادن .البته از کنسول دستی بیشتر از این توقع نمیره ...
در ضمن دوستانی که صحبت گاد اف وار میکردن لازم بدونن گاد اف وار 3 32 گیگ بود .حالا اسنشن رو نمیدونم ... ولی با این حجم هیچ وقت پورت نمیشه رو ویتا این پنبه رو از گوشتون در بیارید .

از E3 به بعد بازی های خوبی برای ویتا میاد ... دقیقا مثل PS3
PS3 تا دو سال اولش هیچ بازی در حد ـه کنسول ـش نداشت ... موتورش کم کم راه افتاد
ویتا هم همین جوری میشه به نظرم ... یکم الان بازی ها چرت شدن دلیل ـش هم اینکه موتور اکثر بازی های برای PSP هست و بازی های خیلی کمی موتور درست حسابی دارن
باید صبر کرد ...

داداش heavy rain و beyond و the last of us رو یادت رفت همون هوی رین به کل این نسل می ارزید انچارتدی هم که برای ویتا دادن در حد انچارتد 1 بود کیل زون هم که به نظر من جزو ضعیف ترین ip های انحصاری سونیه که جز گرافیک هیچ چیز دیگه ای نداشت .نه موضوع شاخی نه چیز جدیدی هیچی فقط گرافیک ... . این جوری که بوش میاد ویتا هم میشه مثل psp که فقط عناوین پورت میاد براش و همین هم باعث شکست کنسول میشه ... مدیر سونی اولی که ویتا میومد گفت اشتباهاتی که رو psp انجام دادن رو رو ویتا تکرار نمیکنن (از نظر بازی ) و گفته بود اینده این کنسول رویاییه ولی ما تا حالا چیز رویایی ندیدیم فقط پورت یا بازی اشغال به جز دو سه تا عنوان که تو این مدت خیلی کمه ... در ضمن یه جا خوندم طرح اصلی گراویتی راش هم برای ps3 بوده و لطف کردن این بازی رو برای ویتا دادن .البته از کنسول دستی بیشتر از این توقع نمیره ...
در ضمن دوستانی که صحبت گاد اف وار میکردن لازم بدونن گاد اف وار 3 32 گیگ بود .حالا اسنشن رو نمیدونم ... ولی با این حجم هیچ وقت پورت نمیشه رو ویتا این پنبه رو از گوشتون در بیارید .
تشکر بابت نظر
البته همونطور که دیدی من جواب بحث رو به دور از علاقه شخصی دادم ...
کلی گویی کردم ...

Heavy rain هم بازی جالبی بود اما در حد نسل خیر .... عناوین بزرگتر از اون بودند ... ( نظر شخصی )

انچارتد 1 هم برای خودش زمانی چیزی بود ;)
GR هم بله ... برای PS3 در حال ساخت بود . فکر کنم ساخت بازی از تابستان 2008 شروع شده بود و اوایل 2009 سریعا به ویتا تغییر کرده بود ... مثل اینکه یک طرفه قضیه خودشون دیده بودن این بازی روی ویتا جالبتره و یک طرف هم اون موقع از تصمیم گیریهای یوشیدا بود ... البته الان یاد ندارم

حجم هم در زمان پرت کردن بازی اونقدرها هم که فکر میکنی مهم نیست... مثلا sly روی ps3 فکر کنم 15 تایی باشه ... یا هم MGS HD Collection و ...
وقتی سره پرت میاد اگر امکانش باشه خیلی از TExture ها که Compress میشن که هیچی ... بخش زیادی از حجم بالا مربوط به صدا و تصویر و زبان و ... میشه که اونها هم باز با فرمتهای vita کمپرس میشه و ... PS3 هم فرمت رایت خودش رو داره و یک سری از چیزها رو کمپرس نمیکنن دیگه .
این مسعله تو همه هست ... مثل بین Xbox و Pc و PS3 ... خوده L.a noire هم روی ps3 فکر کنم 30 گیگ بود ... رو pc کلا 12 گیگ هست که هیچ گرافیک و ... هم بهتره ...

فعلا که Sly collection هم انگاری تو راه ...
باز دور از انتظار نیست GOW collection رو ببینیم ... به نظرم ایده بدی هم نیست !

اما GOW جدید قرار باشه بیاد ... دسته کم برای ساله مالی 2014 فکر کنم باید منتظرش باشید ... اگر قرار باشه e3 خبرهایی بشه !

فعلا به نظر من یک GT از نون شب برای ویتا مهم تره
یه جورایی جز مهمترین بازی ها برای ویتاست
باعث افزایش فروش هم میشه
بعد از این هم به نظرم یه FPS درست حسابی نیاز داره

جای GTA تو ویتا خالیه ، اگه بود چی میشد.. همون GTA پی اس پی خودمونم بود کفایت میکرد.
لامصب بازیه که گستردست و همه کار میشه کرد . هم ماشین و هم موتور و هم اکشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or