بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه ایرانی منظورت هست که بهترین جایی که من دیدم همین جا هست و مجله هم بازینما خوبه چون هر شماره خودم تمامی بازی های اصلی و دانلودیش رو نقد می کنم.

در مورد WD هم فعلا که خبری نیست اما چون برای Iphone بازی خیلی وقت پیش اومده بعید نیست و ممکنه بیاد. از لحاظ سخت افزاری مانعی وجود نداره و سازنده و ناشر فقط باید بخوان!

سایت و مجله خارجی منظورمه.
بهترین و منطقی ترین.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کسی تاحالا اسم این بازیو شنیده بود ؟!
Lone Survivor
ظاهرا قراره cross buy باشه!!! هیچ اطلاعاتی هم ازش در دست نیست!
خداکنه یه بازیه ترسناک یا یه چیز هیجانی باشه! مثلا طرف برای نجات خودش از دست زامبی ها یا بدبخختی ها تلاش کنه! عالی میشه!

کسی Zero Escape رو بازی کرده ؟ به نظر خیلی خوب میاد . اگه کسی بازی کرده نظرش رو بگه .
اره من دارم
یک بازی کاملا Text Adventure هست ....
یک سری بخش معما و Puzzle داره و بقیش هم همه گوش کردن به دیالوگها و پیشبرد داستان هست
داستان بازی هم خیلی کشش بالایی داره .

کسی تاحالا اسم این بازیو شنیده بود ؟!
Lone Survivor
ظاهرا قراره cross buy باشه!!! هیچ اطلاعاتی هم ازش در دست نیست!
خداکنه یه بازیه ترسناک یا یه چیز هیجانی باشه! مثلا طرف برای نجات خودش از دست زامبی ها یا بدبخختی ها تلاش کنه! عالی میشه!

Lone Survivor یک بازی در سبک ترسناک و سوم شخص هست. این بازی قبلا روی PC عرضه شده . تازگی اعلام شده بود که به کنسولها هم میاد.
یکی از بهترین بازیهای کوچکی بود که امسال بازی کردم. بازی فکر هست. داستان خیلی خیلی خوب . و جو سنگین و ترسناکی داره . گرافیکش هم به سبک کلاسیک هست.

سلام به همه وياتا كاران :d
کسی Zero Escape رو بازی کرده ؟ به نظر خیلی خوب میاد . اگه کسی بازی کرده نظرش رو بگه .
دادا اين بازيو از كجا گرفتي؟!
===================
بابا نينجا سيگما ارزش دان نداره ها :d
الان ميگن باز اين اوومد
لول

آخرین ویرایش:
یک خواهش از دوستان داشتم و اونم اینه که خبرهایی که مربوط به بازیهایی میشه که خودشون تاپیک مجزا دارند رو اینجا اعلام نکنید. خیلی راحت می تونید تو تاپیک خود بازی این کار رو انجام بدید.

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or