بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه برنامه رو PS3 ـیه که شما مثل سیمز یه کاراکتر کیسازی تو شهر مجازی حرکت میکنی همه EVENT های استور و بازیا هم اونتو هستن
مثلا موقعی که BATMAN ARKHAM ASYLUM اومد روی یه بیلبورد تو PS HOME نوشته بود PLAY AS JOKER
میتونی با بقیه تعامل داشته باشی و به خونت دعوتشون کنی.. وسایل خونتو بسازی و...
ولی رو ویتا احتمالا متفاوته

قصد دارم MGS 1 رو بخرم و دانلود کنم.
شاید تو استور نظرم عوض شه ولی فعلا همینو میخوام.
یه خواهش ازت داشتم تو این چند وقت خیلی دیدم که پست های اینجوری میدی یا بارها مشاوره خواستی و باز هفته بعد مشابه همون رو از بچه ها خواستی.

مشکلی نداره بپرس اما اینجا چت روم نیست که مثلا بیای بگی فلان چیز رو می خوام بخرم حالا شاید نظرم عوض شد. اگه خریدی بیا توضیح بده و گرنه هیچی.

الان 3 تا پست متوالی داری و تو آخرین پست صفحه قبل هم به حرف اون دوستمون اصلا توجه نکردی و عکس هایی که گذاشته بود اصلا ربطی به sin mora نداشت و خودش هم گفته بود برای یک بازی دیگه هست.

در هر صورت ممنون میشم بیشتر رعایت کنید و پست های متوالی ندید.

موفق باشید

خوب اولین بازیه PS One رو برای ویتا دانلود کردم ( میشه روی PS3 و PSP هم استفاده کنیم. )
بازیه METAL GEAR SOLID
اولین نکته اینه که بازیای PS1 تو ویتا کادر مربع ( مستطیل بود فکر کنم دقیق یادم نمیاد چون ادامه بازیو رو PS3 رفتم چون صفحه رو TV بزرگتره ) هستش.
دکمه L2 R2 L1 R1 میشه تاچ پشتی .
بازیاشم واقعا لذت بخشند.فقط نمیدونم موقعی که باید دیسک عوض کنیم تو ویتا باید چیکار کنم :دی

خب طبیعتا اینجا دیگه بحث تعویض و ... پیش نمیاد شما کل بازی رو دانلود کردی دیگه​

تو نسخه ps3 وقتی که ps home رو بزنی نوشته change disc :دی مال اینو نمیدونم :دی

آخرین ویرایش:
خوب اولین بازیه PS One رو برای ویتا دانلود کردم ( میشه روی PS3 و PSP هم استفاده کنیم. )
بازیه METAL GEAR SOLID
اولین نکته اینه که بازیای PS1 تو ویتا کادر مربع ( مستطیل بود فکر کنم دقیق یادم نمیاد چون ادامه بازیو رو PS3 رفتم چون صفحه رو TV بزرگتره ) هستش.
دکمه L2 R2 L1 R1 میشه تاچ پشتی .
بازیاشم واقعا لذت بخشند.فقط نمیدونم موقعی که باید دیسک عوض کنیم تو ویتا باید چیکار کنم :دی

خب طبیعتا اینجا دیگه بحث تعویض و ... پیش نمیاد شما کل بازی رو دانلود کردی دیگه

کسی میدونه بهترین سایت و مجله برای معرفی بازی های ویتا چی نامداره؟
معرفی دانلودی ها و رو مموری ها ....
( بازیای 2013 )
walking dead episode 1-5نمیاد برای ویتا ؟ امکانشم هست ؟

کسی میدونه بهترین سایت و مجله برای معرفی بازی های ویتا چی نامداره؟
معرفی دانلودی ها و رو مموری ها ....
( بازیای 2013 )
walking dead episode 1-5نمیاد برای ویتا ؟ امکانشم هست ؟
اگه ایرانی منظورت هست که بهترین جایی که من دیدم همین جا هست و مجله هم بازینما خوبه چون هر شماره خودم تمامی بازی های اصلی و دانلودیش رو نقد می کنم.

در مورد WD هم فعلا که خبری نیست اما چون برای Iphone بازی خیلی وقت پیش اومده بعید نیست و ممکنه بیاد. از لحاظ سخت افزاری مانعی وجود نداره و سازنده و ناشر فقط باید بخوان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or