fifa 12
کاربر سایت
این چیه؟امروز تو استور امارات
play station HOME هم اومده بود ( ویتا )
و یه بازیه 6 دلاری داشت.
این چیه؟امروز تو استور امارات
play station HOME هم اومده بود ( ویتا )
و یه بازیه 6 دلاری داشت.
یه خواهش ازت داشتم تو این چند وقت خیلی دیدم که پست های اینجوری میدی یا بارها مشاوره خواستی و باز هفته بعد مشابه همون رو از بچه ها خواستی.قصد دارم MGS 1 رو بخرم و دانلود کنم.
شاید تو استور نظرم عوض شه ولی فعلا همینو میخوام.
سلام
دوستان Persona 4 Golden فیزیکیش تو بازار ایران هست ؟ اصلا کسی دیده ؟
تو نسخه ps3 وقتی که ps home رو بزنی نوشته change discخب طبیعتا اینجا دیگه بحث تعویض و ... پیش نمیاد شما کل بازی رو دانلود کردی دیگه
خوب اولین بازیه PS One رو برای ویتا دانلود کردم ( میشه روی PS3 و PSP هم استفاده کنیم. )
بازیه METAL GEAR SOLID
اولین نکته اینه که بازیای PS1 تو ویتا کادر مربع ( مستطیل بود فکر کنم دقیق یادم نمیاد چون ادامه بازیو رو PS3 رفتم چون صفحه رو TV بزرگتره ) هستش.
دکمه L2 R2 L1 R1 میشه تاچ پشتی .
بازیاشم واقعا لذت بخشند.فقط نمیدونم موقعی که باید دیسک عوض کنیم تو ویتا باید چیکار کنم![]()
سلام
دوستان Persona 4 Golden فیزیکیش تو بازار ایران هست ؟ اصلا کسی دیده ؟
تو تاپیکش نوشتماین بازی نینجا گیدن سیگما پلاس 2 که قراره چند وقت دیگه ریلیز بشه برای ویتا .چه فرقی با نسخه اولی داره که عرضه شد؟
اگه ایرانی منظورت هست که بهترین جایی که من دیدم همین جا هست و مجله هم بازینما خوبه چون هر شماره خودم تمامی بازی های اصلی و دانلودیش رو نقد می کنم.کسی میدونه بهترین سایت و مجله برای معرفی بازی های ویتا چی نامداره؟
معرفی دانلودی ها و رو مموری ها ....
( بازیای 2013 )
walking dead episode 1-5نمیاد برای ویتا ؟ امکانشم هست ؟
این بازی هنوز تایید هم برای ویتا نشده که تاریخ عرضه داشته باشه.دوستان کسی از تاریخ عرضه بازی pro evolution 2013خبر نداره //ممنون