a-l-i0917
کاربر سایت
escape plan باحالسلام دوستان...
33 دلار پول دارم تو اکانت psn میخوام بازی از psn بخرم برای ویتا...چی پیشنهاد میکنید؟(بازی psn رو معرفی کنید...)
escape plan باحالسلام دوستان...
33 دلار پول دارم تو اکانت psn میخوام بازی از psn بخرم برای ویتا...چی پیشنهاد میکنید؟(بازی psn رو معرفی کنید...)
كسى نبود جواب بده من هنوز خيلى سوال دارمسلام ببخشيد من مى خواستم vita بگيرم و درباره ى بازيهاش چند مورد سوال دارم 1-بازى هاى psp رو ساپورت مى كنه]اگه مى كنه كدوم بازى هاست؟اگه نه ممكن است در آينده ساپورت كنه؟[2-براى ويتا بازى كشت@ى ك@ج وجود داره؟
بازی های psp را ساپورت میکنه البته اونایی که تو خود استور موجود هستكسى نبود جواب بده من هنوز خيلى سوال دارم
از هردو ممنونم ولى اون دوستمون گفت اون هايى كه تو استور هستند ميشه ليست بازى هاى psp براى ويتا رو بگيد فعلابله ساپورت میکنه,همه رو,احتمالا در آینده واسش بیاد فعلا فقط UFC اومده.,
بیشتر قیمت بازی به کد آنلاینش.شما اگه میخای آنلاین بزنی،بهتره نو بخری،اگه خواستی دست دو بخری هم باید فرد مطمئن باشه و کد آنلاینش استفاده نشده باشه.(یا اگه استفاده شده بود باید کد بخری که من جایی هنوز ندیدم که بفروشن.)دوستان مولتی Wipeout به درد می خوره؟
سرور هاش درست حسابین؟ شلوغن؟
برای آنلاین اگه دست دو باشه باید کد خرید؟ یا این که خودش کد داره توش، فقط باید چک کنیم ببنیم استفاده شده یا نه اگر شده بود کد بخریم؟
من کلا بازی آنلاین دوست دارم، نه AI.
بیشتر قیمت بازی به کد آنلاینش.شما اگه میخای آنلاین بزنی،بهتره نو بخری،اگه خواستی دست دو بخری هم باید فرد مطمئن باشه و کد آنلاینش استفاده نشده باشه.(یا اگه استفاده شده بود باید کد بخری که من جایی هنوز ندیدم که بفروشن.)
من منظورم توی سایت ها و مغازه ها بود که بعضی هاشون کد های بازی های Xbox 360 و PS3 میفروشن.جایی هنوز ندیدی که بفروشن؟؟!!
تو استور کد میفروشن دیگه
اگه موقتی نباشه که سونی بیچاره میشه:dبخش saleتو استور دیگه نیست
مگه موقتی بوده؟
من کد wipeout رو واسه ریجن 2 دارم :dدوستان مولتی Wipeout به درد می خوره؟
سرور هاش درست حسابین؟ شلوغن؟
برای آنلاین اگه دست دو باشه باید کد خرید؟ یا این که خودش کد داره توش، فقط باید چک کنیم ببنیم استفاده شده یا نه اگر شده بود کد بخریم؟
من کلا بازی آنلاین دوست دارم، نه AI.