بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ببخشيد من مى خواستم vita بگيرم و درباره ى بازيهاش چند مورد سوال دارم 1-بازى هاى psp رو ساپورت مى كنه[اگه مى كنه كدوم بازى هاست؟اگه نه ممكن است در آينده ساپورت كنه؟]2-براى ويتا بازى كشت@ى ك@ج وجود داره؟

آخه داداش من پوله خريدن PS3 رو ندارم... بعدشم ميترسم الان ويتا نخرم بعد بزارم موقعي كه هك شده بازياش برم بگيرم كه حتماً‌ 100 تومن اومده باشه روو قيمت... :|

آخه داداش من پوله خريدن PS3 رو ندارم... بعدشم ميترسم الان ويتا نخرم بعد بزارم موقعي كه هك شده بازياش برم بگيرم كه حتماً‌ 100 تومن اومده باشه روو قيمت... :|
اولا که بعد هک 100 تومن نمیاد مطمئن باش خیلی بیشتر میاد روش بعد تازه اصلا معلوم نیست هک بشه....
در ضمن ویتا و ps3 زیاد هم تفاوت قیمت ندارن.

پس با اين تفاصير من VITA بگيرم يا نه؟! ميرزه يا نه؟! من عشقه بازيم هيچ كنسوليم تو خونه به جز يه PC داغون ندارم! كـــمـــــك كــــنـــــيـــــــد! :|
ببین به نظر من باید به شرایط خودت نگاه کنی بر فرض مثال اگر قرار ویتا بگیری به عنوان یک کنسولی که بخواد جایگزین کنسول خانگی یا pc برات بشه کار جالبی نیست و اینکه اسمش هم روش دیگه کنسول دستی! (بگیم کنسول جانبی معنای خیلی جالبی می ده) ! قابل حمل بودنش در عین حال قدرتمند بودنش بهترین ویژگی ویتا هست و واقعا ویتا در کنار یک کنسول خانگی که خودشو نشون می ده( کسی ویتا داره ps3 داشته باشه خیلی خیلی بهتره) .نگرانی در مورد بازی ها هم کاملا بی فایده هست چون کم کم حل می شه اون موضوع و تازه مدت زمان زیادی از عرضه کنسول نگذشته یکی یکی بازی ها از راه می رسه .نکته آخر بیهوده ترین انتظار ، انتظار برای هک شدنش هست و اصلا ارزش اینم نداره در این حالت بازی کنی بازم صاحب نظری .ولی در ارزشش به عنوان یک کنسول دستی و قابل حمل یک لحظه شک نکن .

اولا که بعد هک 100 تومن نمیاد مطمئن باش خیلی بیشتر میاد روش بعد تازه اصلا معلوم نیست هک بشه.... در ضمن ویتا و ps3 زیاد هم تفاوت قیمت ندارن.
آخرين قيمت PsVita WiFi: 540T

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

ببین به نظر من باید به شرایط خودت نگاه کنی بر فرض مثال اگر قرار ویتا بگیری به عنوان یک کنسولی که بخواد جایگزین کنسول خانگی یا pc برات بشه کار جالبی نیست و اینکه اسمش هم روش دیگه کنسول دستی! (بگیم کنسول جانبی معنای خیلی جالبی می ده) ! قابل حمل بودنش در عین حال قدرتمند بودنش بهترین ویژگی ویتا هست و واقعا ویتا در کنار یک کنسول خانگی که خودشو نشون می ده( کسی ویتا داره ps3 داشته باشه خیلی خیلی بهتره) .نگرانی در مورد بازی ها هم کاملا بی فایده هست چون کم کم حل می شه اون موضوع و تازه مدت زمان زیادی از عرضه کنسول نگذشته یکی یکی بازی ها از راه می رسه .نکته آخر بیهوده ترین انتظار ، انتظار برای هک شدنش هست و اصلا ارزش اینم نداره در این حالت بازی کنی بازم صاحب نظری .ولی در ارزشش به عنوان یک کنسول دستی و قابل حمل یک لحظه شک نکن .
آخه داداش من آدمي نيستم كه 40تومن پوله بازي بدم! برا اين ميگم كه كي هك ميشه!

---------- نوشته در 12:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

بد يه سوال ديگه ميمونه البته ببخشيد از كاربرا كه اندقدر سوال ميكنم... وقتي بازي اورجينال رو ميخري فايل ISO داره كه بايد تو حافظه كنسول كپي كنيم؟

آخرين قيمت PsVita WiFi: 540T

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید داداش من قیمت جدید رو نداشتم.
در ضمن قیمت بازیهاش 40 نیست شما پلمپشو بالای 80 حساب کن.
به قول دوستمون زیاد رو هکش حساب نکن چون سونی با تجربه ای که از کنسول های قبلی داره (به خصوص ps3) به این راحتی ها تن به هک ویتا نمیده.
شما وقتی بازی رو به صورت فیزیکی میگیری رو یک فلش هست که فقط ازش دیتا خونده میشه و نمیتونی iso رو روی مموری ذخیره کنی و اگر هم از استور بخری بازی روی مموری ذخیره میشه.
البته سیو بازی ها فقط روی مموری.

دوست عزیز با این اوصاف که شما وضع مالی خوبی ندارید بهتر هست Xbox360 بگیرید چون راحت با 2 هزار تومان میتونید بازی بخرید مخصوصا اینکه میگید اصلا کنسول ندارید و حتی PC شما هم داغونه
من کنسول ندارم برای همین فن چیزی نیستم و این پیشنهاد با توجه به اینکه میگید وضعتون خوب نیست دادم چون مثلا شما 40 تومان داشته باشید به جای یک بازی میتونید 20 تا بازی بخرید روزها سرگرم بشید.
حالا خرید ps3 یا x360 با خودته ولی از نظر من ویتا نخری بهتره چون مطمئن هستم انتظارات براورده نخواهد کرد چون تعداد بازی های خوب ویتا زیاد نیست و البته پول زیادی هم باید بابتش بدی ....
در مورد هکش باید بگم الان فقط تونستن یک VHBL بسازند ( هنوز منتشر هم نشده ) که میشه باهاش برنامه های شبیه ساز را اجرا کرد مثلا شبیه ساز PSP یا سگا و... که باز هم باید بازی های خود ویتا اصل بخری
خوب اگر این از نظر شما هک باشه ادم بره همون PSP بخره ارزونتر هم پاش در میاد پول بیخودی بیرون نریخته

اگه فقط برای سرگرم شدن میخای PS3 یا Xbox 360 بگیری فکر کنم بهتر باشه چون یکی از دلایل خرید ویتا برای بعضی ها من جمله خودم Gameplay متفاوت،یعنی اینقدر بازی های کنسول و PC رو بازی کردن که دیگه واسشون تکراری شده.ویتا هم در کنسول های دستی بهترینه نه در بین همه کنسول ها،چون مثلا PS3 گرافیک بالاتری داره و چیزهای دیگر.در ضمن برای من که ویتام رو 3 روز پیش گرفتم با PS3 یکی در اومد.یعنی یه وایفای 600 با یه مموری 16 ، 130 تومن که میشه 730 و خود فروشنده گفت PS3 رو 730 میده.
ولی اگه دوست داری ویتا بگیری بهتری زودتر بگیری چون دلار شدید داره میره بالا و وقتی هک بشه،قیمت ها توی ایران زیاد میشه،در نتیجه 100% ضرر میکنی.اینکه بعضی دوستان میگن امکان داره هک نشه،به نظرم اصلا اینطور نیست چون میزان قدرت سیستم امنیتی به پتانسیل خود کنسول بستگی داره(مخصوصا CPU ) و ربطی به تجربیات نداره سونی نداره و اگر نه PSP باید سیستم امنیتی بهتری از PS3 میداشت چون به هر حال تا اون موقعی که میخواستن پی اس پی رو بسازن بعضی هکرها اخطارهایی به سونی دادن که اگر استخدام نشن کنسول رو هک خواهند کرد و به هر حال به بعضی از ضعف ها پی بردند یا حداقل سیستم امنیتی پی اس پی به اندازه PS3 بود چون پی اس پی بعد از PS3 اومد.در نتیجه چیزی به نام تجربه وجود ندارد و هک شدن ویتا همونطور که گفتم به نظرم حداکثر 1 یا 2 سال طول خواهد کشید و تا الان هم پیشرفت هایی داشتن.(میتونید تاپیک اخبار هک رو بخونید (حدود 13 صفحه است زیاد وقت نمیگیره)و خودتون با این پیشرفت ها آشنا بشید)

به قول دوستمون زیاد رو هکش حساب نکن چون سونی با تجربه ای که از کنسول های قبلی داره (به خصوص ps3) به این راحتی ها تن به هک ویتا نمیده.
شما وقتی بازی رو به صورت فیزیکی میگیری رو یک فلش هست که فقط ازش دیتا خونده میشه و نمیتونی iso رو روی مموری ذخیره کنی و اگر هم از استور بخری بازی روی مموری ذخیره میشه.
البته سیو بازی ها فقط روی مموری.
امیدوارم هیچوقت هک نشه.,;)

سلام دوستان...
33 دلار پول دارم تو اکانت psn میخوام بازی از psn بخرم برای ویتا...چی پیشنهاد میکنید؟(بازی psn رو معرفی کنید...)

دوست عزیز انتخاب های زیادی هم میتونی از بازی های خاطره ای PSP داشته باشی .. مثلا من الان 2تا بازی Harvest Moon و Gta Liberty رو خریدم و کلی هم باهاشون حال میکنم .

دوست عزیز انتخاب های زیادی هم میتونی از بازی های خاطره ای PSP داشته باشی .. مثلا من الان 2تا بازی Harvest Moon و Gta Liberty رو خریدم و کلی هم باهاشون حال میکنم .
اگه بازی psp می خوای بگیری اینو بگیر خیلی باحاله:
Chili.Con.Carage
شبیه همون توتال اوردسوی خودمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or