اولا که بعد هک 100 تومن نمیاد مطمئن باش خیلی بیشتر میاد روش بعد تازه اصلا معلوم نیست هک بشه....آخه داداش من پوله خريدن PS3 رو ندارم... بعدشم ميترسم الان ويتا نخرم بعد بزارم موقعي كه هك شده بازياش برم بگيرم كه حتماً 100 تومن اومده باشه روو قيمت...
ببین به نظر من باید به شرایط خودت نگاه کنی بر فرض مثال اگر قرار ویتا بگیری به عنوان یک کنسولی که بخواد جایگزین کنسول خانگی یا pc برات بشه کار جالبی نیست و اینکه اسمش هم روش دیگه کنسول دستی! (بگیم کنسول جانبی معنای خیلی جالبی می ده) ! قابل حمل بودنش در عین حال قدرتمند بودنش بهترین ویژگی ویتا هست و واقعا ویتا در کنار یک کنسول خانگی که خودشو نشون می ده( کسی ویتا داره ps3 داشته باشه خیلی خیلی بهتره) .نگرانی در مورد بازی ها هم کاملا بی فایده هست چون کم کم حل می شه اون موضوع و تازه مدت زمان زیادی از عرضه کنسول نگذشته یکی یکی بازی ها از راه می رسه .نکته آخر بیهوده ترین انتظار ، انتظار برای هک شدنش هست و اصلا ارزش اینم نداره در این حالت بازی کنی بازم صاحب نظری .ولی در ارزشش به عنوان یک کنسول دستی و قابل حمل یک لحظه شک نکن .پس با اين تفاصير من VITA بگيرم يا نه؟! ميرزه يا نه؟! من عشقه بازيم هيچ كنسوليم تو خونه به جز يه PC داغون ندارم! كـــمـــــك كــــنـــــيـــــــد!
آخرين قيمت PsVita WiFi: 540Tاولا که بعد هک 100 تومن نمیاد مطمئن باش خیلی بیشتر میاد روش بعد تازه اصلا معلوم نیست هک بشه.... در ضمن ویتا و ps3 زیاد هم تفاوت قیمت ندارن.
آخه داداش من آدمي نيستم كه 40تومن پوله بازي بدم! برا اين ميگم كه كي هك ميشه!ببین به نظر من باید به شرایط خودت نگاه کنی بر فرض مثال اگر قرار ویتا بگیری به عنوان یک کنسولی که بخواد جایگزین کنسول خانگی یا pc برات بشه کار جالبی نیست و اینکه اسمش هم روش دیگه کنسول دستی! (بگیم کنسول جانبی معنای خیلی جالبی می ده) ! قابل حمل بودنش در عین حال قدرتمند بودنش بهترین ویژگی ویتا هست و واقعا ویتا در کنار یک کنسول خانگی که خودشو نشون می ده( کسی ویتا داره ps3 داشته باشه خیلی خیلی بهتره) .نگرانی در مورد بازی ها هم کاملا بی فایده هست چون کم کم حل می شه اون موضوع و تازه مدت زمان زیادی از عرضه کنسول نگذشته یکی یکی بازی ها از راه می رسه .نکته آخر بیهوده ترین انتظار ، انتظار برای هک شدنش هست و اصلا ارزش اینم نداره در این حالت بازی کنی بازم صاحب نظری .ولی در ارزشش به عنوان یک کنسول دستی و قابل حمل یک لحظه شک نکن .
ببخشید داداش من قیمت جدید رو نداشتم.آخرين قيمت PsVita WiFi: 540T
---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------
آخه داداش من آدمي نيستم كه 40تومن پوله بازي بدم! برا اين ميگم كه كي هك ميشه!
دوست عزیز با این اوصاف که شما وضع مالی خوبی ندارید بهتر هست Xbox360 بگیرید چون راحت با 2 هزار تومان میتونید بازی بخرید مخصوصا اینکه میگید اصلا کنسول ندارید و حتی PC شما هم داغونهآخه داداش من آدمي نيستم كه 40تومن پوله بازي بدم! برا اين ميگم كه كي هك ميشه!
اگه فقط برای سرگرم شدن میخای PS3 یا Xbox 360 بگیری فکر کنم بهتر باشه چون یکی از دلایل خرید ویتا برای بعضی ها من جمله خودم Gameplay متفاوت،یعنی اینقدر بازی های کنسول و PC رو بازی کردن که دیگه واسشون تکراری شده.ویتا هم در کنسول های دستی بهترینه نه در بین همه کنسول ها،چون مثلا PS3 گرافیک بالاتری داره و چیزهای دیگر.در ضمن برای من که ویتام رو 3 روز پیش گرفتم با PS3 یکی در اومد.یعنی یه وایفای 600 با یه مموری 16 ، 130 تومن که میشه 730 و خود فروشنده گفت PS3 رو 730 میده.آخه داداش من پوله خريدن PS3 رو ندارم... بعدشم ميترسم الان ويتا نخرم بعد بزارم موقعي كه هك شده بازياش برم بگيرم كه حتماً 100 تومن اومده باشه روو قيمت...
مگه پی اس پی 2004 و پی اس 3 2006 نیومدن؟چون پی اس پی بعد از PS3 اومد.
با این پول فکر کنم 2 تا بازی بشه،به هر حال به نظر من:سلام دوستان...
33 دلار پول دارم تو اکانت psn میخوام بازی از psn بخرم برای ویتا...چی پیشنهاد میکنید؟(بازی psn رو معرفی کنید...)
plants vs. zombiesسلام دوستان...
33 دلار پول دارم تو اکانت psn میخوام بازی از psn بخرم برای ویتا...چی پیشنهاد میکنید؟(بازی psn رو معرفی کنید...)
امیدوارم هیچوقت هک نشه.,به قول دوستمون زیاد رو هکش حساب نکن چون سونی با تجربه ای که از کنسول های قبلی داره (به خصوص ps3) به این راحتی ها تن به هک ویتا نمیده.
شما وقتی بازی رو به صورت فیزیکی میگیری رو یک فلش هست که فقط ازش دیتا خونده میشه و نمیتونی iso رو روی مموری ذخیره کنی و اگر هم از استور بخری بازی روی مموری ذخیره میشه.
البته سیو بازی ها فقط روی مموری.
سلام دوستان...
اگه بازی psp می خوای بگیری اینو بگیر خیلی باحاله:دوست عزیز انتخاب های زیادی هم میتونی از بازی های خاطره ای PSP داشته باشی .. مثلا من الان 2تا بازی Harvest Moon و Gta Liberty رو خریدم و کلی هم باهاشون حال میکنم .