بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به احتمال قوی PlayStation All-Stars: Battle Royale برای ویتا هم میاد.
***8220;Stay tuned***8221; on PlayStation All-Stars: Battle Royale for Vita, says director | VG247
قبلا هم توی IGN صحبتهایی ازش شده بود ...
اون LBP هم عالی میشه اگر درست باشه ! 2تا بازی از Little big planet خودش خیلی !!!
فکر کنم e3 ویتا خودش رو خوب نشون بده ... تو همین چند روزه عناوین عالی اعلام شده ... ضمن اینکه بازی Soul Sacrifice هم خیلی جالب به نظر میاد.

فکر کنم e3 ویتا خودش رو خوب نشون بده ... تو همین چند روزه عناوین عالی اعلام شده ... ضمن اینکه بازی Soul Sacrifice هم خیلی جالب به نظر میاد.

از اول هم مطمئن بودم نزدیک e3 همچین اتفاقی میوفته یعنی یه چیز بدیهیه کافیه کسی که چندین سال گیم میزینه و از اومدن کنسول ها در گذشته با خبره به این حرفم میرسه حالا اینجا یه عده پیاز داغشو زیاد کردن که بازی نداره و کنسول مرد و..... ناشی از تجربه کمشون با کنسول هاست

تو این e3 هم مطمئنم حداقل 15 عنوان مجموعه ناشر ها براش معرفی کنن;)

بچه ها برید این دمو جدیده گیم پلی resistanceرو تو بخش خودش ببینید عالیه گیم پلی وگرافیک توپ من افت فریم هم مثل گذشته ندیدم:x

آخرین ویرایش:
این حدس های من در رابطه با نمایش بازی های 100%ـی در E3 امسال برای VITAـست!
Need for Speed Most Wanted 2
FIFA 13
Rocketbirds: HC
LBP Karting
Silent Hill: Book of Memories
Playstation All Stars
Soul Sacrifice
Monster Hunter 3rd
COD: Black ops 2 Vita
Rayman Legend
Sound Shapes
Sly Cooper Thives in time
PES 2012
Dragons Crown
Warrior Lair
MGS: Revengeance
این عنوان ها هم احتمال میدم نشون بدن یا حداقل امیدوارم :دی
FIFA Street
DMC
Grand Theft Auto VITA
Assassin's Creed 3
Tekken x Street Fighter
Gran Turismo
Castlevania
Ghost Recon: Future Soldiers
Syphon ******
New Gran Turismo

همچنین به احتمال قریب سونی در E3 امسال چند برنامه جدید و فریمور جدیدی با قابلیت های بیشتر برای VITA تایید خواهد کرد. امیدوارم Ad-Hoc Party رو هم بتونند رو VITA بیارند تا بازی های PSP هم بتونیم رو VITA آنلاین بزنیم!

آخرین ویرایش:
مطمئنا کنفرانس سونی تو e3 هر مقدار زمانی که طول بکشه نصفش در مورد ویتا اینده اون فریمور جدید قابلیت های جدید و... هست .
به نظر من لانچ ویتا فوق العاده بود اما الان یه مدتی استور یکم سوت و کور شده احتیاج به بازی ها و برنامه های جدید داره

مطمئنا کنفرانس سونی تو e3 هر مقدار زمانی که طول بکشه نصفش در مورد ویتا اینده اون فریمور جدید قابلیت های جدید و... هست .
به نظر من لانچ ویتا فوق العاده بود اما الان یه مدتی استور یکم سوت و کور شده احتیاج به بازی ها و برنامه های جدید داره
مخصوصا سوت و کورش کرده که یهو بازیهای رو بریزیه تو استور ... البته لانچ Mortal kombat خوب بود ... 10 روز دیگه هم که Resisatance میاد . احتمالا هم فروش بالایی میکنه

من بیشتر منتطرم ببینم حرف سونی در مورد اجرا بازی های آندروید رو ویتا درست در میاد یا نه !
امیدوارم گیم لافت و بقیه بازی سازای کوچک بازی های ارزون و خوبشون رو به سمت ویتا روونه کنن !
بیشتر از همه منتظر Pvs.Z 2 هستم !!

این حدس های من در رابطه با نمایش بازی های 100%ـی در E3 امسال برای VITAـست!
Need for Speed Most Wanted 2
FIFA 13
Rocketbirds: HC
LBP Karting
Silent Hill: Book of Memories
Playstation All Stars
Soul Sacrifice
Monster Hunter 3rd
COD: Black ops 2 Vita
Rayman Legend
Sound Shapes
Sly Cooper Thives in time
PES 2012
Dragons Crown
Warrior Lair
MGS: Revengeance
این عنوان ها هم احتمال میدم نشون بدن یا حداقل امیدوارم :دی
FIFA Street
DMC
Grand Theft Auto VITA
Assassin's Creed 3
Tekken x Street Fighter
Gran Turismo
Castlevania
Ghost Recon: Future Soldiers
Syphon ******
New Gran Turismo

همچنین به احتمال قریب سونی در E3 امسال چند برنامه جدید و فریمور جدیدی با قابلیت های بیشتر برای VITA تایید خواهد کرد. امیدوارم Ad-Hoc Party رو هم بتونند رو VITA بیارند تا بازی های PSP هم بتونیم رو VITA آنلاین بزنیم!
امید وارم جی تی ای ای وی براش بیاد 200 تومن هم باشه میخرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or