بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس صبر میکنم resistance بیاد!هرچند میدونم مثل مال ps3 نمیشه و باز مثل psp میدن بیرون قشنگ میره رو اعصاب!
اما خوب دیگه چیکار کنیم!
انچارتدم یکی گفت مولتی داره!گفتم والله من ندیدم!حتما DLC چیزی داره!پس خبری نیست!
عمرا دیگه بیام بازی psp رو psv بازی کنم!حتی بهترین عنوانهاشو!
کلا سونی مارو گذاشته سر کار!رسما!میتونست خیلی بزای ها بهتر وبیشتری بده!حداقل arcade!!!!
اuncharted از زمانی که هم که تایید شده بود گفته بودن Single player هست ... والا کلا کنسولهای دستی فکوسشون هم روی Online نبوده تو نسل قبل و این نصل تعداد بازیکنان انلاین روی کنسول خیلی بیشتر از قدیم شده .... سونی هم با عناوینی مثل Fifa Soccer - Resistance - Call of duty سعی داره انلاین ویتا رو بهبود ببخشه که خودش یک مقدار زمان میگیره ...
این هم یک سری اخبار اخیر برای ویتا
1. بازی Smart As قرار در پاییز امسال برای ویتا عرضه بشه .
2. یک خبر جالب اینکه در Japan نسخه های پیش فروش رفته Persona 4 از نسخه PS2 دوبرابر بیشتر هست . به نظره میره که با اعلام بازیهای جدید ویتا داره به فروش خودش اضافه میکنه و مخاطبان بیشتری هم جلب میکنه
3. ظاهرا قراره یکسری بازی جدید برای ویتا در ماه June اعلام کنن
4. اخرین رقم فروش ویتا هم PlayStation Vita - 6,340 بوده
منبع همه IGN

خوب الان بغیر از انچارتد بازی خوب دیگه چی هست ما بگیریم ؟میشه معرفی کنید؟

Unit13 - یه بازی سوم شخص تاکتیکی جالب از شرکت ــی که بازی های Socom و Mag رو ساخت یعنی Zipper

Super Star Dust : یه بازی آرکید بسیار معتاد کننده ( توضیحات باید تریلر ببینید )

Fifa : چیزی که فوتبال باز ها می پسندند ...

این ها مد نظرم بود ولی به نظر من فقط

Resistance Buring Skies

Unit13 - یه بازی سوم شخص تاکتیکی جالب از شرکت ــی که بازی های Socom و Mag رو ساخت یعنی Zipper

Super Star Dust : یه بازی آرکید بسیار معتاد کننده ( توضیحات باید تریلر ببینید )

Fifa : چیزی که فوتبال باز ها می پسندند ...

این ها مد نظرم بود ولی به نظر من فقط

Resistance Buring Skies
کلا فیفا رو رو 360 دارم ........

stardust رو بازی کردم خوب بود اما نه اون چیزی که باید باشه منظورم دنبال بازی داستانی مثل انچارتد بودم

اونیکی هم که اصلا خوشم نیومد

بلی رزیستنس خوبه اما هنوز نیومده!

Hustle Kings عالیه

یک بیلیار محشر .. من دارمش عالیه ..

یه بازی هنری ژاپنی هم هست 2 بعدی اسمش یادم نیست اون هم عالیه ..

کمبت گرافیکش بده ولی فدای 60 فریم شدن بازی شده ( نقل قول از آرمان این کلمه ) گیم پلی عالی هم داره !

کلا فیفا رو رو 360 دارم ........

stardust رو بازی کردم خوب بود اما نه اون چیزی که باید باشه منظورم دنبال بازی داستانی مثل انچارتد بودم

اونیکی هم که اصلا خوشم نیومد

بلی رزیستنس خوبه اما هنوز نیومده!
Tales from space بازی سرگرم کننده ای هستش .
Rayman orgins - Ninja gaiden هم خوبن .
طرفداره Figthing هستی هم Mortal kombat خوبه

خبر خوبه ويتا امروز كه تازه توي ign زده metal gear solid hd collectionكه شامل دو بازي mgs 2 وmgs3 به صورت hd و كنترل touch و ... هستش در تاريخ 12 june امسال يعني ماه اينده عرضه ميشه

خبر خوبه ويتا امروز كه تازه توي ign زده metal gear solid hd collectionكه شامل دو بازي mgs 2 وmgs3 به صورت hd و كنترل touch و ... هستش در تاريخ 12 june امسال يعني ماه اينده عرضه ميشه

چی میشد یه Peace Walker هم توش می ذاشتن :| !

30 دلار تو استور آمریکاست آخه :| !

چی میشد یه Peace Walker هم توش می ذاشتن :| !

30 دلار تو استور آمریکاست آخه :| !
30 دلار نیست ! 39 دلار ... PEace walker رو میزاشتن 49 تا میدادن بیرون حالا که اون رو ورداشتن میگن 10 دلارم ارزونتر میدیم مشتری شید !
منم از MGS2 اصلا خوشم نمیاد ... کلا Peace walker - MGS3 - شماره 4 که به کنار با 1 عالی بودن ... چی میشد این MGS1 رو هم HD میکردن میزاشتن توش
---------------------
راستی خبر رسیده که اعضای Criterion که به خاطره عناوینی چون Burnout - Need For Speed HP معروفن در حال استخدام برای ساخت بازی روی ویتا هستن ! اینها یعنی یک Burnout برا ویتا تایید کنن دیگه کم کم با بازیهایی که تا اخره امسال برا ویتا میاد و تایید بشه فکر نکنم دیگه بهنونه نبود بازی باشه !

سلام
با 30 دلار چی میشه خرید ؟!
PvsZ رو خودم در نظر دارم
15 تا دیگه چی میشه خرید ؟!
میتونی Super Stardust Delt رو به صورت باندل با DLC بخری ... یا Tales from space !
-------------------------
حب بازی Sly Cooper Thieves in time هم برای PS VITA - PS3 تایید شد
منبع IGN
اختمالا هم اطلاعات بیشتر از بازی توی e3 میاد

اومدم خبر Sly 4 رو بگم بچه های بخش خودشون فعال ترن :d
ولی یکم کامل ترش کنم! بازی همزمان با نسخه ی PS3 توی پاییز منتشر میشه! و میشه Saveها رو هم انتقال داد و ... ! (بقیه ی خبر رو تا دقایقی دیگر بیاید تو بخش PS3 :d )

خب انگار تو یکی از خرده فروشی های آمریکا LBP Karting رو برای VITA پیش فروش کردند و تو پوستر تبلیغاتی شاهد یک Box Art متفاوت نسبت به نسخه PS3 هستیم!
LBPkartingvita.jpg

به احتمال زیاد Little Big Planet Karting در E3 امسال برای PSVITA نیز تایید خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or