دوستان یه سوال داشتم.بازی bastion برای ویتا عرضه شده؟چون من نسخه ps4 رو خریدم و تو تروفیاش نسخه ویتا هم هست ولی توی استور هیچ اثری ازش نیست حتی وقتی با کامپیوتر میرم تو استور هم فقط نسخه ps4 هست
بله ورژن vita همراه با ورژن ps4 در ماه April از طریق psn منتشر شد و قابل دانلود هست. قیمت launch بازی هم $14.99 بود. الان دقیقا نمیدونم بازی تخفیف خورده یا نه و قیمتش در حال حاضر چقدره. در ضمن نسخه ps4 روی 60 فریم و 1080p هست.
پس من چرا هیچ جا بازی رو پیدا نمیکنم؟اگه کسی لینک استور رو داره بزاره ممنون میشم
متاسفانه خیراز Gravity Rush 2 خبري نيس؟
اول باید منتظر موند دید پورتش چی به چیه ! تو تریلرش که فریم ریتش زیره 30 میزد مخصوصا یه قسمتهاییش ولی باز نمیشه قضاوت سریع کرد. downgrade هم باید دید تو چه سطجی انجام شده
تو شهر کچلا به آدم یه مو میگن مودار،اول باید منتظر موند دید پورتش چی به چیه ! تو تریلرش که فریم ریتش زیره 30 میزد مخصوصا یه قسمتهاییش ولی باز نمیشه قضاوت سریع کرد. downgrade هم باید دید تو چه سطجی انجام شده
کاشکی فیزیکی میدادن 40 دلار رو @_@
آره بابا! دیروز 1 لحظه از بی بازی ای به سرم زده بودم برم CoD: Declassified رو بخرم!!!تو شهر کچلا به آدم یه مو میگن مودار،
تو این هیر و ویر که واسه ویتا بازی AAA نمیاد، هرچی بدن ما راضییم.:d
نخری اون رو یه وقت D:آره بابا! دیروز 1 لحظه از بی بازی ای به سرم زده بودم برم CoD: Declassified رو بخرم!!!
اره فعلا از هیچی بهترهتو شهر کچلا به آدم یه مو میگن مودار،
تو این هیر و ویر که واسه ویتا بازی AAA نمیاد، هرچی بدن ما راضییم.:d
آره بابا! دیروز 1 لحظه از بی بازی ای به سرم زده بودم برم CoD: Declassified رو بخرم!!!
اتفاقا این بازی با تمام مشکلاتش و کمبود هاش اگر قلق بازی دستت بیاد پشت هم بازی می کنی بسیار لذت بخشه.
3 ستاره کردن مراحل
بخش Hostile رو کامل کردن
+ بخش آنلاین هم توی بازی های ویتا می شه گفت جز 10 تای اوله
--------------------
RE R2 به هیج وجه ارزش 40 دلار نداره. این بازی فقط کمپین اصلیش جذابه که زیاد طولانی نیست + حالت آنلاین Raid Mode که به خاطر گرافیک پایین و دشمن های مزخرف بازی سریع خسته کننده میشه.
اون دو تا Episode Extra توی نسخه PC هم من گرفتم وجود داشت نمی دونم چرا انقدر روش مانور می دن. که مراحلشم یکی از یکی مزخرف تر بود Extra Episodes.
بزرگترین ضربه ای که این بازی خورده به خاطر دشمن های موجود توی بازی.
بازی گرافیک بالایی نداره توصیه میکنم روی PC تجربه کنید.
ارزش RE HD Remake روی ویتا به نظرم خیلی بیشتر می تونست باشه اگه میومد.
اتفاقا من یه اپیزود رو PC رفتم بعد دیگه نرفتم چون نسخه ویتاش رو بازی کنم،اتفاقا این بازی با تمام مشکلاتش و کمبود هاش اگر قلق بازی دستت بیاد پشت هم بازی می کنی بسیار لذت بخشه.
3 ستاره کردن مراحل
بخش Hostile رو کامل کردن
+ بخش آنلاین هم توی بازی های ویتا می شه گفت جز 10 تای اوله
--------------------
RE R2 به هیج وجه ارزش 40 دلار نداره. این بازی فقط کمپین اصلیش جذابه که زیاد طولانی نیست + حالت آنلاین Raid Mode که به خاطر گرافیک پایین و دشمن های مزخرف بازی سریع خسته کننده میشه.
اون دو تا Episode Extra توی نسخه PC هم من گرفتم وجود داشت نمی دونم چرا انقدر روش مانور می دن. که مراحلشم یکی از یکی مزخرف تر بود Extra Episodes.
بزرگترین ضربه ای که این بازی خورده به خاطر دشمن های موجود توی بازی.
بازی گرافیک بالایی نداره توصیه میکنم روی PC تجربه کنید.
ارزش RE HD Remake روی ویتا به نظرم خیلی بیشتر می تونست باشه اگه میومد.