بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوال داشتم.بازی bastion برای ویتا عرضه شده؟چون من نسخه ps4 رو خریدم و تو تروفیاش نسخه ویتا هم هست ولی توی استور هیچ اثری ازش نیست حتی وقتی با کامپیوتر میرم تو استور هم فقط نسخه ps4 هست:-/

امروز تاریخ عرضه‌ی بازی Tokyo Ghoul: Jail در ژاپن و همچنین میزان قیمت آن مشخص شد.
این بازی در ژاپن در تاریخ اول ماه اکتبر به قیمت ۵,۶۹۰ ین منتشر خواهد شد. پلتفرم بازی Tokyo Ghoul کنسول دستی PS Vita می‌باشد.داستان بازی ادامه‌ی پیش کسوت خود یعنی Rio دنبال می‌شود. تصمیمات شما در قالب این بازیکنان و شخصیت های آن در پایان بازی تاثیر خواهد گذاشت.
دوستانی که علاقه به انیمه دارن حتما انیمه ی توکیو غول رو دیدن یا حداقل اسمش رو شنیدن کاش بازیش هم مثل انیمه اش شاهکار باشه.

گیمفا

دوستان یه سوال داشتم.بازی bastion برای ویتا عرضه شده؟چون من نسخه ps4 رو خریدم و تو تروفیاش نسخه ویتا هم هست ولی توی استور هیچ اثری ازش نیست حتی وقتی با کامپیوتر میرم تو استور هم فقط نسخه ps4 هست:-/

بله ورژن vita همراه با ورژن ps4 در ماه April از طریق psn منتشر شد و قابل دانلود هست. قیمت launch بازی هم $14.99 بود. الان دقیقا نمیدونم بازی تخفیف خورده یا نه و قیمتش در حال حاضر چقدره. در ضمن نسخه ps4 روی 60 فریم و 1080p هست.

آخرین ویرایش:
بله ورژن vita همراه با ورژن ps4 در ماه April از طریق psn منتشر شد و قابل دانلود هست. قیمت launch بازی هم $14.99 بود. الان دقیقا نمیدونم بازی تخفیف خورده یا نه و قیمتش در حال حاضر چقدره. در ضمن نسخه ps4 روی 60 فریم و 1080p هست.

پس من چرا هیچ جا بازی رو پیدا نمیکنم؟اگه کسی لینک استور رو داره بزاره ممنون میشم

پس من چرا هیچ جا بازی رو پیدا نمیکنم؟اگه کسی لینک استور رو داره بزاره ممنون میشم

قبلا اعلام شده بود هراه با نسخه ps4 منتشر میشه اما حالا به نظر میاد یه کم تاخیر خورده و در آینده نزدیک منتشر میشه. همچنین گفته شده کسانی که نسخه ps4 رو گرفتن میتونن رایگان نسخه ویتا رو دانلود کنن (cross buy). قیمت بازی هم شده 3.45 $.

ویرایش:
در ضمن از دوستان عذر میخوام که گفتم منتشر شده چون طبق اعلام خودشون (لینک خبر) قرار بود همزمان روی ps4 و vita در دسترس باشه.

آخرین ویرایش:
خبر مهم:
Resident Evil Revelations 2 در تاریخ 18 آگوست به صورت دیجیتالی و به طور کامل و به همراه دو اپیسود اضافه برای ویتا منتشر میشه.
قیمت هم ناقابل 40 دلار.
ویتاهاتون رو نگه دارید، پولاتونم جمع کنید، کنسولتونم که باید آپدیت کنید:d
اطلاعات بیشتر در اینجا.

از Gravity Rush 2 خبري نيس؟ :(
متاسفانه خیر
اگر بشه تو TGS میشه
من احتمال میدم ممکنه ساختش رو شیفت کنن رو 4 تا چند سال ازش خبری نشه !!! _ !!!! البته نمیدونم چرا اینطوری اصلا حدس میزنم D:

خبر مهم:
Resident Evil Revelations 2 در تاریخ 18 آگوست به صورت دیجیتالی و به طور کامل و به همراه دو اپیسود اضافه برای ویتا منتشر میشه.
قیمت هم ناقابل 40 دلار.
ویتاهاتون رو نگه دارید، پولاتونم جمع کنید، کنسولتونم که باید آپدیت کنید:d
اطلاعات بیشتر در اینجا.
اول باید منتظر موند دید پورتش چی به چیه ! تو تریلرش که فریم ریتش زیره 30 میزد مخصوصا یه قسمتهاییش ولی باز نمیشه قضاوت سریع کرد. downgrade هم باید دید تو چه سطجی انجام شده
کاشکی فیزیکی میدادن 40 دلار رو @_@

اول باید منتظر موند دید پورتش چی به چیه ! تو تریلرش که فریم ریتش زیره 30 میزد مخصوصا یه قسمتهاییش ولی باز نمیشه قضاوت سریع کرد. downgrade هم باید دید تو چه سطجی انجام شده
کاشکی فیزیکی میدادن 40 دلار رو @_@
تو شهر کچلا به آدم یه مو میگن مودار،
تو این هیر و ویر که واسه ویتا بازی AAA نمیاد، هرچی بدن ما راضییم.:d

آره بابا! دیروز 1 لحظه از بی بازی ای به سرم زده بودم برم CoD: Declassified رو بخرم!!! :-&
نخری اون رو یه وقت D:
تو شهر کچلا به آدم یه مو میگن مودار،
تو این هیر و ویر که واسه ویتا بازی AAA نمیاد، هرچی بدن ما راضییم.:d
اره فعلا از هیچی بهتره
من خودم نمیخرم ولی منتظره Persona و Danganronpa Despair Girls هستم برا ویتا لول

آره بابا! دیروز 1 لحظه از بی بازی ای به سرم زده بودم برم CoD: Declassified رو بخرم!!! :-&

اتفاقا این بازی با تمام مشکلاتش و کمبود هاش اگر قلق بازی دستت بیاد پشت هم بازی می کنی بسیار لذت بخشه.
3 ستاره کردن مراحل
بخش Hostile رو کامل کردن
+ بخش آنلاین هم توی بازی های ویتا می شه گفت جز 10 تای اوله

--------------------

RE R2 به هیج وجه ارزش 40 دلار نداره. این بازی فقط کمپین اصلیش جذابه که زیاد طولانی نیست + حالت آنلاین Raid Mode که به خاطر گرافیک پایین و دشمن های مزخرف بازی سریع خسته کننده میشه.
اون دو تا Episode Extra توی نسخه PC هم من گرفتم وجود داشت نمی دونم چرا انقدر روش مانور می دن. که مراحلشم یکی از یکی مزخرف تر بود Extra Episodes.
بزرگترین ضربه ای که این بازی خورده به خاطر دشمن های موجود توی بازی.

بازی گرافیک بالایی نداره توصیه میکنم روی PC تجربه کنید.
ارزش RE HD Remake روی ویتا به نظرم خیلی بیشتر می تونست باشه اگه میومد.

اتفاقا این بازی با تمام مشکلاتش و کمبود هاش اگر قلق بازی دستت بیاد پشت هم بازی می کنی بسیار لذت بخشه.
3 ستاره کردن مراحل
بخش Hostile رو کامل کردن

--------------------

RE R2 به هیج وجه ارزش 40 دلار نداره. این بازی فقط کمپین اصلیش جذابه که زیاد طولانی نیست + حالت آنلاین Raid Mode که به خاطر گرافیک پایین و دشمن های مزخرف بازی سریع خسته کننده میشه.
اون دو تا Episode Extra توی نسخه PC هم من گرفتم وجود داشت نمی دونم چرا انقدر روش مانور می دن. که مراحلشم یکی از یکی مزخرف تر بود Extra Episodes.

رو ویتا آنلاین Killzone رو شدیدا قبول دارم :|
بچه هایی که KZ دارند بیان تاپیک مرتبط داریم جمع میشیم Private Match بزنیم. فعلا 4 نفریم.

بازی آنلاین رو وستا دیگه کدوما تعریف دارند؟

3 ستاره کردن مراحل
بخش Hostile رو کامل کردن

--------------------

اتفاقا من یه اپیزود رو PC رفتم بعد دیگه نرفتم چون نسخه ویتاش رو بازی کنم،
قبول دارم 40 دلار نمیارزه اما Raid Mode رو خیلی خوشم اومد.
آنلاین کالاف هم به نظرم خیلی بهتر از کیلزونه، هم روون تره هم جذاب تر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or