ehsanservat
کاربر سایت
البته این مسعله هم هست که "همه" ایندیها روی appstore-googleplay نمیان . ولی خب اره . اتفاقا برای همین هست که ویتا فروشش ضعیفه ! خب ادم دلیلی برای خریدش اصلا داره ؟ وقتی یه کنسول اینده نداره دلیلی برای امید به فروشش هم نیست
دقیقا همین مسعله هست. بازیهای کنسوله دستی nintendo مختص handheld و Portable هست. این خیلی مسعله مهمی هست . حتی مثلا بازهایی مثل Zelda که پرت کردن طوری تنظیم کردن gameplay و سیستم save بازی رو که برای بازی کردن تو مدت زمان کوتاه مناسب باشه
اره . والا ویتا هم یاد باشه line up موقع لانچش واقعا بالا بود !!! ولی خب قیمت بالا ضربه زد و رفته رفته پایین اومد کیفیت بازیا و فروشه کم همینطوری ضربه زد . به نظرم این cross platform خیلی سیاسته خوبی بود. یه سری رو تشویق کرد که ویتا رو بخرن . همچنین به همراه 4 . ولی خب میزانه فروش به خده نصاب نبود
کرش که دسته Acti مونده ولی حرفت رو قبول دارم . اصلا تا این حد نریم. برگردیم به psp . مگه Locoroco بازیه خوبی نیود ؟ مگه PAtapon خوب نبود ؟ واقعا برا من سواله که چرا به جای صرفه پول و زمان رو بازیهایی مثل Resistance و COD این بازیا ساخته نشد ! واقعا برام سواله !!! این همه بازیه زیبا و موفق تو زمانه Psp . باز میگرده به همون دلیل که گفتم . سونی همش میخواست بگه ویتا یه کنسول همراه خونگی هست برای همینم پولش رو صرفه چنین عناوینی کرد که خب متاسفانه یه سریش خیلی ضعیف در اومد . حتی پرته Borderlands II >
DS که واقعا فروشش زیاد بود ... خیلی D: ....
اره درسته . کلی راه داشت . به قوله خودت لازم نبود روی aaa فکوس کنه. مثل همون خطی که گفتم patapon اینا چی شد ؟ D:
واقعا اشتباه زیاد کرد D: . زمان هم کم شد و الانم دیگه تاثیری نداره. به نظرم دیگه نباید روی بازار دستی وارد بشه سونی.
درسته باهات موافقم :bighug:
چیزی دیگه نمیشه گفت چون کار از کار گذشته
nintendo ds که نه سخت افزاری داشت نه گرافیکی اما بخاطر بازی هاش بیشترین فروش تو یک نسل تو دنیا برای خودش کرد تو نسل هفت 154 میلیون کنسول فروخت
خوب میشد از این دست بازیا ساخته بشه برای ویتا چون همچین بازی هایی اصلا هزینه ساخت ندارن و فقط هزینه اصلیشون برای کارتج بود که روی ویتا از استورش از پلاسش میشد خرید
خودت بدت میومد یه بازی جذاب مثلا با قیمت 1 یا 2 دلار بخری روی ویتا؟
فکر کنم برای N-Gage بیشتر بازی ها غربی اومد تا برای ps vita :d
آخرین ویرایش: