اره درسته حرفت رو قبول دارم !
ولی فک کن اگر همین indie ها هم نمیومدن معنایی که ویتا تو بازاره غرب رو داره دیگه نداشت ×_× چون تو بازار اسیا کلا ویتا یه طور دیگه باهاش برخورد شده.
من یه چیزی هم که همیشه گفتم البته بازم میگم نظره شخصی هست این هست که سونی نبایستی به زور این شخصیت رو به ویتا میداد و تبلیغ میکرد. منظورم از این "َشخصیت" این بود که بارها بارها از ویتا به عنوانه یه کنسولی خانگی قابل حمل نقل کرد. به نظرم اگر میومد مثل Nintendo یه شخصیت خاصه خودش رو بهش میداد با قیمت متانسبتر به نظرم خیلی رشدش بیشتر میشد. Nintedo هم قیمته خوبی در نظر گرفت هم اینکه ساپورت third party ها کم نیست ازش D: ببین همون مقدار که Nintendo سریع سیساست هاش رو عوض کرد و دید کار نمیکنه جوابش هم دید - درسته شروعش ریسک زیادی بود ولی خب اومد بالا خیلی خوب . فروشش هم که اصلا قابل مقایسه نیست
یه مسعله دیگه ای هم هست که اینکه خیلی از بازیهایی که روی nintendo اومد جنبه portable گونه داشتن . یعنی اقا یکم بازی کنی بعد بقیش رو بعد بازی کنی . سونی اکثریت بازهایی که روی ویتا اورد یه تیپ بازیهایی کنسول مانند بود که صرفا میشه گفت جنبه Portable نداشتن . مثلا حتی بازیهای خوبی مثل MGS که روی PSP اومدن خیلی جمع و جور Portable گونه بودن . البته این صرفا یه نکته منفی نیست ولی یه کنسول یه بازیهایی مثل LBP رو بیشتر نیاز داره ... بعد مثلا خرجهای بیخودی روی پرت کردن بازیهایی شد که قبلا بازی کردیم یا مثلا بازیهایی که ارزشه خرید نداشتن مثل Resistance-silent hill - call of duty .... خب اینا همینطوری پشته سره هم به ویتا لطمه زد . در حالی که اونر کلی بازیهای توپه انحصاری روی 3ds دادن که جایه دیگه نبود D:
یعنی خیلی فاکتورها بود به نظرم که باعث شد جلوی رشده ویتا رو بگیره
ساپورته الانش بد نیست. بازیهای پلاس خوبن!
درسته قبول دارم nintendo واقعا ساپورت خوبی داره
سونی بیخیاله Vita شد توی سالهای اخیر و شکی درش نیست
شما خودت فک کنم
وقتی میبینی 4 یه کنسول سود ده هست و سرمایه گذاری باعث بالا رفتن profit میشه واقعا چه دلیلی داره پول و resource هات رو روی یه ایتمی بزاری که خب سوده قابل توجهی نداری ؟ در ضمن این idea هم نگه میدارن که خب یه نیمچه سودی هم از عرضه indie و اینا دستگیر میشه و بقیش هم توی بازارهای اسیایی میفروشن . ولی خب وقتی توی سالها گذشته سونی برگشت گفت بازیهای AAA روی ویتا جواب نمیدن یعنی اینکه خرج میکنن بازی رو میدن بیرون ولی سودی توش ندیدن . یا در حده انتظار نبوده .
این راهیست که سونی در پیش گرفته
طبیعتا nintendo تیپه دیگه ای هست. هم wii u آهمیت میده ولی بیشتر 3ds و احتمالا ساله اینده هم NX
آخه کسی بخاطر ایندی که این همه پول نمیده بره یه کنسول بخره خوب روی اسمارت فون و ...... بازی میکنه
آره درسته موافقم باهات --- کلا سبک بازیا کنسول دستی با کنسول خونگی فرق میکنه هر دو یه چیز مستقل و خاصن -- حتی بازی ها انحصاری ها نینتندو که هم روی کنسول خونگی و دستیش هستن وقتی بازی کنی میبینی باهم زمین تا آسمون فرق دارن
درباره شخصیت یا کاراکتر هم باهات موافقم ---- البته من به بودن یه ip انحصاری همیشگی هم اعتقاد دارم درست مثل ماریو برای کنسولا نینتندو حتی اگر دقت کرده باشی تو زمان همه کنسولا نینتندو همیشه یه ماریو هم زمان لانچ بوده خد ماریو همیشه تحریکم کرده یه 3ds بخره وقتی 3ds لانچ شد ایرانم اومد یه مدت بعدش خریدم mario 3d land بازی کردم بعد فروختم
اما این اتفاق سر کنسولا سونی نمیفته چون سونی یه ip میسازه معروف میشه کلی خاطر خواه پیدا میکنه بعد سونی یهو یا ip میفروشه یا مندازش دور ----- درست مثل کراش من انقدر عاشق کاش بودم که روی ps1 هر 5 تا نسخه بازی کرده بودم بخاطر کراش ps2 فت که کپی خور هنوز براش نیومده بود خریدم اما چی شد بعد ها فهمیدم سونی اصلا ip کراش فروخته --- سر ip دکستر و ..... هم همین بلا آورد گذاشتنشون کنار
مگه بازی ها بدی بودن؟؟ نه اتفاقا کلی هم خاطر خواه و فن داشتن و هنوز دارن --- خود من دیشب روی ps1 داشتم کراش 1 بازی میکردم
نمیدونم چرا سونی ip نگه نمیداره ----- درست مثل نینتندو که ip پوکمون روی کنسول دستیش نگه داشته که بخاطر همین پوکمون چند میلیون نفر 3ds خریدن
من خودم عاشق کراش ها سونی ام اونم کراش ها پلی 1 --- کراش ها نانتی داگ
درسته باهات موافقم میشه گفت منظورت اینه باید بازی ها کنسول دستی اپیزودی باشن . کوتاه باشن . سرگرم کننده در مدت کوتاه باشن --- من LBP روی PSP بازی کردم واقعا حال کردم اما نسخه PS3 تجربه نکردم چون من اول کنسول دستی بازم --- این دست بازیا روی کنسولا بخصوص کنسولا دستی جواب میده بخاطر همینه که بازی ها اسمارت فون ها انقدر معروف شده و مردم بازی میکنن --- چند نفر دیدی روی تبلت یا امارت فون بازیا گرافیک بالا بازی کنن با اینکه DVD بازیا HD او بازار ریخته؟؟؟؟
درست میگی یادمه سال 92 بود اگر اشتباه نکنم رفتم از مکس گین تو پاساژ ولیعصر یه PS VITA بخرم چون از همه جا ارزونتر میداد همه وسایلش پلمپ بود ازش قبلا خرید کرده بودم میشناختمش --- رفتم گفتم ویتا میخوام طرف گفت نخر بازی نداره فقط بازی ها قبلی HD کردن براش دادن بزار بگذره ببین چی براش میاد بعد بخر --- منم گفتم باشه دیگه گذشت تا الان
خوب خودش گفته AAA جواب نمیده خوب بازیا غیر AAA براش میداد چی میشد؟ ساخت بازی اصلا در حد بازیا DS هزینه ای داره؟؟؟ بازیا DS خودت میدونی چقدر فروش کرد - سونی کلی راه داشت ویتا نجات بده اما فقط چسبید PS4