بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم قضیه چیه . عجیب شد. :|
عجیب نیست
این قضیه برای خیلی از USer ها سره GOW 2 ویتا اتفاق افتاده و اصلا هم پچ و فیکسش نکرده
Trophy Glitch هست ...
یه سری گفتن Save جدید باز کنید احتماله درست شدنش هست
Reset کردن دستگاه و پاک کردن و نصب کردن و شروع از save جدید ممکنه مشکل رو حل کنه
Fix واضحی نداره و متاسفانه !

عجیب نیست
این قضیه برای خیلی از USer ها سره GOW 2 ویتا اتفاق افتاده و اصلا هم پچ و فیکسش نکرده
Trophy Glitch هست ...
یه سری گفتن Save جدید باز کنید احتماله درست شدنش هست
Reset کردن دستگاه و پاک کردن و نصب کردن و شروع از save جدید ممکنه مشکل رو حل کنه
Fix واضحی نداره و متاسفانه !
مسئله اینجاست که خود سایت PS Trophy هم هیچ Trophyـی برای GoW 2 نذاشته...

مسئله اینجاست که خود سایت PS Trophy هم هیچ Trophyـی برای GoW 2 نذاشته...
God of War II (PS3) Trophy Guide & Road Map - PS3Trophies.org

تروفیا یکی هست دیگه تک تک نمیزارن
بازی تروفی داره
من راستش بازی رو نصبیدم اما GOW 2 رو باز نکردم اصلا لول ! حالا امتحان میکنم gow 2 ببینم چه جوره
اما یه سرچ بزنی توی google
GOW2 vita trophy
کلی مبحثه مربوط به این گلیچ میاد !

God of War II (PS3) Trophy Guide & Road Map - PS3Trophies.org

تروفیا یکی هست دیگه تک تک نمیزارن
بازی تروفی داره
من راستش بازی رو نصبیدم اما GOW 2 رو باز نکردم اصلا لول ! حالا امتحان میکنم gow 2 ببینم چه جوره
اما یه سرچ بزنی توی google
GOW2 vita trophy
کلی مبحثه مربوط به این گلیچ میاد !

آره دقیقاً درست میگی ;) میدونی اشتباه من کجا بود؟ :d اینکه فکر کردم Trophy های مربوط به GoW 2 توش نیست. آخه ورژن PS 3 جدا بودن. الان که با دقت نگاه کردم دیدم یکی از Trophy ها Awaken the Phoenix هستش :d
سوتی دادم در حد لیگ برتر :p

سلام به دوستان عزیز
من تازه ویتا گرفتم زیاد با بازی ها آشنایی ندارم و دونبال 2 دسته بازی زیر برای ویتا هستم :

1 - بازی هایی مثل Mortal Kombat و Fifa و ... که یک جورایی تمام شدنی نباشه و هر موقع آدم حوصلش سر رفت بتونه بازی کنه معمولاً بازی های رقابتی هستند.( داستانی یا پازل نیستند که تمام بشه یکبار و دیگه نشه بازی کرد )

2 - بازی های داستانی خیلی شاخ مثل Uncharted و Killzone و ....

مثلاً خوب فیفا برای گروه اول می خواستم بخرم ولی امتیاز متا بسیار پایین داره 2.5 :دی
مارتال مثل اینکه بد نیست.

ممنون میشم دوستان کمک کنند.

بچه ها دو تا سوال داشتم
1 - آیا بازی everybodys golf هما hot shot golf هست یا جفتشون دوتاست؟؟؟:d
2 - امروز اومدم بازی freedom wars رو با کلی آرزو از استور بخرم دیدم نیست ؟؟؟ الان یعنی چی ؟؟؟ بازی نابود شده ؟؟:(
1. یکی هست. فک کنم توی اروپا Everybody Goldمنتشر میشه و توی امریکا به اسمه Hot Shot Gold
2. نه هستش !!!! یعنی توی استوره من که حداقل هستش . چه کشوری هستی ؟

سلام به دوستان عزیز
من تازه ویتا گرفتم زیاد با بازی ها آشنایی ندارم و دونبال 2 دسته بازی زیر برای ویتا هستم :

1 - بازی هایی مثل Mortal Kombat و Fifa و ... که یک جورایی تمام شدنی نباشه و هر موقع آدم حوصلش سر رفت بتونه بازی کنه معمولاً بازی های رقابتی هستند.( داستانی یا پازل نیستند که تمام بشه یکبار و دیگه نشه بازی کرد )

2 - بازی های داستانی خیلی شاخ مثل Uncharted و Killzone و ....

مثلاً خوب فیفا برای گروه اول می خواستم بخرم ولی امتیاز متا بسیار پایین داره 2.5 :دی
مارتال مثل اینکه بد نیست.

ممنون میشم دوستان کمک کنند.
1. این تیپ بازیا که زیاده . شاید بین بازیهای فیزیکی زیاد نباشه ... یه سری هست مثل NFS و LBP و بازیهای fighting اینا ولی بین بازیهای indie که زیاده ! مثلا ISaac یا Super stardust یا Resogun -بازیهای Pixel Junk یا Pinball و Pool و ...
2. بازم این دسته هم زیاد ! لول

fifa همیشه کم میدان چون هر سال فقط میاد یه سری چزیهای جزعیش رو اپدیت میکنه میده بیرون

بازی تو استور هست ولی دکمه خرید نیست!!!

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال freedom wars سبکش rpg نوبتیه یا realtime هست
اگه rpg نوبتی نیست persona رو بخرم
از اونجا که میشه خرید ... با اکانتت لاگین شو بخر بعد از download list بگیرش

FW که کلا Arena هست. ACtion RPG هست - نوبتی نیست
یه چندتا تریلر اینا از gameplay اینا ببین !

1. یکی هست. فک کنم توی اروپا Everybody Goldمنتشر میشه و توی امریکا به اسمه Hot Shot Gold
2. نه هستش !!!! یعنی توی استوره من که حداقل هستش . چه کشوری هستی ؟

1. این تیپ بازیا که زیاده . شاید بین بازیهای فیزیکی زیاد نباشه ... یه سری هست مثل NFS و LBP و بازیهای fighting اینا ولی بین بازیهای indie که زیاده ! مثلا ISaac یا Super stardust یا Resogun -بازیهای Pixel Junk یا Pinball و Pool و ...
2. بازم این دسته هم زیاد ! لول

fifa همیشه کم میدان چون هر سال فقط میاد یه سری چزیهای جزعیش رو اپدیت میکنه میده بیرون

ممنون بابت پاسخ شما

یعنی Fifa 15 بگیرم حس و حال PS4 رو میده بهم ؟ :D آنلاین هم داره احتمالا ؟

بعد از هر کدوم از این 2 گروه اگر امکانش هست بازی های سطح اول و درجه یک رو بهم معرفی کنیم ممنون میشم چون همان طور که گفتید تعدادشون خوب زیاد هست ولی نمی دونم کدام ارزش خرید و وقت گذاشتن داره. ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or