دوستان نظرتون در مورد بازی Borderlands 2 چیه ؟؟
آیا ارزش خرید داره ؟
آنلاین این بازی خسته کننده و تکراری نیست ؟؟
در کل چجور هست ؟؟
رو vita بازیش نکردم ولی رو ۳۶۰ آره...دوستان نظرتون در مورد بازی Borderlands 2 چیه ؟؟
آیا ارزش خرید داره ؟
در کل چجور هست ؟؟
آقا سلام
این ubisoft هیچ برنامه ای برای ویتا نداره مثلا یه اسپیلنتر سلی یا پرنس پرشیا یا ghost recon
فقط یه اساسین داده و بس؟>؟>؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
احتمال داره از زمان عرضه بازی رونمایی کنه خلاصه ×_×Minecraft PsVita Edition
رو vita بازیش نکردم ولی رو ۳۶۰ آره...
کلا بازی بدی نیس؛یه بازی معمولیه برا ۳۶۰ که تنوع سلاحِ خوبی داره و نسبتاً محبوبه ولی رو vita با این بی بازی ای چیز بدی محسوب نمیشه(با وجود این که پورت زیاد خوبی نیست)
از نظر من با وجود نبودن IP های شناخته شده رو vita بازی بدی حساب نمیشه؛بخرش ارزشش رو داره !
من بازیش رو داشتم به دوستم فروختم باز نشده چون حسش نبودممنونم....
عزیزان دیگه نظری ندارن ؟؟؟
من بازی رو به صورت دیجیتالی خریدم... از نظر من واقعا بازی با ارزشی هست خصوصا اگر دنبال بازی هستی که حسابی شما رو با ویتات مشغول کنه.دوستان نظرتون در مورد بازی Borderlands 2 چیه ؟؟
آیا ارزش خرید داره ؟
در کل چجور هست ؟؟
به نظره منم بیشتر به کم کاری تیمه سازنده بر میگرده مگرنه میتونستن بهینه سازی کنن. البته جالب بود قبل از عرضه میگفتن بازی بیشتر مواقع فریمش روی 30 هست و مقداری صحنه های شلوغ افت فریم پیدا میکنه اما ظاهرا در اخر قضیه متفاوت بود :dمن بازی رو به صورت دیجیتالی خریدم... از نظر من واقعا بازی با ارزشی هست خصوصا اگر دنبال بازی هستی که حسابی شما رو با ویتات مشغول کنه.
بازی کلا سنگین هست و در عین حال سخت خصوصا تا چپتر 6-7 ممکنه کلا پشیمونت کنه اما.... جذابیتها و حال و هوای بازی بیش از این سختی ارزش داره.
متاسفانه به علت کم کاری تیم برنامه نویسی و توسعه ویتا برای افزایش فرکانس CPU و GPU این بازی هم مثل بعضی از بازیها افت فریم داره و کاری هم نمیشه کرد.
Child Of Light فوق القعاده هست ! من خیلی خوشم اومد . چه از نظره gameplay چه از نظر گرافیک و موسقی خیلی سطحه بازیش بالا هست .سلام دوستان من 65$ تو اکانتم دارم
چند تا بازی خوب میخواستم برام معرفی کنید که نسبت به قیمتش بیرزه (نه مثل انگری بردذ)
خودم نظرم رو FF HD هست ولی یه چند تا دیگه هم معرفی کنید که درست و حسابی باشه
U:GA و rayman : O و DC رو بازی کردم