Royal_Star
کاربر سایت
دوستان ممنون میشم بگین کدوم بازیها تو تخفیف sammer blast ارزش خرید داره ?
کدومشون انلاین دارن ?
Galaxy Note 3 -N9005 - Saeed.RoyalStar
کدومشون انلاین دارن ?
واقعا بازی های خوبی رو فری کردن///
dino crisis2
harvest moon
syphon
machinariom
thomas was alone
the cave
بهترین بازی هاش به نظرم همین ها بود مخصوصا هاروست مون و داینو کرایسیس...
خب ممکنه کسی زیاد بازی نکنه D:بچه ها یکی به ما یه جوابی بده. فکر کنم کسی دیگه ت تاپیک رزیستنس نمیره.
http://forum.bazicenter.com/thread58598/page12/#post3335600
MAchinarium به نظرم توی صفحه ویتا اصلا به درد نمیخوره D: کلی زیبایی فقط توی جزییاتش هست به نظرم تو صفحه بزرگ جالبتره لولمن سایفون های PS1 رو بازی نکرده بودم و خریدمشون. Harvest Moon Back to Nature هم که عشقمه و قبلا همون 6 دلار خریده بودم.(کاشکی نمیخریدم. :d)
Machinarium هم که خریدم برای ویتا.
یکی دو سری قبل فروش Flash Sale کل بازیای Tomb Raider برای PS1 رو گذاشته بود که کاشکی اونا رو هم میخریدم.
سلامدوستان ممنون میشم بگین کدوم بازیها تو تخفیف sammer blast ارزش خرید داره ?
کدومشون انلاین دارن ?
بدک نیست. اما چنگی به دل نمیزنه.سلام دوستان هین بازی doki doki چطوری؟بچگانست؟راستی من یک اکانت پلاس 3 مه ریجن دو دارم قیمت عالی کسی نمیخواد؟
سلام بچه ها
به نظرتون احتمال بازی های زیر برای ویتا چقدره؟؟
Destiny سازنده بانجی
و tekken 7
Destiny که اصلا مخصوصه کنسوله دستی نیست D:سلام بچه ها
به نظرتون احتمال بازی های زیر برای ویتا چقدره؟؟
Destiny سازنده بانجی
و tekken 7
کسی میدونه flash sale بعدی کیه؟
نمیدونم یه جورایی تو سبکه خودش هست ا. اما بیشتر تو مایه های همون Adventure هست بازیش . قابلیتهای Online هم داره.این موراماسا(؟) چقدر باحال بود،
doki diki بازیش چجوریه؟باید تو بازی چیکار کنیم؟
مطمعن هستی لیسته بازیاش رو خوندی اصلا ؟ D: لولآقا این کنسولو من بخاطر RPG هاش خریدم ولی اصلا این مدل بازی ها رو هنوز ندیدم
اگه میشه یه چندتا بازی rpg معرفی کنید که در بازار ایران باشد ممنون میشم
خیلی از اینا JRPG هست. مخصوصا بهترینش PErsona 4 هست .دستت درد نکنه ولی اینایی که گفتی عمرا پیدا نمیشه
مثلا بازی final fantasy x-2 hd تقریبا همه جای تهرانو گشتم پیدا نکردم همه فروشنده ها میگن به علت مشکل اماکن نمیتونیم بیاریم یا قیمت فضایی میگن . کلا بازی های RPG نوبتی رو دوست دارم مثلا بازی valkyria chronicles ویتا این سبکی داره اصلا؟؟؟؟
FFX رو باید همون موقع که لانچ شد دنبالش میرفتی الان دیگه هیجا ایران نداره مگه سفارش بدی...دستت درد نکنه ولی اینایی که گفتی عمرا پیدا نمیشه
مثلا بازی final fantasy x-2 hd تقریبا همه جای تهرانو گشتم پیدا نکردم همه فروشنده ها میگن به علت مشکل اماکن نمیتونیم بیاریم یا قیمت فضایی میگن . کلا بازی های RPG نوبتی رو دوست دارم مثلا بازی valkyria chronicles ویتا این سبکی داره اصلا؟؟؟؟
این بتمن اوریجین 4 دلار ارزش داره
سوند شیپ 7 دلار چطور