من که از اول میدونستم این بازی عالیه الان اکت 6 هستم 6 ساعت بازی کردم لول 35 رسیدم در بخش داستان پرنسس مونو بازی عالیه گیم پلی روان و لذت بخشه به نظرم عادی و کسل کننده نمیشه
صحنه ها و منظره ها چشم نواز هستن البته حتما درنظر بگیرید این یه بازی نسبتا قدیمیه...
بخش فروش ایتم داره اون مرد ها که یه چیزی روی دوششون هست باهاشون صحبت کن فروشنده ایتم هستن دیگه معمولا هم پیش اونهایی که غذا میفروشن و اونهایی که تاکسی هستن از یه شهر به شهر دیگه میبرن کنار هم هستن...
غارها رو مواظب باش که چلنج های طولانی و سختی هستن قبل از ورود بهترین شمشیر هارو اکوییپ کن و تو بخش ایتم ها دو تا ایتمی که یکی سلامتی رو برگردونه و یکی هم شمیرهای شکسته رو احیا کنه با روح حتما همراه داشته باش...
برای گرفتن بیشترین کومبو ها این غارها جای خوبی هستن البته اگر میخوای کومبو ها سریع زیاد بشن از کاتانهای کوچیک تر که سریع تر هستن استفاده کن (دکمه دایره)چون کاتاناهای بلند سنگین هستن و بیشتر برای برش و آسیب های عمیق استفاده میشن و نمیشه باهاشون سریع کار کرد و ضربه های پشت سر هم زد...اگر بخوای کومبو های زیاد بزنی هر مبارزه تو بازی برات جذاب تر میشه سعی کن کومبوها رو بدون وقفه اجرا کنی یه تروفی 999 کومبو داره که واقعا به نظر غیر ممکن میاد من یه بار سعی کردم کومبو هام زیاد بشه تو یه غار حدود 250 کومبو رسیدم ولی دیگه قطع شد
از طرفی سعی کن بیشتر هات اسپرینگ هارو برای حمام بری همون هایی که میمون ها نشون میدن!!
از فروشنده ایتم همیشه اول نقشه ها رو بخر که تمام جزییات یه شهر رو توش داره ومیتونی راحت به مقصد برسی یا اینکه مکان های مخفی رو کشف کنی