کلا tech برای Ps3 یه جورایی طراحی نشده D: ظاهرا خوده ps3 هم زیاد source برای remote play درست حسابی نداشت اما ps4 از پایه برای همچین کاری هم طراحی شده و ظاهرا هم که سازنده ها مشکلی توی استفاده remote play نداشتندر کل تکنولوژی خفنیه ولی چون من رو این بازی و همچنین deus ex تست کردم زیاد حال نکردم
ولی برا secondary screen که عالیه
حالا امیدوارم ps4 خوب باشه ریموتش
من که ps4 ندارمو فعلا هم قصد خریدشو ندارم با این وضعیت بازار مزخرف ایران تا بینیم چی میشه
ولی حتما خبرشو بده و یه 20،30 تا عکس بگیر ازش بزار حال کنیم![]()
خبرش رو میدم . احتمالا 4 که رسید دستم یک تاپیک میزنم تستهای خودم رو برای remote play میزارم توش
من توی ماه december میرسه دستم . احتمالا بین 18 - 25 میرسه دستمبسلامتی کی دستت میرسه آرمان ؟ یه تاپیک ریموت پلی نمی خوایید بزنید ؟
حسین (Hosis عزیز) هم تاپیک هک بازی های Dead Space 3 و DMC رو ریموت تست کرده جواب داده، من وقتی شنیدم خیلی خوشحال شدم قراره اولین فرصتی که بتونم یکیشونو بگیرم و ریموت بزنم.
آرمان راست میگه دانی، اصلا کیلزون 2 به گیم پلی سفت و سنگین معروفه، بدترین بازی ممکن رو تست کردی:d تاچ پشت رو هم راست میگی باید واقعا یه فکری به حالش بکنند فکرشو بکن تو جک کالشکن باید تو ذهنت ناحیه ی پشت ویتا رو به 4 قسمت مساوی تقسیم میکردی و بعنوان R2/1 و L1/2 ازشون استفاده میکردی.
- - -ویرایش - - -
خبر خوش برای مخالفین ریموت پلی اینکه تمام بازی های ریموت تو ویتا 30 فریم در ثانیه اجرا میشند.
اما تو ویدئوهاشم نگاه کنید اصلا چیز مهمی نیست.
*این بازی خودش 30 فریمه.
والا D: کیلزون خیلی کنترلش روی اعصاب من راه میرفت اون موقع D: ...
البته NFS که به قوله خودت 30 هست .
باید مثلا Ghost یا BT هم تست بگیریم ببینیم چطوری جواب میده اما فکر نکنم کیفیت رونده بازی رو کم کنه ....
البته باز 60 فریم یه چیز دیگس D:/