بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@مرتضى

آره شديدا استقبال ميشه :d اولين بازى اى بود که روو ويتا پلات کردم.
به نظرم تا الان بهترين بازيه ويتا بوده چون هم تقريبا AAA حساب ميشه هم فوق العاده از قابليتاى ويتا استفاده ميکنه, يعنى بازى ايه که به هيچ وجه روو کنسولى مثل PS3 نميشه پيادش کرد, ويتا شديدا به اينجور بازيا نياز داره.

آگر جزو عناوین هنگام عرضه ویتا نبود که صد در صد جز مزخرف ترین بازی های ویتا میشد . بازی معمولی بود برای من اونم برای اینکه جز بازی های اولیه ویتا بود این ارفاق رو بهش کردم .
تکراری - خسته کننده - داستان آبکی - ماموریت فرعی بی هدف و ..............
یعنی که چی برو رو هوا کلا 2 - 3 ضربه رو بزن . تنوعش به شدت کم بود به شدت
این همه شخصیت معرفی می کنه تو بازی بعد ولشون می کنه همون اول بازی شخصیت پردازی بازی صفر بود .

به هیچ عنوان عرضه شماره بعدیش من رو خوشحال نکرد .

این که می گم شماره قبلیش بازی معمولی بود و خوب نبود من تنها نمی گم به نقد هاش توجه کنید متوجه میشید همش 6 و 7 هستش اکثر نمراتش

آگر جزو عناوین هنگام عرضه ویتا نبود که صد در صد جز مزخرف ترین بازی های ویتا میشد . بازی معمولی بود برای من اونم برای اینکه جز بازی های اولیه ویتا بود این ارفاق رو بهش کردم .
تکراری - خسته کننده - داستان آبکی - ماموریت فرعی بی هدف و ..............
یعنی که چی برو رو هوا کلا 2 - 3 ضربه رو بزن . تنوعش به شدت کم بود به شدت
این همه شخصیت معرفی می کنه تو بازی بعد ولشون می کنه همون اول بازی شخصیت پردازی بازی صفر بود .

به هیچ عنوان عرضه شماره بعدیش من رو خوشحال نکرد .

این که می گم شماره قبلیش بازی معمولی بود و خوب نبود من تنها نمی گم به نقد هاش توجه کنید متوجه میشید همش 6 و 7 هستش اکثر نمراتش
رامتین نظرت محترمه ولی
متا 83 روی یه کنسول دستی فوق العاده حساب میشه!این به کنار به یوزر اسکور هم توجه کنید میبینید که ملت چقدر راضین
کلا این بازی بعد از LBP بهترین بازی هست که به صورت انحصاری برا ویتا اومده!
در آخر بگم که به کیچیرو تویاما و کل استدیو ژاپن اعتماد کنید!
27277811564047430971.png

من کلا خیلی سخت گیرم ! از یه بازی بد می گم زیاد ناراحت نشید ! :d من حتی به TLOU هم 10 نمی دم پس طبیعی هستش که به Gravity rush نمره 5 - 6 بدم
Gamespot با اینکه میگن کم میده به بازی های ویتا ولی بهترین نمرات مال همین سایت هستش اکثر مشکلات بازی رو میگه

مثلا بار اول Uncharted GA بازی میکنی میگی باید 8.5 - 9 می گرفت ولی Gamespot میده 7.5 . در حالیکه حقشه چون نه آنلاین داره مقداری باگ داره سیستم تیراندازی و فیزیکش خیلی مشکل داره و .........
Gravity rush هم 6.5 داده که به نظر من زیادشم هست .

من کلا خیلی سخت گیرم ! از یه بازی بد می گم زیاد ناراحت نشید ! :d من حتی به TLOU هم 10 نمی دم پس طبیعی هستش که به Gravity rush نمره 5 - 6 بدم
Gamespot با اینکه میگن کم میده به بازی های ویتا ولی بهترین نمرات مال همین سایت هستش اکثر مشکلات بازی رو میگه

مثلا بار اول Uncharted GA بازی میکنی میگی باید 8.5 - 9 می گرفت ولی Gamespot میده 7.5 . در حالیکه حقشه چون نه آنلاین داره مقداری باگ داره سیستم تیراندازی و فیزیکش خیلی مشکل داره و .........
Gravity rush هم 6.5 داده که به نظر من زیادشم هست .

آره اصلا سمبل آیه ی یأس خوندنی :d یادم نمیاد به جز بتمن از بازی دیگه ای ابراز رضایت کرده باشی (تقریبا مثل من)البته حق هم داریم چون متاسفانه بازی های سونی قیمت کنسول رو توجیه نمیکنند، بابا دو برابر PS3 پول دادیم سر این.

حقش بود متای 70 میگرفت چون گیم پلیش آدم رو اذیت میکرد، دختره که همش رو هوا قلت میخورد آسمون و زمینم که دور سر آدم میچرخید، دوربینشم که مشکل داشت کلا بازی کاملا در کنترل آدم نبود.

ولی من به شدت به Gravity Rush 2 امیدوارم و دلم میخواد که گرافیک و گیم پلیش خیلی بهتر از سری قبل بشه(گرچه سل شیده).

من همین جا بگم,اصلا دلتون رو به بتمن خوش نکنید!من به نسخه کنسولی هم امیدوار نیستم چه برسه به این:d
فقط و فقط یک بازی هست که در کنار GTA5,TLOU,GT6 و حتی خود PS4 یک ساله منتظرشم!
44-tearaway-600x300.jpg

من همین جا بگم,اصلا دلتون رو به بتمن خوش نکنید!من به نسخه کنسولی هم امیدوار نیستم چه برسه به این:d
فقط و فقط یک بازی هست که در کنار GTA5,TLOU,GT6 و حتی خود PS4 یک ساله منتظرشم!

دلمون به بتمن خوش نیست اونم بتمنی که از رو 3DS ناقص الخلقه ی عقب افتاده پورت شده باشه :d

اما چی کنیم دیگه لنگه کفش در بیابان غنیمته، سونی ویتارو فی امان ا... ول کرده، همینارم میده تا صدامون بند بیاد.

دلمون به بتمن خوش نیست اونم بتمنی که از رو 3DS ناقص الخلقه ی عقب افتاده پورت شده باشه :d
بخدا هر نسخه رو دارن جدا می سازن:dگرافیکش هم عالی هست واقعا برای یک عنوان 2.5D,مخصوصا مدل کاراکتر ها
کلا منتظر بیلد نهایی باید بود.

بخدا هر نسخه رو دارن جدا می سازن:dگرافیکش هم عالی هست واقعا برای یک عنوان 2.5D,مخصوصا مدل کاراکتر ها
کلا منتظر بیلد نهایی باید بود.

بخوره تو سرشون من بتمن 3D فول پورت از PS3 میخوام، حالا کنارش ماموریت های فرعی 2.5D مخصوص ویتا تو DLC رایگان بدن مشکلی نداره.

بازی های مورد علاقه من روی ویتا که از نظر من عالی هستن ( نگین ایه یاس می خونی همش کلی بازی هست که دوسشون دارم :d )
1 - Unit 13 - بی نظیره هم تاکتیکی هستش هم اکشن داره هم گرافیکش عالیه هم مولتی داره
2 - Michael jackson exprience HD
3 - Uncharted GA
4 - Urban trials Freestyle

الان به یه بازی کلا امید دارم روی ویتا اونم Batman Blackgate هستش !

البته دمو Soul sacrifice رو هم رفتم کمی خوشم اومد

من ديروز The Walking Dead رو فيزيكي خريدم به نظرم اونم خوبه .
Uncharted هم نه در حده يك بازي درجه يك بلكه در حده يه بازي خوب رو به بالا خوب بود .
كيلزون هم بازي نكردم ولي بد به نظر نمياد .
GRavity Rush هم بازي خلاقانه اي هست .
Michael Jackson رو Touch حال نميده با Move و كينكت حال ميده .

به نظره من که GR خیلی خوب بود !‌من کلا هر بازی رو فقط به عنوان gameplay نگاه نمیکنم. به نظرم بخش هنری و گرافیک و داستانی هم مهمه که توی این بازی به نظرم خیلی خوب بود. داستانش که انصافا کشش داشت ... بخش گرافیکیش خیلی خوب بود و استایل خاصی داشت ...
کلا توی نو اوری و طراحی هرکی توی Studio Japan هست کارش خیلی درست !

امروز هم Tecmo Koei بازیهایی که قرار لوکالایز بشه رو اعلام کرد.
بازی age of demons هست که توی japan حدودا ۴۰۰ هزار نسخه فروخته ... به نظرم تو مایه های souls sacrifice هست. ازش اطلاعات بیشتر میزارم وقتی منتشر شد
به علاوه بازی blood ties برای ویتا و ps3 منتشر خواهد شد که هنوز اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده
TGS: Tecmo Koei Announces Early 2014 Lineup - IGN

من كه باgravity rushحال نكردم
نیست خیلی بازی زیاد داره!:دی همین الان 2 تا از بهترین بازی هاش اومده و میدونم به جز 1 2 نفر هیچکس سمتشون نرفته!
Killzone,rayman
اینارو داشته باشید کم کم بازی های خوب ام میاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or