بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره dino خوب بود واقعا !!! من فکر کنم شماره 2 رو بیشتر دوست داشتم !
کلی این سری بازیا همه شبیه هم بودن به نظره من لول
غولشون re 2 و re 3 بود !
یه alone in the dark هم بود بد نبود اما معماهاش خیلی روی اعصاب بود کلا :\

راستی دوستانی که پیرامون supergrog hd پرسیدن . والا من این بازی رو 10 سال پیش بازی کردم فکر کنم ! این بازی ماله team 17 هست که فکر کنم نزدیک 20 سال پیش عرضه شده بود و این نسحه hd هست.
تو مایه های sonic و mario و کلا این تیپ 2d platform ها هست
meta بازی هم 59% هست ....

بله تا اونجا که من میدونم کپ کام روند ساخت داینو رو به اویل تغییر داد...حتی تو یکی از اویل ها میری و لباس رجینا رو میپوشی....که خود کارکتر جیل کلا میشه مثل رجینا با موهای قرمز....یادش بخیر حیف دنبالش رو نساختن :(
alone in the dark هم من تموم کردم اون موقع من کلا به معما علاقه دارم و خیلی از این بازی هارو باید با کاغذ و قلم آماده بری مثل همین الون اون موقع....چقدر خوب بود از اونجایی که تکسچرهاش مثل اویل و داینو از پیش رندر شده بودن یه گرافیک سینمایی داشت اون موقع واسه خودش و کلا اتمسفر تمام بازی های اون موقع ps خوب بودن.....بقیه کنسول ها خوبن ها ولی حتی نمیتونم تصور کنم با یه کنسولی به جز سونی بازی کنم اختلاف خیییللیییی زیاده تو همه بخش ها
PS:x

بله تا اونجا که من میدونم کپ کام روند ساخت داینو رو به اویل تغییر داد...حتی تو یکی از اویل ها میری و لباس رجینا رو میپوشی....که خود کارکتر جیل کلا میشه مثل رجینا با موهای قرمز....یادش بخیر حیف دنبالش رو نساختن :(
alone in the dark هم من تموم کردم اون موقع من کلا به معما علاقه دارم و خیلی از این بازی هارو باید با کاغذ و قلم آماده بری مثل همین الون اون موقع....چقدر خوب بود از اونجایی که تکسچرهاش مثل اویل و داینو از پیش رندر شده بودن یه گرافیک سینمایی داشت اون موقع واسه خودش و کلا اتمسفر تمام بازی های اون موقع ps خوب بودن.....بقیه کنسول ها خوبن ها ولی حتی نمیتونم تصور کنم با یه کنسولی به جز سونی بازی کنم اختلاف خیییللیییی زیاده تو همه بخش ها

PS:x
dino رو روی ps ندارم کلا . اما کلا از نظر وضوحی فکر کنم روی ویتا ok باشن ! ok تر از توی tv بزرگ با ps3 !
ولی هیچی از بازیش یاد ندارم !
میرم تو استور بعدا ببینم چه جورایست اگر بود میخرم لول
alone in the dark هم بازیش خیلی سخت بود به نظرم . به کنارش یه ضعفهایی هم داشت که زیاد معروفش نکرد. نسخه بعدیش به نظرم فقط توی ps3 قابل تحمل بود ! اما اگر توی استور بود حتما روی ویتا میرفتمش ! نیستش ..
خب اون از پیش رندر شده ها خیلی حسه خشک و مرده ای داشت. فقط مثل یک عکس واقعی بود :\
الان که بهتره !
وسط بحث نوستالژیکتون میخواستم بپرسم که Walking Dead کی برای ویتا قرار عرضه بشه؟:دی البته تو اروپا. قیمتش معلوم شده یا نه؟
هنوز تایید نشده
نسخه های us هم بیشتر فکر کنم بر اساسه اون لیکی که از امازون شده بود 20 اگوست هست که نسخه us باید باشه. احتمالا بقیه بعد از نسخه us توی 2-3 هفته میاد ( بازیه مهمیه :\ )

Fruit Ninja رسما اعلام شد که آخر این هفته عرضه میشه برای ناحیه US !

منبع فارسی : Bazi Wagon | صفحه اصلی

منبع اصلی : Fruit Ninja arrives on Vita this week | VG247

چه جالب که فروشگاه اروپا لو داده بود چند هفته پیش ! مثل اینکه بازی dlc هم داره .
قیمتشم هنوز معلوم نیست و حتی معلوم نیست کی برای اورپا و استرالیا میاد ولی من از همین الان سر خریدش می مونم . نمی دونم چرا این بازی منو یاد Ipod و ipad می ندازه . اینو بخرم حس می کنم دارم با ipad بازی می کنم به جای PS vita که اصلا کیف نمی داد توی ipad بازی کردن .

اگه مجانی باشه تا حدودی رو فروش ویتا تاثیر میذاره چون ممکنه از امکانات ویتا و سخت افزار ویتا برای بهبود همه چیز بخصوص گرافیک استفاده کنند، کاشکپلات میداشت که همچین بازی فکر نکنم پلات داشته باشه

:d
ارمان دیدی اون روز درست حدس زدیم:d
fruit ninja که دیده بودیم الکی نبود:d
lol اره
لیک شده بود
تا چند وقت پیشم بود الان دیگه نیست
احتماله خیالی زیاد همه استورا میادش به زودی
اینطوری که لیک شده بود معلومه بازیش باید گلد شده باشه و روی سروراشون تست میشده

D: .....چقدرJRPG ! خوده Nis america که کلی بازی داره . به کنارش کاشکی shooter های بیشتری ببینیم !

اگه مجانی باشه تا حدودی رو فروش ویتا تاثیر میذاره چون ممکنه از امکانات ویتا و سخت افزار ویتا برای بهبود همه چیز بخصوص گرافیک استفاده کنند، کاشکپلات میداشت که همچین بازی فکر نکنم پلات داشته باشه
فکر کنم یک پرت ساده هست و چیزه اضافه ای نسبت به نسخه قبلیش نداره . این پرت رو فکر کنم همون کسایی که jetpack joyride کردن انجام دادن.
فکر نکنم اینطور بازیا روی فروش ویتا تاثیری بزارن :(.

این 10 تا بازی برتر این ماه توی psn
1.) Mortal Kombat
2.) LEGO Batman 2: DC Super Heroes
3.) Hotline Miami
4.) Silent Hill: Book of Memories
5.) Muramasa: Rebirth
6.) Persona 4 Golden
7.) Farming Simulator
8.) Total Recoil
9.) Guacamelee!
10.) Stealth Inc.: A Clone in the Dark

جالبه از Silent Hill به نسبت استقبال شده به همراه dlc هاش :\
mk و persona هم به نسبت تاریخه عرضشون خیلی خوب نگه داشتن

اره :d
خیلی دلم یک بازی shooter خوب میخواد بعد از killzone :d
...
دلم یک بازی خوب میخواد:|
نداریم اقا نداریم D: شوتر همین killzone خوب در بیاد کلی خوب میشه !!!!! لول
بقیش که میمونه rayman و tearaways و batman و چندتای دیگه

این اخری دوتا بازی muramsa rebirth اومد و dragons crown
من dragons crown به شدت توصیه میکنم . هنوز خودم نگرفتم ولی هرچی ازش دیدم عالی بود :)

امروز Peace walker رو گرفتم 7 پوند بازی کردم ! چقدر گرافیک بازی های PSP پایین بوده باورم نمیشه افتضاحه گرافیک بازی . اون موقع PSP داشتم انقدر به چشم نمیومد .
خداییش آدم Uncharted و Unit 13 رو می بینه اشک تو چشم هاش جمع میشه روی ویتا .
Unit 13 رو هم پلات کردم رفت عکسشو می زارم بعدا برای بچه محلاتون تعریف کنید :d
جالب اینجاست تو Peace walker دو نفر بقل هم وایسادن به یکی تیر می زنی اون یکی نمی فهمه ! جلوی طرف می خوابی رو زمین نمی فهمه کجایی :|

امروز Peace walker رو گرفتم 7 پوند بازی کردم ! چقدر گرافیک بازی های PSP پایین بوده باورم نمیشه افتضاحه گرافیک بازی . اون موقع PSP داشتم انقدر به چشم نمیومد .
خداییش آدم Uncharted و Unit 13 رو می بینه اشک تو چشم هاش جمع میشه روی ویتا .
Unit 13 رو هم پلات کردم رفت عکسشو می زارم بعدا برای بچه محلاتون تعریف کنید :d
جالب اینجاست تو Peace walker دو نفر بقل هم وایسادن به یکی تیر می زنی اون یکی نمی فهمه ! جلوی طرف می خوابی رو زمین نمی فهمه کجایی :|

حیف که unit رو دست دو گرفتم کد ندارم:d
پول هم ندارم برم کدشو بخرم:d
وگرنه پلاتش میکردم بری برای دوستات تعریف کنی;;)
:d

Freedom Wars انحصاری PSVita

تریلر بازی بازی ویتا freedom wars
FreedomWarsArrest3.jpg

FreedomWarsDestroy1.jpg

FreedomWarsNever1.jpg

FreedomWarsArrest1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or