بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه راهی هستش.اگه همونطور مثل ps3 , psp با کامپیوتر دانلودشون کنی مجبور نیستی دوباره دانلود کنی،هر وقت از مموری پاکشون کردی دوباره میتونی فوری از هارد کامپیوتر بریزیش رو مموری.
این راه وقتیه که خود پی اس ویتا هک شه ، بازی های قانونی نمیشه به هارد یا چیز دیگری انتقال داد

این راه وقتیه که خود پی اس ویتا هک شه ، بازی های قانونی نمیشه به هارد یا چیز دیگری انتقال داد

دوسته عزيز منظور اون دوستمون اين هست
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43472
اين براي ps3 هك نشده استفاده ميشه و براي psp هك نشده ايشالا براي ويتا هم جواب خواهد داد ولي فك كنم وقتي با ps3 بريم تو استور بتونيم بازيهاي ويتا رو هم بخريم و دان كنيم بعد بريزيم روي ويتا

بازی هاش که بیاد تو ایران فک کنم بالای 70-80 تومنه:-/
خود کنسول رو هم فک کنم با یه قیمت نجومی بدن
ولی حالا میگم قیمت این مموری ویتا چرا اینقد بالاست:((اندازه خود کنسول قیمت مموریشه
واسه اینکه بازی ها شو بخوایم دانلود کنیم بریزیم رو مموری هم فک کنم حداقل یه 16 گیگ لازمه

بازی هاش که بیاد تو ایران فک کنم بالای 70-80 تومنه:-/
خود کنسول رو هم فک کنم با یه قیمت نجومی بدن
ولی حالا میگم قیمت این مموری ویتا چرا اینقد بالاست:((اندازه خود کنسول قیمت مموریشه
واسه اینکه بازی ها شو بخوایم دانلود کنیم بریزیم رو مموری هم فک کنم حداقل یه 16 گیگ لازمه
نه قیمت بازی ها دیگه اینقدر نمیره بالا فوقش 50-60 تومن
سیاست سونی در باره ی 40% تخفیف همینه

نه قیمت بازی ها دیگه اینقدر نمیره بالا فوقش 50-60 تومن
سیاست سونی در باره ی 40% تخفیف همینه
ولی خرید یه مموری ودانلود بازی ها فک کنم به صرفه تر از این باشه که بخوایم بازی ها رو از این فروشنده های ایرانی بخریم
بازی UNCHARTED 3 که قیمتش 60 دلار بود رو تا 120 میدادن=))
call of duty هم همین طور
فقط حالا خدا کنه قیمت کنسول با مموریش رو یکم منصفانه بدن

آقا کسی می دونه راک استار کی بازیشو اعلام می کنه آخه من فقط تو psp بازی های اون می کنم؟
بعدشم می شه مثلا gta iv رو تو vita پورت کنه ؟مثلgtavc
چه قدر طول می کشه؟
ممنون:x

آقا کسی می دونه راک استار کی بازیشو اعلام می کنه آخه من فقط تو psp بازی های اون می کنم؟
بعدشم می شه مثلا gta iv رو تو vita پورت کنه ؟مثلgtavc
چه قدر طول می کشه؟
ممنون:x
شما از چیز هایی حرف میزنید نه تایید شده نه چیز دیگری ، اخباری که فعلا به دست ما رسیده فعلا حرفی از GTA بر روی ویتا و یا بازی های دیگر راک استار نگفته شده
از لحاظ پرت کردن بازی های که کار ساده ای هست البته برای اون ها
زمان پورت کردن بازی های PS3 به VITA فکر کنم 6 ماه باشه

منظورم این بود قدرتش رو داره gta iv یا :dgta v

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سواله فوری قیمت ویتا 250 دلا است یا پوند همچنین موری های گرونش؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or