بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه 30 دلاری همینطوری تو اکانتم مال استور ps3 دارم.میخواستم بدونم این آیدی رو هم میشه رو ویتا استفاده کرد و از این پول برای خرید بازیهای آنلاین ویتا استفاده کنم یا نه؟یعنی در کل از همین آیدی که الان تو ps3 و psp دارم استفاده میکنم میشه تو ویتا هم استفاده کنم؟

من یه 30 دلاری همینطوری تو اکانتم مال استور ps3 دارم.میخواستم بدونم این آیدی رو هم میشه رو ویتا استفاده کرد و از این پول برای خرید بازیهای آنلاین ویتا استفاده کنم یا نه؟یعنی در کل از همین آیدی که الان تو ps3 و psp دارم استفاده میکنم میشه تو ویتا هم استفاده کنم؟
بله ميشه حتي توي psp هم ميتونيد اين اكانتو استفاده كنيد

• Like
Reactions: hamid_barca
ببخشید این قدر سوال می کنم ولی می خواستم بدونم تا اواخر دسامبر تو دبی می آید چون من یکی از آشناهام می خواد بره دبی؟
تورو خدا جواب بدین برام مهمه.:-/

به نظرتون انلاین بازی ها حال میده به خاطرش ارجینال بخوریم:d
اولش که میاد چون تعداد کمی دارن فک نکنم اصلا کسی واسه آنلاین پیدا بشه
ولی مثل اینکه یه سری بازی واسش میاد که آنلاینش با ps3 یکیه یعنی با کاربران ps3 هم می تونی بازی کنی
:d
ولی کلا کنسول با حالیه من که خیلی خوشم اومده هر چند یه سری ضعف از جمله نداشتن حافظه داخلی یا ضخامت زیاد داره
ولی چند سال دیگه مدل کامل تر میاد

ببخشید این قدر سوال می کنم ولی می خواستم بدونم تا اواخر دسامبر تو دبی می آید چون من یکی از آشناهام می خواد بره دبی؟
تورو خدا جواب بدین برام مهمه.:-/

گفتن برای مناطق اسیایی 12 دسامبر میاد و برای مناطق اروپایی و امریکایی 22 فوریه 2012 میاد

دوستان عزيز ميشه دقيقا چند روز ديگه¿ من موندم الان ایکس باکس بگيرم يا ويتا!! ناجوره هااا¡ ایکس باکسو ميترسم بگيرم چون ديوانه ی لايوم و اونجام که هی فرتو فرت بن ميکنن نميشه رفت خطرناکه ¡ ایکس باکس قبليمم چون بن شد فروختم. اینو خيلی دوست دارم چون هم کنسول دستی هست هم خيلی قوی هم پر از امکانات هم خفن هم... خلاصه که مخمو زده اما از هک نشدنش مثل پلی 3 خيلی ميترسم.
خبری از کپی خور شدنش نيست¿

یه خبر بسیار خوب برای دوستانی که منتظرن
بازی Trials هم که قبلا در PC و Live 360 دیده شده بود هم اکنون برای Vita هم تایید شد و تریلری هم منتشر شده!

دوستان عزيز ميشه دقيقا چند روز ديگه¿ من موندم الان ایکس باکس بگيرم يا ويتا!! ناجوره هااا¡ ایکس باکسو ميترسم بگيرم چون ديوانه ی لايوم و اونجام که هی فرتو فرت بن ميکنن نميشه رفت خطرناکه ¡ ایکس باکس قبليمم چون بن شد فروختم. اینو خيلی دوست دارم چون هم کنسول دستی هست هم خيلی قوی هم پر از امکانات هم خفن هم... خلاصه که مخمو زده اما از هک نشدنش مثل پلی 3 خيلی ميترسم.
خبری از کپی خور شدنش نيست¿

هنوز عرضه نشده بخواد هک شه ..
بهتره PSvita بگیری
در مورد انلاین هم مگه PSN چشه..

هنوز عرضه نشده بخواد هک شه ..
بهتره PSvita بگیری
در مورد انلاین هم مگه PSN چشه..
خب اخه دوست من مشکل قيمت بازيها هست.
البته من هم لايو رو امتحان کردم هم پی اس ان و به قطع بايد بگم لايو بسيار بهتر هست¡ اما به این مسائل حاشيه ای کاری ندارم چون فکر ميکنم برای خيلی های ديگه هم پی اس ان بهتره اما مشکل اصلی قيمت بازيهاست که برای ایکس باکس 3500 تومان و برای این 60 هزار تومان هست!! این خودش خيلی تفاوته!! باز ایکس باکس اگرم بن بشی ميتونی آفلاين 3500 بازی کنی ولی با اون.... نميدونم والا چی بگم خيلی ميترسم مثل پی اس 3 چندين سال طول بکشه هکش¡ که البته از تجربه ای که سونی سر پلی 3 بدست آورد بعيد نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or