بازی های orginal XBOX 360 بهترین عناوین در حد نو PAL

3 تا pes رو از ایشون خریدم ... خرید سریع و کاملی بود ... این آقا کارش درسته ...
ایشالا سالم و کامل برسه دستم ...

مرسی عزیز حتما

---------- نوشته در 04:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

کله بازی هایی که مونده بود رو mbc persia
ازم خرید فقط سریه cod مونده که اونم یه نفر قرار خبرشو بهم بده اونم اگه نخواست میزارم
Pesها رو فردا میفرستم خوزستان
پس فقط cod ها مونده اونم خبرشو میدم*

امروز 3 تا بازیه pes دستم رسید و با یه منظره ی عجیب رو به رو بودم ... بازی pes 2008 که کپیه و ارجینال نیست ... بازیه pes 2009 o 2010 اریجینال هستند ولی اینقدر خش دارن که هیچ کدوم اجرا نمی شن ....
خاستم زنگ بزنم به ایشون این چیزارو بگم اما موبایلشون خاموش بود پس اینجا گفتم ...عکساشم پیوست کردم ... دوست ندارم بگم ایشون کلاه برداره اما تا اینجا که بدجور خوردمون ...

Attachments

• DSC00823.jpg
    DSC00823.jpg
    119 KB · مشاهده: 31
  • DSC00824.JPG
    DSC00824.JPG
    181 KB · مشاهده: 33
  • DSC00825.JPG
    DSC00825.JPG
    190.5 KB · مشاهده: 34
  • DSC00831.JPG
    DSC00831.JPG
    118.6 KB · مشاهده: 30
  • DSC00827.JPG
    DSC00827.JPG
    130.2 KB · مشاهده: 31
  • DSC00832.JPG
    DSC00832.JPG
    91.3 KB · مشاهده: 24
امروز 3 تا بازیه pes دستم رسید و با یه منظره ی عجیب رو به رو بودم ... بازی pes 2008 که کپیه و ارجینال نیست ... بازیه pes 2009 o 2010 اریجینال هستند ولی اینقدر خش دارن که هیچ کدوم اجرا نمی شن ....
خاستم زنگ بزنم به ایشون این چیزارو بگم اما موبایلشون خاموش بود پس اینجا گفتم ...عکساشم پیوست کردم ... دوست ندارم بگم ایشون کلاه برداره اما تا اینجا که بدجور خوردمون ...

سلام حمید جان چطوری داداش من همه بازیهاشو خریدم و هیچ مشکلی نداشتن و فکر نکنم آدمه بدی باشه چون خیلی خیلی خوش قول و خوش برخورد بودن و شاید یه جای کارشون به مشکل خورده ولی امیدوارم که خیر باشه ولی به هر حال اگر دیدی مشکلی بودش بگو تا منم بگم بهش و مشکل برطرف بشه ....
فقط میخواستم تو جریان باشی فدات بشم داداشم

سلام حمید جان چطوری داداش من همه بازیهاشو خریدم و هیچ مشکلی نداشتن و فکر نکنم آدمه بدی باشه چون خیلی خیلی خوش قول و خوش برخورد بودن و شاید یه جای کارشون به مشکل خورده ولی امیدوارم که خیر باشه ولی به هر حال اگر دیدی مشکلی بودش بگو تا منم بگم بهش و مشکل برطرف بشه ....
فقط میخواستم تو جریان باشی فدات بشم داداشم

سلام عزیز

من که این 3 تا بازیو از سر راه پیدا نکردم که ! بازی های این آقا هستش که واسم فرستاده و همون جوری که می بینی چقدر مشکل دارن ... منم که باهاشون اول خرید حرف زدم هیچ حرفی از این مشکلات نزدن ... حالا خش ( خش نیست که ... انگار با کفش استوک دار روش راه رفتن ... ) هم بگیم مشکلی نداریم باهاش من بجای یه بازی اریجینال یه بازی کپی دریافت کردم !!! یعنی 15-20 تومن بالا دیسک 2 تومنی دادم ... تازه قاب pes 2009 هم یه جاش به طور کامل شکسته و کنده شده ...
من الان باید چکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or