بازی های orginal XBOX 360 بهترین عناوین در حد نو PAL

سلام حمید جان چطوری داداش من همه بازیهاشو خریدم و هیچ مشکلی نداشتن و فکر نکنم آدمه بدی باشه چون خیلی خیلی خوش قول و خوش برخورد بودن و شاید یه جای کارشون به مشکل خورده ولی امیدوارم که خیر باشه ولی به هر حال اگر دیدی مشکلی بودش بگو تا منم بگم بهش و مشکل برطرف بشه ....
فقط میخواستم تو جریان باشی فدات بشم داداشم

خُب راس میگه دوستمون.پولش رو که از سره راه نیاورده.احتمالا ایشون یعنی صاحب بازی ها باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه.

خُب راس میگه دوستمون.پولش رو که از سره راه نیاورده.احتمالا ایشون یعنی صاحب بازی ها باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه.

خب امروز با ایشون حرف زدم ... قضیه حل شد ... بابت اختلال تاپیک هم شرمنده ... بلاخره من پول داده بودم و طبیعی بود با دیدن همچین چیزی ناراحت بشم ... تا چند روز دیگه هم که سیستم امتیاز دهیم درست شه یه امتیاز مثبت به ایشون بدم ...

خب امروز با ایشون حرف زدم ... قضیه حل شد ... بابت اختلال تاپیک هم شرمنده ... بلاخره من پول داده بودم و طبیعی بود با دیدن همچین چیزی ناراحت بشم ... تا چند روز دیگه هم که سیستم امتیاز دهیم درست شه یه امتیاز مثبت به ایشون بدم ...

سلام مشکل ایشون که حل شد خدارو شکر یه موردی پسش اومده بود که برطرفش کردم
اگه کسی جنسی از من بخره 100% پشتیبانی داره و با خیال راحت از بازی ها لذت ببریم

منکه گفتم.ایشون دلیل قانع کننده ای خواهد داشت.بازم تشکر از صاحب تاپیک.اگر میشه بازی ها ps3 تون رو قرار بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or