بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم.
1-میخواستم ببینم بازی contrast رو کسی بازی کرده؟ارزش خریدن داره؟حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟(البته اگر به ساعت بکشه)
2-بین دو بازی بتلفیلد هارد لاین و فارکرای 4 موندم.من اصلا اهل آنلاین نیستم پس قسمت سینگل بازی برام مهمتره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم.
1-میخواستم ببینم بازی contrast رو کسی بازی کرده؟ارزش خریدن داره؟حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟(البته اگر به ساعت بکشه)
2-بین دو بازی بتلفیلد هارد لاین و فارکرای 4 موندم.من اصلا اهل آنلاین نیستم پس قسمت سینگل بازی برام مهمتره.
نمیدونم
فارکرای بهتره

سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم.

صد در صد فارکرای عالیه

سلام دوستان. من یه درایوکلاب ریجن 1 و مترو ریجن 2 دارم که میخوام بفروشمش. ولی اگه بشه تعویضشونم میکنم

سوالم اینه که اگه بخوام مثلا زمانی با نسخه دست دوم بتمن آرکهام نایت تعویضشون کنم باید پولی سر بدم یا نه؟

و اگه فقط بخوام درایوکلاب را با دراگون ایج یا فارکرای 4 تعویض کنم باید پولی سر بدم؟ آخه من مدتی میشه از قیمت ها خبری ندارم و نمیدونم قیمت این بازی ها چقدر شده

سلام دوستان. من یه درایوکلاب ریجن 1 و مترو ریجن 2 دارم که میخوام بفروشمش. ولی اگه بشه تعویضشونم میکنم

سوالم اینه که اگه بخوام مثلا زمانی با نسخه دست دوم بتمن آرکهام نایت تعویضشون کنم باید پولی سر بدم یا نه؟

و اگه فقط بخوام درایوکلاب را با دراگون ایج یا فارکرای 4 تعویض کنم باید پولی سر بدم؟ آخه من مدتی میشه از قیمت ها خبری ندارم و نمیدونم قیمت این بازی ها چقدر شده
سلام:d
برای بتمن که 100% یاید سر بدی چون بازی سر تر بازی های شماس
یرای اونا هم یه 10 تا 20 تومن باید سر بدی فک کنم .
فارکرای دست دوم 100 تومن . دراگون هم 120 اینا یاد باشه

دوستان من بین ویچر و بتمن موندم
میخوام بازی باشه که زیادی خسته کننده و مسخره بازی نباشه
مسخره بازی از نظر من یعنی ۲ ساعت راه بری بعدش با یکی فقط حرف بزنی ماموریت تموم بشه میخوام از اول تا اخرش حالت اکشن داشته باشه مثلا فارکرای مسخره بازی زیاد داشت ی سری ماموریت ها خواب میدید که واقعا روی اعصاب ادم راه میرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or