بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
بچه ها بن یونیتی و tlouکدومو بگیرم؟
ای وای یعنی شما به tlou توهین کردی، یونیتی با این که بازی خیلی خوبیه ولی اصلا به گرد پای tlou نمیرسه
شما بازی خوب رو با شاهکار مقایسه میکنی،100% شک نکن tlou رو بگیر، اگه بازیش نکنی یکی از بهترین بازی های تاریخ رو از دست میدی،
تازه یونیتی بعد ۷ گیگ اپدیت میشه بازی خوب

ای وای یعنی شما به tlou توهین کردی، یونیتی با این که بازی خیلی خوبیه ولی اصلا به گرد پای tlou نمیرسه
شما بازی خوب رو با شاهکار مقایسه میکنی،100% شک نکن tlou رو بگیر، اگه بازیش نکنی یکی از بهترین بازی های تاریخ رو از دست میدی،
تازه یونیتی بعد ۷ گیگ اپدیت میشه بازی خوب
هرکس یک عقیده ای داره شاید یکی به unity بگه به tlou بگه بازی خوب دلیل نمیشه که unity بازی بهتری باشه.
پس توهینی درکار نیست شاید به نظر یکی hatred بهتر از tlou باشه پس میشه مقایسه کرد unity و tlou رو و توهینی در کار نیست

اینکه یکی بگه hatred بهتر از tlou هست میشه نظر شخصی خودش
شما وقتی بخوای به یکی پیشنهاد بدی نباید از روی سلیقه ی شخصی خودت پیشنهاد بدی ، باید ببینی کدوم بازی واقعا بهتره، کدوم امتیازهای بالاتری گرفته و کدوم بازخوردهای بهتری داشته
که توی این مورد tlou بازی AC:U رو به راحتی شکست میده

اینکه یکی بگه hatred بهتر از tlou هست میشه نظر شخصی خودش
شما وقتی بخوای به یکی پیشنهاد بدی نباید از روی سلیقه ی شخصی خودت پیشنهاد بدی ، باید ببینی کدوم بازی واقعا بهتره، کدوم امتیازهای بالاتری گرفته و کدوم بازخوردهای بهتری داشته
که توی این مورد tlou بازی AC:U رو به راحتی شکست میده
اول این که من هرگز نگفتم hatred بهتره (فقط یک بازی بد به ذهنم رسید مثال زدم) و بعد اگه کسی بخواد با توجه به چیز هایی که شما گفتید بازی رو انتخاب کنه دیگه اینجا نباید بیاد میتونه بره meta اش رو ببینه دیگه نیازی نداره بیاد اینجا میره متا دو تا بازی رو میبینه هر کدوم بالاتره بود اون بازی رو میخره

اول این که من هرگز نگفتم hatred بهتره (فقط یک بازی بد به ذهنم رسید مثال زدم) و بعد اگه کسی بخواد با توجه به چیز هایی که شما گفتید بازی رو انتخاب کنه دیگه اینجا نباید بیاد میتونه بره meta اش رو ببینه دیگه نیازی نداره بیاد اینجا میره متا دو تا بازی رو میبینه هر کدوم بالاتره بود اون بازی رو میخره

منم نگفتم که شما گفتی hatred بهتره، مثال زدم و کلی گفتم
تجربه نشون داده بازی که خوب باشه نمره ی خوبی میگیره
TLoU.یه بازی عالی
اما AC:U یه بازی معمولی
نمرات هم دقیقا همینو میگه
بله شاید یکی از بازی مثلا hatred خوشش بیاد، اما سلیقه اون فرد به خودش مربوطه، دلیل نمیشه به بقیه هم پیشنهادش بده،چون بازی ضعیفیه. وقتی بخواد به کسی مشاوره بده باید نظر جهانی رو در نظر بگیره...
به نظر من فقط در یک صورت باید بازی ac:u پیشنهاد بشه،اونم اینه که طرف مشاوره گیرنده از بازی زامبی محور خوشش نیاد.

من یونیتی رو بازی کردم اما tlou رو خیر
میتونم بگم یونیتی بازی بسیار سطح پایینی نسب به نسخه های قبلش است توی کل بازی شما باید بری توی ی ساختمون یکی رو بکشی !!! همش همین تکرار میشه
باگ های بازی بسیار زیاد است خیلی از مامورت های فرعی با باگ روبرو میشن و ممکنه تموم نشن !! من اپدیت هم کردم
black flag رو با این مقایسه میکنم فک میکنم کلا یک سری بازی دیگه هست!!!

منم نگفتم که شما گفتی hatred بهتره، مثال زدم و کلی گفتم
تجربه نشون داده بازی که خوب باشه نمره ی خوبی میگیره
TLoU.یه بازی عالی
اما AC:U یه بازی معمولی
نمرات هم دقیقا همینو میگه
بله شاید یکی از بازی مثلا hatred خوشش بیاد، اما سلیقه اون فرد به خودش مربوطه، دلیل نمیشه به بقیه هم پیشنهادش بده،چون بازی ضعیفیه. وقتی بخواد به کسی مشاوره بده باید نظر جهانی رو در نظر بگیره...
به نظر من فقط در یک صورت باید بازی ac:u پیشنهاد بشه،اونم اینه که طرف مشاوره گیرنده از بازی زامبی محور خوشش نیاد.
بهتره بحث رو تموم کنیم تا تاپیک به حاشیه نره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or