بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
من یکسالی به دلایلی بازی نکردم، تو بازی هایی که این یکساله اومدن کدوم دو بازی رو پیشنهاد میدین؟ اساسین جدید چطوره با ۳۰ درصد تخفیف استور ارزش خرید داره!؟ فعلا فیفا ۱۸ و انچارتد جدیده رو گرفتم ممنون میشم پیشنهاد بدین

من یکسالی به دلایلی بازی نکردم، تو بازی هایی که این یکساله اومدن کدوم دو بازی رو پیشنهاد میدین؟ اساسین جدید چطوره با ۳۰ درصد تخفیف استور ارزش خرید داره!؟ فعلا فیفا ۱۸ و انچارتد جدیده رو گرفتم ممنون میشم پیشنهاد بدین
خب به چه سبکایی بیشتر علاقه دارید؟ اساسین جدید بله ارزش خرید داره روی این نسخه واقعا کار کردن و مثل چند نسخه قبلش افتضاح نیست
به شخصه بخوام پیشنهاد بدم
به ترتیب اینا هستن:
persona 5
nier: automata
yakuza 0 & yakuza kiwami
gravity rush 2
nioh
horizon zero dawn

درکل توی یک سال گذشته بازیای "خیلی" زیاد و همینطور فوق العاده ای منتشر شدن که خیلیاشون یادمم نمیاد باید ببینید کدومشون بیشتر به سبک مورد علاقتون نزدیکه از cod: ww2 گرفته تا ghost recon wildlands و resideny evil 7 و...

خب به چه سبکایی بیشتر علاقه دارید؟ اساسین جدید بله ارزش خرید داره روی این نسخه واقعا کار کردن و مثل چند نسخه قبلش افتضاح نیست
به شخصه بخوام پیشنهاد بدم
به ترتیب اینا هستن:
persona 5
nier: automata
yakuza 0 & yakuza kiwami
gravity rush 2
nioh
horizon zero dawn

درکل توی یک سال گذشته بازیای "خیلی" زیاد و همینطور فوق العاده ای منتشر شدن که خیلیاشون یادمم نمیاد باید ببینید کدومشون بیشتر به سبک مورد علاقتون نزدیکه از cod: ww2 گرفته تا ghost recon wildlands و resideny evil 7 و...

انچارتد و بتلفیلد 1 رو دوست داشتم از بازی هایی که معرفی کردی جز اخری که دیسکش رو از یکی از دوستان گرفتم بقیه رو نمی شناسم، حقیقتش 100 دلار اکانت رو شارژ کردم و می خوام واقعا ارزش خرید داشته باشه. پس اساسین رو می گیرم در کنارش دو تا بازی دیگه رو فقط پیشنهاد بدی ممنون میشم، چون تا اومدن گاد اف وار جدید دیگه بودجه ای برای خرید بازی ندارم

انچارتد و بتلفیلد 1 رو دوست داشتم از بازی هایی که معرفی کردی جز اخری که دیسکش رو از یکی از دوستان گرفتم بقیه رو نمی شناسم، حقیقتش 100 دلار اکانت رو شارژ کردم و می خوام واقعا ارزش خرید داشته باشه. پس اساسین رو می گیرم در کنارش دو تا بازی دیگه رو فقط پیشنهاد بدی ممنون میشم، چون تا اومدن گاد اف وار جدید دیگه بودجه ای برای خرید بازی ندارم
خب شما مشخص نکردید بیشتر به چه سبکی علاقه دارید ولی ظاهرا عناوین شرقیو زیاد بازی نمیکنید هرچند اکثر بازیای لیست فوق العاده هستن و پرسونا 5 و نیر جوایز زیادی برنده شدن ولی فکر نکنم بدردتون بخورن
بنظرم بقیه عناوین آنچنان ارزش خرید دیجیتالی ندارن به شخصه ترجیه میدم بقیرو دیسکی بگیرم و بعدم بفروشمش توی بازارم راحت پیدا میشن
ولی اگه میخواید بگیرید توی تخفیفات الان ولفنشتاین 2 ارزش خرید داره اگه به شوتر اول شخص و تک نفره علاقه دارید
injustice 2 و re:7 و nioh هم توی سبکای خودشون خوبن بینشون میتونید انتخاب کنید با توجه به علایقتون. اولی که فایتینگه دومی هم رزیدنت اویل هست ولی با نسخه های قبلیش فرق کرده و اولا که اول شخصه و بعد هم بیشتر روی ترسش تمرکز داره تا اکشنش سومی هم توی سبک دارک سولز سخت هست و بازی قشنگیه

خب شما مشخص نکردید بیشتر به چه سبکی علاقه دارید ولی ظاهرا عناوین شرقیو زیاد بازی نمیکنید هرچند اکثر بازیای لیست فوق العاده هستن و پرسونا 5 و نیر جوایز زیادی برنده شدن ولی فکر نکنم بدردتون بخورن
بنظرم بقیه عناوین آنچنان ارزش خرید دیجیتالی ندارن به شخصه ترجیه میدم بقیرو دیسکی بگیرم و بعدم بفروشمش توی بازارم راحت پیدا میشن
ولی اگه میخواید بگیرید توی تخفیفات الان ولفنشتاین 2 ارزش خرید داره اگه به شوتر اول شخص و تک نفره علاقه دارید
injustice 2 و re:7 و nioh هم توی سبکای خودشون خوبن بینشون میتونید انتخاب کنید با توجه به علایقتون. اولی که فایتینگه دومی هم رزیدنت اویل هست ولی با نسخه های قبلیش فرق کرده و اولا که اول شخصه و بعد هم بیشتر روی ترسش تمرکز داره تا اکشنش سومی هم توی سبک دارک سولز سخت هست و بازی قشنگیه

خیلی لطف کردی ممنون من ای دی جدیدم kambiz_ps هست، بازی های شرقی رو بازی نکردم بلادبورن رو هم نتونستم بازی کنم سخت بود برای من. رزدینت اویل نسخه معمولیش با وی ار فرق داره؟ چون دوستم وی ار داره گاهی ازش می گیرم اگر نسخه هاشون یکی هست بگیرم.

خیلی لطف کردی ممنون من ای دی جدیدم kambiz_ps هست، بازی های شرقی رو بازی نکردم بلادبورن رو هم نتونستم بازی کنم سخت بود برای من. رزدینت اویل نسخه معمولیش با وی ار فرق داره؟ چون دوستم وی ار داره گاهی ازش می گیرم اگر نسخه هاشون یکی هست بگیرم.
100% مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم بله یکی هست رو همون نسخه ای که تخفیف خورده میشه وی ار هم استفاده کرد بازم وارد صفحه بازی بشید اگه وی ار ساپورت کنه همون اول توضیحاتش باید نوشته شده باشه
اگه بلاد رو نتونستید بازی کنید پس nioh بدردتون نمیخوره چون به مراتب سختتره
ghost recon: wildlands هم ارزش تجربه داره ولی فکر نکنم تو تخفیفات باشه.

منظور من این نبود که بازی‌های کنونی برای سنین من یا بالاتر مناسب نیست نه! اتفاقا بازی‌هایی که هستن مثل Evil Within یا Resident Evil و ... همشون برای سنین ما و بالاتر جذاب هست. اما منظورم از دهه شصتی بودن این هست که بازی‌های اون زمون با خاطره هایی که داشتیم رو دوباره نمیتونیم تجربه کنیم درسته که به قول شما GOW3 هم ریمستر شده هست ولی تقریبا بعضی از بازی‌هایی که از زمان PS One باهاشون آشنا هستیم ریمستر نشدن مثل GT یا MGS و حتی Silent Hill شاید یکی از دلایلش این بوده که PS2, PS3 هنوزم که هنوزه به فروش برسند. حتی این سیاست بک وارد نشدن تو PS4 هم ممکنه بر اساس این دلایل باشه که PS3 هنوز هم پشتیبانی بشه.

به نظرم دوران PS2 و PS3 دوران خیلی خوبی از کنسول‌های سونی بود امیدوارم تا چند ماه دیگه خبرهای خوبی بشنویم حداقل امیدم به خدای جنگ جدید هست که انصافا اولین بازی هست که به نظرم از لحاظ گرافیکی تفاوت نسل جدید کنسول رو مشخص می‌کنه.
درکت میکنم داداش منم باهات همدردم.

• Like
Reactions: why.darkness
درکت میکنم داداش منم باهات همدردم.

پس حتما شما با میکرو و سگا خاطره ندارید که اینو میگید. =(( خاطره انگیز ترین کنسولها همه اعصار و برای سنین پایین بودند که باهاشون بزرگ شدیم و بازیها هم با ما بزرگ شدن و الان بازی درست و حسابی مناسب بچه ها نیست اصلا !

• Like
Reactions: Sony+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or