بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی من متوجه نشدم شما خاطرات گذشته رو نتونستی مرور کنی یا از بازی های جدید راضی نیستی ؟! چون ریمستر ها و بازی های کلاسیک ps2 دقیقن به درد همین خاطرات گذشته میخوره
من این حرف رو اصلن قبول ندارم که این نسل بده و نمیشه لذت برد از بازی های جدید، اونقدر بازی جدید خوب هست که بشه ازش لذت برد، اون انحصاری های شاخ رو سونی گذاشته برای آخر نسل که با فاصله ی کمی برای ps5 بده انحصاری که هوریزان و آنچارتد 4 هست ، (ویچر 3، اساسین جدید و حتی یونیتی -که اسمش بد در رفته-بتمن آرکام نایت-فارکرای 4 و پریمال هم داشتیم که بسته به سلیقه می تونه خوب باشه)
به جز اینا فارکرای 5 و RDR2 میخواد بیاد که بنظرم شاید همین RDR2 تنها دلیل می تونه باشه برای خرید کنسول
بتلفیلد 1 و امسال cod هم رفتن سمت جنگ های جهانی که برای مرور خاطرات و جنبه ی نوستالژیک خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk

من از بازی‌هایی که الان موجود هستن هیچ رضایتی ندارم. یه زمانی یه PS3 اجاره کردم آوردم به خاطر بازی‌های MGS, Silent Hill, GOW, GT و ... اصلا دنیایی بود برای خودش اما رو PS4 هیچکدوم از این بازی‌ها مثل قبل نیست! متال گیر که کلا باهاش بزرگ شدم اینطور نصفه نیمه رها شد رفت... GT که نسخه اسپورتش کلا شوته سایلنت هیل که کلا نداریم!!! یکی از بهترین کمپانی‌هایی که بهترین بازی‌ها رو معمولا ارائه میداد شاهکار‌های کوجیما بود که مسلما از سرانجامش آگاهید... تنها دلیلی که باعث میشه دل خوش باشم همین GOW هست بیشتر میخواستم ببینم آیا هستن بازی‌های ریمستر شده PS3 روی PS4 یا نه که ظاهرا چیز خاصی نیست.

این بازی‌هایی که گفتین هم هیچکدومش با سلیقه من جور نیست شاید اگه دهه ۶۰ ای باید باشید تا متوجه منظورم باشید.

• Like
Reactions: all4u
من از بازی‌هایی که الان موجود هستن هیچ رضایتی ندارم. یه زمانی یه PS3 اجاره کردم آوردم به خاطر بازی‌های MGS, Silent Hill, GOW, GT و ... اصلا دنیایی بود برای خودش اما رو PS4 هیچکدوم از این بازی‌ها مثل قبل نیست! متال گیر که کلا باهاش بزرگ شدم اینطور نصفه نیمه رها شد رفت... GT که نسخه اسپورتش کلا شوته سایلنت هیل که کلا نداریم!!! یکی از بهترین کمپانی‌هایی که بهترین بازی‌ها رو معمولا ارائه میداد شاهکار‌های کوجیما بود که مسلما از سرانجامش آگاهید... تنها دلیلی که باعث میشه دل خوش باشم همین GOW هست بیشتر میخواستم ببینم آیا هستن بازی‌های ریمستر شده PS3 روی PS4 یا نه که ظاهرا چیز خاصی نیست.

این بازی‌هایی که گفتین هم هیچکدومش با سلیقه من جور نیست شاید اگه دهه ۶۰ ای باید باشید تا متوجه منظورم باشید.

داداش نظر شما کاملن محترم
ولی بخش هایی از صحبت ها تون منطقی نیست زیاد
مثلن اینکه میگید چون دهه 60 هستم از بازی های جدید خوشم نمیاد ، خب اصلن مگه این بازی ها رو بچه ها یا برای بچه ها ساختن؟! مخاطب این بازی ها شما هم هستید کلی از دهه 60 ها از این بازی ها خوش شون میاد در خود غرب و کشورهای دیگه افراد 50 ساله هم بازی می کنن اصلن همین ویچر 3 رو افرادی که سن بالاتری دارند بیشتر درکش میکنن و باهاش ارتباط برقرار میکنن ، برای خودتون محدودیت سنی درست نکنید الآن کپکام بیشتر RE های قبلی رو برای ps4 داده که سه تا شون سبک کلاسیک هست
درباره ی ps3 هم درسته که سونی بکوارد ps3 روی ps4 رو نخواست یا نتونست ایجاد کنه ولی تقریبن تمام انحصاری های خودش روی ps3 رو برای ps4 هم آورده ، هوی رین بیوند کالکشن، آنچارتد کالکشن، gow 3 خیلی از بازی های خوب نسل 7 هم ریمستر شدن برای ps4 مثل اسکای ریم (برترین بازی ساخته شده از نظر من) و la noir که به زودی میاد بازی مثل GTA V هم که کاملن ارزشش رو داره در نسل جدید دوباره بازی کرد

• Like
Reactions: why.darkness
داداش نظر شما کاملن محترم
ولی بخش هایی از صحبت ها تون منطقی نیست زیاد
مثلن اینکه میگید چون دهه 60 هستم از بازی های جدید خوشم نمیاد ، خب اصلن مگه این بازی ها رو بچه ها یا برای بچه ها ساختن؟! مخاطب این بازی ها شما هم هستید کلی از دهه 60 ها از این بازی ها خوش شون میاد در خود غرب و کشورهای دیگه افراد 50 ساله هم بازی می کنن اصلن همین ویچر 3 رو افرادی که سن بالاتری دارند بیشتر درکش میکنن و باهاش ارتباط برقرار میکنن ، برای خودتون محدودیت سنی درست نکنید الآن کپکام بیشتر RE های قبلی رو برای ps4 داده که سه تا شون سبک کلاسیک هست
درباره ی ps3 هم درسته که سونی بکوارد ps3 روی ps4 رو نخواست یا نتونست ایجاد کنه ولی تقریبن تمام انحصاری های خودش روی ps3 رو برای ps4 هم آورده ، هوی رین بیوند کالکشن، آنچارتد کالکشن، gow 3 خیلی از بازی های خوب نسل 7 هم ریمستر شدن برای ps4 مثل اسکای ریم (برترین بازی ساخته شده از نظر من) و la noir که به زودی میاد بازی مثل GTA V هم که کاملن ارزشش رو داره در نسل جدید دوباره بازی کرد

منظور من این نبود که بازی‌های کنونی برای سنین من یا بالاتر مناسب نیست نه! اتفاقا بازی‌هایی که هستن مثل Evil Within یا Resident Evil و ... همشون برای سنین ما و بالاتر جذاب هست. اما منظورم از دهه شصتی بودن این هست که بازی‌های اون زمون با خاطره هایی که داشتیم رو دوباره نمیتونیم تجربه کنیم درسته که به قول شما GOW3 هم ریمستر شده هست ولی تقریبا بعضی از بازی‌هایی که از زمان PS One باهاشون آشنا هستیم ریمستر نشدن مثل GT یا MGS و حتی Silent Hill شاید یکی از دلایلش این بوده که PS2, PS3 هنوزم که هنوزه به فروش برسند. حتی این سیاست بک وارد نشدن تو PS4 هم ممکنه بر اساس این دلایل باشه که PS3 هنوز هم پشتیبانی بشه.

به نظرم دوران PS2 و PS3 دوران خیلی خوبی از کنسول‌های سونی بود امیدوارم تا چند ماه دیگه خبرهای خوبی بشنویم حداقل امیدم به خدای جنگ جدید هست که انصافا اولین بازی هست که به نظرم از لحاظ گرافیکی تفاوت نسل جدید کنسول رو مشخص می‌کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u and Ps42014
سلام بین این بازی ها کدوم رو پیشنهاد میدین اول بازی کنم ؟!!
The evil within 1 & 2
Uncharted the lost legacy
Horizon
Prey
Ghost Recon: Wildlands
Beyond: Two Souls
هیچ کدومشون از نظر من عناوین با ارزشی نیستن ولی به ترتیب اینا پیشنهاد میشن:
horizon
U lost legacy
The evil within 2
Prey

• Like
Reactions: genaveh
سلام بین این بازی ها کدوم رو پیشنهاد میدین اول بازی کنم ؟!!
The evil within 1 & 2
Uncharted the lost legacy
Horizon
Prey

beyond two souls تنها بازی PS4 هست که من الان 2 ساله دارمش و دلم نمیاد بفروشمش !یکی از بهترین بازی هایی هست که تاحالا بازی کردم ، البته بستگی داره از این سبک خوشت بیاد یا نه ؟ بازیش بیشتر شبیه یک فیلم سینمایی هست که کاراکتر هاش رو کنترول میکنی . . .
بعدش Horizon رو دوست داشتم ، بازیش چیز خاصی نیست ، اما گیمپلی و دنیاش بسیار روان هست . . .
The evil within 1 & 2 من شماره یکش رو رفتم و لذت بردم ازش . . .
بقیشون رو بازی نکردم و نمیتونم نظر بدم . . .

beyond two souls تنها بازی PS4 هست که من الان 2 ساله دارمش و دلم نمیاد بفروشمش !یکی از بهترین بازی هایی هست که تاحالا بازی کردم ، البته بستگی داره از این سبک خوشت بیاد یا نه ؟ بازیش بیشتر شبیه یک فیلم سینمایی هست که کاراکتر هاش رو کنترول میکنی . . .
بعدش Horizon رو دوست داشتم ، بازیش چیز خاصی نیست ، اما گیمپلی و دنیاش بسیار روان هست . . .
The evil within 1 & 2 من شماره یکش رو رفتم و لذت بردم ازش . . .
بقیشون رو بازی نکردم و نمیتونم نظر بدم . . .

اگه اینجوریه پس beyond two souls خوراک خودمه :D
قبلا until dawn بازی کردم راضی بودم اگه اینم سبکش مثل until باشه عالیه!
بعدشم Horizon , Uncharted و Evil within

میخوام اکانت قانونی بازی ps4 بخرم کسی کانال تلگرامی یا سایتی میتونه معرفی کنه که خیلی بازهای قدیمی یا جدید رو بفروشه به صورت اکانت قانونی

دوستان ميخوام دارك سولز 3 را بگيرم، منهتا نميدونم الان رنج قيمت نسخه عاديش و همچنين نسخه گوتيش چنده.

الان هر كدومشونو چند بخرم خوبه؟ و اين كه نسخه گوتيش كه همه DLC هاشو هم داره ارزش خريد داره؟

پيشاپيش ممنون از دوستان

دوستان ميخوام دارك سولز 3 را بگيرم، منهتا نميدونم الان رنج قيمت نسخه عاديش و همچنين نسخه گوتيش چنده.

الان هر كدومشونو چند بخرم خوبه؟ و اين كه نسخه گوتيش كه همه DLC هاشو هم داره ارزش خريد داره؟

پيشاپيش ممنون از دوستان
قیمتش الان دسته دوم بین 80 تا 100 هست
و به نظر من نسخه گوتیش رو بگیر چون دو تا دی ال سیش از خود بازی هم باحال تره واقعا حیفه دی ال سی های معرکه اش رو بازی نکنی

• Like
Reactions: THE BEST BOY
قیمتش الان دسته دوم بین 80 تا 100 هست
و به نظر من نسخه گوتیش رو بگیر چون دو تا دی ال سیش از خود بازی هم باحال تره واقعا حیفه دی ال سی های معرکه اش رو بازی نکنی

ممنون داداش. اون وقت اين قيمت نسخه عاديشه يا سالش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or