بازی های دسکتاپی

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
retro_evolved.jpg

و باز هم معرفي يكي از بهترين بازي هايي كه بشر تا به حال تونسته درست كنه. اين بازي ابتدا براي X360 در نوامبر 2005 (زمان Launchش) عرضه شد و يكي از بهترين بازي هاي Launch اين كنسول شد. بعد از اون در سال 2007 مايكروسافت اونو براي PC هم بيرون داد. بازي ساخت Bizarre Creation كه سري PGR و بازي The Clubش رو ميشناسيد. گيم پلي GW بسيار سادست و در عين حال مي تونه حسابي قابليت هاي شما رو به چالش بكشه. شما يك سفينه كوچيك رو در فضاي مستطيل شكلي كنترل مي كنيد كه اشكال هندسي از اطراف اين مستطيل به صفحه وارد ميشن و شما بايد با تير زدن به اون ها مانع بر خوردشون به سفينتون بشيد. با از بين بردن بيشتر اين اشكال هندسي (كه با سرعت هاي مختلفي حركت مي كنند) امتياز مي گيريد و هر چي كه جلوتر مي ريد بازي سخت تر و صفحه شلوغ تر ميشه.

اگر اينقدر بدشانس بوديد كه تا حالا اين بازي رو انجام نداديد، مي تونيد اون رو از اينجا دانلود كنيد (45مگ).

pizzicati_heading.png

يكي از ابزارهاي نسبتا جديدي كه براي ساخت بازي معرفي شده، نرم افزار XNA هستش. بازي Pizzicati هم با استفاده از همين نرم افزار تهيه شده. سازنده بازي فقط يك نفره و بازي رو در عرض سه هفته درست كرده. گيم پلي بازي هم بسيار ساده و البته هوشمندانه طراحي شده. در بازي بايد توپي رو (كه در كنار اسم بازي در بالا مي بينيدش) از قسمت سبز رنگ بگذرونيد. البته شما توپ رو كنترل نمي كنيد، بلكه توپ خودش حركت مي كنه و مي تونيد با استفاده از پيستون هايي كه همشون با فشار دادن Space حركت مي كنند مسير توپ رو تغيير بديد.

j09v0k.gif

بازي 32 مرحله داره كه مي تونيد حداكثر از روي سه مرحلش بدون تموم كردن اون مراحل بگذريد (تا اگر گير كرديد بتونيد بازم بازي رو ادامه بديد). كليد هاي بازي به اين صورت:
Space Bar: حركت پيستون ها
Ctrl: ريست كردن جاي توپ
<- و ->: براي تغيير مرحله
+/-: كم و زياد كردن صدا

بازي، يكي از بهترين تركيب هاي موسيقي و تصويري رو كه تا به حال ديدم بوجود آورده (موسيقي در كمترين حد خودش استفاده شده). و به نظرم مثل اجراي يك كنسرت مي مونه :love:.

ta22rs.png

سايت بازي در اينجا قرار داره كه لينك دانلود بازي (700Kb) و لينك نرم افزار مورد نيازش هم در پايين همون صفحه هست.

ضمنا بازي كمي تا قسمتي هم سخته. من خودم توي مراحل 27 29 30 گير كردم :p. البته بازي هنوز يه جورايي در حالت Betaست. و يه مقداري مراحلش Unbalanced هستن.

آخرین ویرایش:
pizzicati_heading.png

يكي از ابزارهاي نسبتا جديدي كه براي ساخت بازي معرفي شده، نرم افزار XNA هستش. بازي Pizzicati هم با استفاده از همين نرم افزار تهيه شده. سازنده بازي فقط يك نفره و بازي رو در عرض سه هفته درست كرده. گيم پلي بازي هم بسيار ساده و البته هوشمندانه طراحي شده. در بازي بايد توپي رو (كه در كنار اسم بازي در بالا مي بينيدش) از قسمت سبز رنگ بگذرونيد. البته شما توپ رو كنترل نمي كنيد، بلكه توپ خودش حركت مي كنه و مي تونيد با استفاده از پيستون هايي كه همشون با فشار دادن Space حركت مي كنند مسير توپ رو تغيير بديد.

j09v0k.gif

بازي 32 مرحله داره كه مي تونيد حداكثر از روي سه مرحلش بدون تموم كردن اون مراحل بگذريد (تا اگر گير كرديد بتونيد بازم بازي رو ادامه بديد). كليد هاي بازي به اين صورت:
Space Bar: حركت پيستون ها
Ctrl: ريست كردن جاي توپ
<- و ->: براي تغيير مرحله
+/-: كم و زياد كردن صدا

بازي، يكي از بهترين تركيب هاي موسيقي و تصويري رو كه تا به حال ديدم بوجود آورده (موسيقي در كمترين حد خودش استفاده شده). و به نظرم مثل اجراي يك كنسرت مي مونه :love:.

ta22rs.png

سايت بازي در اينجا قرار داره كه لينك دانلود بازي (700Kb) و لينك نرم افزار مورد نيازش هم در پايين همون صفحه هست.

ضمنا بازي كمي تا قسمتي هم سخته. من خودم توي مراحل 27 29 30 گير كردم :p. البته بازي هنوز يه جورايي در حالت Betaست. و يه مقداري مراحلش Unbalanced هستن.
برنمه هایی که برای اجراش باید دانلود کنیم ایناست ؟!!!

you may also need

the .NET framework 2.0 redistributable
the XNA framework redistributable 2.0, this is NOT the entire XNA program, just a 2mb file to let you play XNA games.
the latest DirectX 9.0c files
the Visual C++ 2005 SP1 redistributable package

برنمه هایی که برای اجراش باید دانلود کنیم ایناست ؟!!!

you may also need

the .NET framework 2.0 redistributable
the XNA framework redistributable 2.0, this is NOT the entire XNA program, just a 2mb file to let you play XNA games.
the latest DirectX 9.0c files
the Visual C++ 2005 SP1 redistributable package
ايناست. اما همش كه لازم نيست.
من خودم فقط XNA framework redistributable 2.0 نياز داشتم كه 2 مگ بود. دوتاي اول رو حتما بايد داشته باشي. اما اگر بازي اجرا نشد بايد بري سراغ دانلود دو تاي دوم! كه البته فك كنم DX9.0c رو داشته باشي.
كلا اينا فايل هايي هستند كه براي اجراي بازيهاي XNA نياز هستند. از اينجا هم مي توني يه برنامه كوچولو رو دانلود كني كه بهت بگه Requirement اجراي بازيهاي XNA رو داري يا نه.

MASQ
An Interactive Drama

Dare to Lie ... Cheat ... Murder ... Even Love
بازي XIII رو كه به خاطر داريد؟ بازي اي كه به خاطر سبك خاصش معروف شد (اللخصوص در ايران). XIII گرافيكي كارتوني داشت كه از روي يك كميك بوك فرانسوي ساخته شده بود كه قسمت هايي از بازي (Cutsceneها) مثل كتاب هاي كميك ساخته شده بودن. بازي Masq هم يك بازي مرتبط با همين كتاب هاي كميك. اما خيلي بيشتر از XIII به اين كتاب ها نزديك تر و اساسا يك كميك بوك اينتراكتيو با انتخاب هاي فراوان كه به چند پايان متفاوت هم منتهي ميشه! و به همين خاطر به نظرم خيلي نميشه اسم بازي رو روش گذاشت. (البته با اون بازي ژاپني هاي خزعبل هم كه موضوعات #$% دارن قابل مقايسه نيست.)
بازي داستان نسبتا جالب و بزرگسالانه اي داره و از 5 مرحله تشكيل شده. شما در نقش صاحب يك كمپاني مد لباس هستيد كه مي خواهيد آخرين مدل هاي طراحي شدتون رو در يك تبليغ گرون قيمت به نمايش بذاريد. اما در آخرين لحظات وام بانكيتون دچار مشكل ميشه و شما دنبال تهيه پول هستيد كه مشكلات ديگه اي هم به وقوع مي پيونده. البته داستان يه مقدار براي مدت زمان بازي شلوغ، اما اين امكان رو مي ده كه چند بار بازي رو تموم كنيد و از اون لذت ببريد. چندتا عكس از بازي:
2a9quyr.jpg

f088aq.jpg

1zq64j9.jpg

ضمنا بازي صدا و گرافيك خاصي نداره و كاملا كميك بوك وار انجام ميشه :). (BAAAANG!)
بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (17مگ). اما براي انجام بازي نياز به اينترنت هم داريد (براي رفتن از يك چپتر به چپتر بعد فقط، نه بطور دائم). همچنين بعد از چپتر 3 بايد بازي رو رجيستر هم كنين. كه هيچ كدوم از اينا وقتي نميبره و زحمتي نداره. مطمئن باشيد مثل من چند بار اين بازي كوتاه رو تا آخرش ميريد.

فقط كلام آخر اينكه، Rating اين بازي طبق سيستم خودم M شده(!):
Warning: Contains nudity, strong language, and graphic scenes
البته فك نكنين خبريه. اما خب گفتم كه نگين نگفتي!​

GISH

در اين بازي در نقش يك گلوله قير به نام Gish بازي مي كنيد! كه GFش رو در ابتداي بازي گم مي كنه و به دنبال اون ميره. Gish سه قابلت داره: مي تونه خودش رو سبك كنه، خودش رو سنگين كنه و حالت سيخ داري پيدا كنه. با استفاده از اين قابليت ها مي تونيد مراحل بازي رو پشت سر بگذاريد. فيزيك بازي فوق العادست و Gish با قابليت هايي كه داره مي تونه از جاهاي باريك عبور كنه يا از ديوارها بالا بره. مهمترين عامل جذابيت بازي شخصيت اصلي و قابليت هاي اون كه در كنار فيزيك بسيار خوب بازي گيم پلي جالبي رو بوجود آورده. بازي حدود 30 مرحله كوتاه داره.
اين بازي تونسته جوايز Grand Prize و Innovative in Game Design رو در IGF 2005 كسب كنه.

بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (45 مگ).

GISH

در اين بازي در نقش يك گلوله قير به نام Gish بازي مي كنيد! كه GFش رو در ابتداي بازي گم مي كنه و به دنبال اون ميره. Gish سه قابلت داره: مي تونه خودش رو سبك كنه، خودش رو سنگين كنه و حالت سيخ داري پيدا كنه. با استفاده از اين قابليت ها مي تونيد مراحل بازي رو پشت سر بگذاريد. فيزيك بازي فوق العادست و Gish با قابليت هايي كه داره مي تونه از جاهاي باريك عبور كنه يا از ديوارها بالا بره. مهمترين عامل جذابيت بازي شخصيت اصلي و قابليت هاي اون كه در كنار فيزيك بسيار خوب بازي گيم پلي جالبي رو بوجود آورده. بازي حدود 30 مرحله كوتاه داره.
اين بازي تونسته جوايز Grand Prize و Innovative in Game Design رو در IGF 2005 كسب كنه.

بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (45 مگ).
این Gish عالیه ! هم حس طنز داره , هم پر از جک و جونورهای باحال و خنده داره , هم آخرش توضیحی که Boss آخر در مورد دزدیدن GF طرف میده خداست !!! فقط حیف که یه کم زود تموم میشه ولی ارزش دانلود کردن رو 100% داره.

با سلام
اینکه بعد از گذاشتن بازی چند تا از بچه هایی که بازی رو گرفتن میان و در مورد بازی صحبت میکنن خیلی عالیه
و کسی که بازی رو نگرفته مشتاق میشه تا دانلود کنه
همچنین از مدیران عزیز خواشمندم اگه براشون مقدوره این تاپیک رو مهم کنن چون واقعا تاپیک با ارزش و خوبیه
البته من در اون حد نیستم که تو کار مدیرای محترم دخالت کنم اما با فعالیتی که بچه هایی مثل شروین جان و مهرپویا دارن اگه این تاپیک مهم بشه بیش از پیش جذاب میشه.
در آخر از تمام دوستانی که اینجا زحمت میکشن نهایت تشکر رو دارم.

پ.ن:ببخشید که اسپم شد اما فقط خواستم یه پیشنهاد بدم,مدیرا اگه میبینن پستم بیهوده هست پاک کنن.ممنون:love:

آقا یک بازی اون موقع ها رو موبایل بود که یک دایره بود و یک بشقاب مانند که یک سری از این گلوله ها ( دایره ها ـه چیه ؟ :دی ) وسط اون دایره بود و یک توپ هم بود. کاری که باید میکردیم این بود که این توپرو با استفاده از اون بشقاب به گلوله ها میزدیم تا تموم شن. ( شباهت زیادی به بازی Peggle داشت )
من این عکس رو با پینت کشیدم که شاید منظورم رو متوجه شین. اگر فهمیدید لطفا بازی رو بذارید، ممنون :دی

o858vo.jpg

پ.ن: بازی ـه Peggle رو تموم کردم. :دی

Puzzle Quest
Challenge of the Warlords

اين بازي تركيبي از المان هاي RPG، استراتژي و Puzzle است. هسته اصلي بازي از سري بازي هاي Warlords گرفته شده كه با يكي از معروفترين بازي هاي Casual يعني Bejeweled تركيب شده است. به اين صورت كه مثل بازي هاي RPG بايد از شهرهاي مختلفي كه در نقشه وجود دارند Quest بگيريد. اما مبارزاتي كه براي انجام ماموريت ها انجام مي دهيد بصورت بازي Bejeweled است! و پس از انجام هر ماموريت Xp مي گيريد و Level Up مي كنيد. بازي به طور كامل با موس انجام مي شود و موسيقي و طراحي بسيار خوبي دارد. البته خبري از گرافيك سه بعدي در بازي نيست و همه چيز (داستان و شخصيت ها و ...) بصورت نقاشي شده و ثابت هستند. و ديالوگ ها نيز بصورت نوشته نمايش داده مي شوند (يعني صداگذاري نشدن). كه البته اينجور سبك بازي اي براي PC گيمرها ناشناخته است! (مث خودم :laughing:)
بازي براي بيشتر كنسول ها از جمله PSP و X360 نيز عرضه شده. نسخه PC بازي از مجله GFW نمره 10/10 را گرفته (كه اتفاقيه كه خيلي كم ميفته). يك جمله جالب از نقد بازي ميگه كه: Puzzle Quest is to casual games what World of Warcraft is to MMORPGs :p.

ديگه بيشتر توضيح نميدم، بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (80مگ). ضمنا اگر احيانا در اجراي بازي مشكلي داشتيد به كامنت هاي همون تورنت مراجعه كنيد.

header.jpg

خوب ظاهرا Headcrabها از تاخيرهاي طولاني Half-Life خسته شدن و تصميم گرفتن كه حمله اي هم به سرزمين Peggle داشته باشن :laughing:. و اين وظيفه شماست كه اون ها رو اينجا هم نجات بدين!
بازي براي دانلود افرادي كه نسخه PC بازي Orange Box رو خريداري كرده بودند در دسترس بوده (بصورت رايگان). و مراحل اون با بازي هاي Team Fortress 2، Half-Life 2 E2 و Portal تركيب شده. اين بازي 10 مرحله داره.

بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد.

MASQ
An Interactive Drama

Dare to Lie ... Cheat ... Murder ... Even Love
بازي XIII رو كه به خاطر داريد؟ بازي اي كه به خاطر سبك خاصش معروف شد (اللخصوص در ايران). XIII گرافيكي كارتوني داشت كه از روي يك كميك بوك فرانسوي ساخته شده بود كه قسمت هايي از بازي (Cutsceneها) مثل كتاب هاي كميك ساخته شده بودن. بازي Masq هم يك بازي مرتبط با همين كتاب هاي كميك. اما خيلي بيشتر از XIII به اين كتاب ها نزديك تر و اساسا يك كميك بوك اينتراكتيو با انتخاب هاي فراوان كه به چند پايان متفاوت هم منتهي ميشه! و به همين خاطر به نظرم خيلي نميشه اسم بازي رو روش گذاشت. (البته با اون بازي ژاپني هاي خزعبل هم كه موضوعات #$% دارن قابل مقايسه نيست.)
بازي داستان نسبتا جالب و بزرگسالانه اي داره و از 5 مرحله تشكيل شده. شما در نقش صاحب يك كمپاني مد لباس هستيد كه مي خواهيد آخرين مدل هاي طراحي شدتون رو در يك تبليغ گرون قيمت به نمايش بذاريد. اما در آخرين لحظات وام بانكيتون دچار مشكل ميشه و شما دنبال تهيه پول هستيد كه مشكلات ديگه اي هم به وقوع مي پيونده. البته داستان يه مقدار براي مدت زمان بازي شلوغ، اما اين امكان رو مي ده كه چند بار بازي رو تموم كنيد و از اون لذت ببريد. چندتا عكس از بازي:
2a9quyr.jpg

f088aq.jpg

1zq64j9.jpg

ضمنا بازي صدا و گرافيك خاصي نداره و كاملا كميك بوك وار انجام ميشه :). (BAAAANG!)
بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (17مگ). اما براي انجام بازي نياز به اينترنت هم داريد (براي رفتن از يك چپتر به چپتر بعد فقط، نه بطور دائم). همچنين بعد از چپتر 3 بايد بازي رو رجيستر هم كنين. كه هيچ كدوم از اينا وقتي نميبره و زحمتي نداره. مطمئن باشيد مثل من چند بار اين بازي كوتاه رو تا آخرش ميريد.

فقط كلام آخر اينكه، Rating اين بازي طبق سيستم خودم M شده(!):
البته فك نكنين خبريه. اما خب گفتم كه نگين نگفتي!​

شروین جان دستت درد نکنه.... من خیلی این بازی رو دوست داشتم ولی نمیدونم چه طور شد که از کامپیوترم پاکش کردم....ولی حالا دوباره نصبش میکنم....تقریبا از دستم در رفته که چندبار تمومش کردم!!!!

:biggrin1:

در کل دستت دردنکنه!!! به همه هم توصیه میکنم دانلود کنند و لذت ببرند!

title.png

واي كه يه بازي چه قدر مي تونه ساده و زيبا باشه! Knytt Stories
(اينجوري خونده ميشه /kˈnɪt/ به معناي موجودات كوچك) ساخت
يك بازيساز سوئدي به نام Nicklas Nygren (كه به Nifflas معروفه).
بازي بصورتPlatformer/Side Scrolling هستش (چيزي شبيه به
همون Marioهاي قديمي زماني كه به قارچ خور معروف بود :cheesygri.)
بازي از نظر گرافيكي بسيار ساده است، اما تركيب همين گرافيك با
موسيقي و طراحي مراحل و گيم پلي خوبش باعث شده كه از بازي
يه "چيز" ديگه در بياد.

image1.png

در اين بازي هفت قدرت ويژه مانند سريع راه رفتن، با چتر فرود اومدن،
از ديوار بالا رفتن، Double Jump و ... داريد كه بايد اون ها رو به ترتيب
خاصي به دست بياريد. يعني بعضي قدرت ها در مكان هايي قرار دارن
كه براي بدست آوردنشون ابتدا بايد قدرت ديگه اي رو به دست بيارين
تا بتونين به اون برسيد. در بازي Boss و اينجور چيزا نداريم و دشمن ها
كارهاي ثابتي رو انجام مي دن و نميشه اون ها رو كشت (فقط بايد
سعي كنيد كه بدون اينكه بهشون بخوريد از كنارشون رد شيد.)

image6.png

اما نكته جالب بازي Editor بسيار ساده اونه، بازي با يك مرحله نسبتا
كوتاه به نام The Machine دانلود ميشه. بعد از اون مي تونيد مراحل
خودتون رو بسازيد و يا مراحل ساخته شده ديگران رو دانلود كنيد. و اونها
رو روي بازي اصلي خودتون نصب كنيد.و اينجوري هر كس مي تونه
داستان خودش رو تعريف كنه و Knytt Stories رو بوجود بياره.

image2.png

بازي رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد (34 مگ). همچنين براي دانلود
مراحل اضافه مي تونيد به سايت Knytt Levels يا فروم خود بازي سري
بزنيد. مراحل هم انواع مختلفي از Easy تا Very Hard و Maze و
Puzzle و Enviromental و ... دارن.
واي كه يه بازي چقدر مي تونه ساده و زيبا باشه، نه؟!

default.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or