Crayon Physics Release1
با این نمیشه گفت یه بازی کامل چون بیشتر شبیه یه دمو میمونه تا یه بازی
تو این بازی همه چیز به فیزیک مربوطه و منظورم از دمو هم همینه چون سازنده ها میخواستن قدرت برنامشون رو نشون بدن
البته هنوز ریلیز 1 هست و کامل نیست بازی وهنوز رایگانه
اما اگه میتونین 5 مگ رو دانلود کنین این بازی رو از دست ندین
فکر کنم حدود 5 - 6 مرحله داره البته تمومش کردم یادم نیست
چند تا مرحله اضافه هم ساختن که براتون در ادامه میذارم
تو این بازی هدف شما اینکه که با استفاده از اشکالی که ترسیم میکنین(تو این نسخه فقط مستطیل و البته یه چیزایی شبیه دایره) باید توپ قرمز رو از موانع رد کنین تا به ستاره برسه
که اگه level های خوب و حرفه ای براش طراحی بشه واقعا میشه گفت کار هر کسی نیست رد کردن مراحل این بازی
درکل برای امتحان بد نیست دانلود کنین
بد نیست در مورد انجین فیزیک(یا همون فیزیک انجین) این بازی هم یه توضیحی بدم
این بازی از انجین Box2D استفاده میکنه که توسط Erin Catto ساخته شده
برای معرفی Erin Catto همین کافیه که بگم برنامه نویس فیزیک تو شرکت Blizzard هست و فیزیک خیلی از انجین ها مثل Havoc رو نوشته.
Crayon.zip (5,6 Mb) Release 1
درصورتی که با لینک بالا مشکل دارین از این لینک رپید شر استفاده کنید:
مراحل اضافه:
downloaded from here
downloaded from here
Edit 6/6/2007: logr just released another level, called horizontal. It’s pretty cool and original. And turning your monitor 90 degrees helps a lot in completing the level. Horizontal can be downloaded from here.
download Ichabod’s newest level from here
downloaded from here
ویرایش:
با اجازه بقیه من پستارو انداختم صفحه قبل، پستم(چون توش بازی معرفی شده) رو انداختم اینور
با این نمیشه گفت یه بازی کامل چون بیشتر شبیه یه دمو میمونه تا یه بازی
تو این بازی همه چیز به فیزیک مربوطه و منظورم از دمو هم همینه چون سازنده ها میخواستن قدرت برنامشون رو نشون بدن
البته هنوز ریلیز 1 هست و کامل نیست بازی وهنوز رایگانه
اما اگه میتونین 5 مگ رو دانلود کنین این بازی رو از دست ندین
فکر کنم حدود 5 - 6 مرحله داره البته تمومش کردم یادم نیست
چند تا مرحله اضافه هم ساختن که براتون در ادامه میذارم
تو این بازی هدف شما اینکه که با استفاده از اشکالی که ترسیم میکنین(تو این نسخه فقط مستطیل و البته یه چیزایی شبیه دایره) باید توپ قرمز رو از موانع رد کنین تا به ستاره برسه
که اگه level های خوب و حرفه ای براش طراحی بشه واقعا میشه گفت کار هر کسی نیست رد کردن مراحل این بازی
درکل برای امتحان بد نیست دانلود کنین
بد نیست در مورد انجین فیزیک(یا همون فیزیک انجین) این بازی هم یه توضیحی بدم
این بازی از انجین Box2D استفاده میکنه که توسط Erin Catto ساخته شده
برای معرفی Erin Catto همین کافیه که بگم برنامه نویس فیزیک تو شرکت Blizzard هست و فیزیک خیلی از انجین ها مثل Havoc رو نوشته.
درصورتی که با لینک بالا مشکل دارین از این لینک رپید شر استفاده کنید:
مراحل اضافه:
downloaded from here
downloaded from here
Edit 6/6/2007: logr just released another level, called horizontal. It’s pretty cool and original. And turning your monitor 90 degrees helps a lot in completing the level. Horizontal can be downloaded from here.
download Ichabod’s newest level from here
downloaded from here
ممنون. تصحیح شد.Dr.XJ جان
لینک هایی که دادی فیل/تر هستند. هم Rapidshar و هم لینک اولتون
ویرایش:
با اجازه بقیه من پستارو انداختم صفحه قبل، پستم(چون توش بازی معرفی شده) رو انداختم اینور
آخرین ویرایش: