pooriya95
کاربر سایت
منم دنبالشم لینک پیدا کردی بی زجمت بهم بدهبازی fahrenheit ریمستر جایی پیدا میشه؟
اسم دقیق این برنامه چیه؟ توی گوگل پلی سرچ زدم کلی برنامه آورد متوجه نشدم کدومو باید دانلود کنممدل بازیش اینجوریه
باید اپلیکیشن موبایل رو حتماً دانلود کنین
بازی به صورت ترکیبی هم با دسته هم با برنامه پیش میره
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.hiddenagenda&hl=enاسم دقیق این برنامه چیه؟ توی گوگل پلی سرچ زدم کلی برنامه آورد متوجه نشدم کدومو باید دانلود کنم
دوم اینکه یکی از دوستان کامنت گذاشته بود و می ترسید اگ یوقت با برنامه انلاین بشه کنسولش بن میشه منم ترسیدم ولی دوستان دیگ گفتن کنسول هکی بن نمیشه
اینم اطلاعایی دارید؟
سلام داداش. تو سایتای ایرانی که حداقل من ندیدم کسی گذاشته باشش.سلام به همه دوستان
بازی harvest moon هک شده براps4 کسی برا دانلود بزاره ممنون میشم
خیلی ممنونسلام داداش. تو سایتای ایرانی که حداقل من ندیدم کسی گذاشته باشش.
ولی اینا لینک های خارجی گوگل هستش:
اینا همون نسخه های هکیشن که خود سونی از طریق بازی های کلاسیک PS2 برای PS4 داده و تروفی هم بهشون اضافه شده:
Harvest Moon A Wonderful Life Special Edition
رمز: vn-sharing.net
Harvest Moon Save The Homeland
اینم اون نسخه ای هستش که فقط برای PS2 بوده و هکرا برای PS4 دادنش
Innocent Life A Futuristic Harvest Moon
دوست عزیز اینا پسوند iso دارنسلام داداش. تو سایتای ایرانی که حداقل من ندیدم کسی گذاشته باشش.
ولی اینا لینک های خارجی گوگل هستش:
اینا همون نسخه های هکیشن که خود سونی از طریق بازی های کلاسیک PS2 برای PS4 داده و تروفی هم بهشون اضافه شده:
Harvest Moon A Wonderful Life Special Edition
Harvest Moon Save The Homeland
اینم اون نسخه ای هستش که فقط برای PS2 بوده و هکرا برای PS4 دادنش
Innocent Life A Futuristic Harvest Moon
سلام داداش.دوست عزیز اینا پسوند iso دارن
فرق داره با بقیه بازیای هکی پسوندش
چطور باید استفاده کرد؟
بازیهای تنیس موجود و سازگار با فریمور 5.05 :دوستان كسي لينك دانلود يه بازي تنيس هك شده نداره؟ راهي نيست بازي تنيس ps3 رو بشه رو ps4 اجرا كرد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد