M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
مشکلی نیست اوکیهسلام درایور کلوپ dlc گرفتم کد بازی هم یکی هست ولی اصلا انگار نصب نشده و جای dlc علامت سوال هست کسی میدونه باید چیکار کرد
مشکلی نیست اوکیهسلام درایور کلوپ dlc گرفتم کد بازی هم یکی هست ولی اصلا انگار نصب نشده و جای dlc علامت سوال هست کسی میدونه باید چیکار کرد
من که این مشکل رو نداشتم.ممنون من بازی و dlc رو دانلود کردم ،فقط چرا زبان بازی اینجوریه؟ بنظر روسی هست با اینکه رفتم تنظیمات بازی و انگلیسی رو انتخاب کردم بازم روسی( شبیه به روسی) میمونه ، ولی زبان های دیگه مثل فرانسه ، نوشته و منو و اینا درسته
البته منظورم زبان متنی بازی هستا
امکانش نیست. کنسول بخواد فرمت کنه، کل هارد رو یه تیکه فرمت می کنه.یکی به من کمک کنه این هارد رو نصفش رو با ps4 فرمت کنم 4تراست.
اصولا اول باید آپدیت نصب بشه بعد پچ !!!اول باید آپدیت رو نصب کنم بعد دی ال سی یا فرقی نداره؟
The Last Chance DLC PS4-Fugazi
PATCH v1.04 PS4-Fugazi
با فلش هم میشهسلام
وقت بخیر دوستان
من به تازگی کنسول ps4 کپی خور با ورژن سیستم عامل 5.05 خریداری کردم و10 بازی آفلاین روش نصب شده
منتها بعضی از بازیاشو دوست ندارم و میخواستم بازی دیگه ای روش نصب کنم
میخواستم بپرسم که بعضی از بازیا رو نوشته ورژن 4.05 یا چیزهای دیگه و این بازیهایی که من دوست دارم نصبشون کنم اکثرا برای قبل از 2018 هستن مثل gta v، از کجا دانلودشون کنم و اینکه آیا امکانش هست بازیها رو با فلش نصب کنم یا حتما باید هارد اکسترنال باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باتشکر