بازی های دامپ شده برای ps4 فریمور 4.05

این سایت هم متاسفانه ۲۰ گیگ روزانه اجازه دانلود میده
بعد از دانلود ۲ پارت باید ۲ روز صبر کرد تا باز اجازه دانلود بده
لینک مستقیم اونم اینطوری اونم این نسخه از بازی، غنیمته
به نظر من دم رفیقمون گرم
امشب 20 گیگ
فردا هم بقیه اش
عالیه

آیا dlc مربوط به frozen داخلش هست؟
قشنگ خودم گفتم توش داره ها :p

این سایت هم متاسفانه ۲۰ گیگ روزانه اجازه دانلود میده
بعد از دانلود ۲ پارت باید ۲ روز صبر کرد تا باز اجازه دانلود بده

چیز شکن رو وصل کن تا آی پیت عوض شه. بعد لینک جدید بگیر و لینک هارو داخل idm وارد کن. بعد چیز شکن رو قطع کن و با idm دانلود کن.
اتفاقا حواسم بود حتما که محدودیت ip واسه لینکا نباشه

• Like
Reactions: Unkn0w
Hitman The Complete First Season
CUSA06535 – USA

5137x1kONDL.jpg

Filecrypt

Password : todoinmega
============================================

Bloodborne Game of the Year Edition
CUSA03173

71FwobzBwaL._SX342_.jpg

magnet:?xt=urn:btih:67a3643adec62cb9af83fa20a7cfecbeea615e55&dn=Bloodborne+Game+of+the+Year+Edition+v1.09+%5BRUS%5D&tr=retracker.local/announce

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WW_EA
سلام بازی outlast2 رو کسی داره بگذاره؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خدمتت
MEGA

Password : downloadgameps3.com

Filecrypt

Password : UpByHK31

دوستان dlc , update برای Resident.Evil.7 CUSA03842.EUR جایی هست ؟
آپدیت 1.03
Private file
Private file

Password : kapcza1337

آخرین ویرایش:
خب خدارو شکر نسخه گلد بازی Evil 7 رو سایت P30Day گذاشت بریم تو کارش! :D
کلا بنظرم حالا درسته که آرشیو سایتهای دانلودها و همین P30 کامل نیست ، ولی کم کم دارن بازی هارو میزارن و اگه دوستان یکم صبر کنن میتونن باخیال راحت دانلود کنن
الان مثلا من خودم عجله کردم GTA V رو سریع دانلود کردم ، فرداش دانلودها نسخه آپدیت شده ۱.۲۷ رو گذاشت !!
الان من خودم دنبال نسخه گوتی بازیهای ویچر و فالوت و دارک سولز ۳ هستم ، بنظرم صبر کنم همین سایت ها میزارن

دوستان کسی میتونه یه کمکی بکنه به ما، این Drive Club بخش Bike اش میگه باید به استور وصل بشی برای باز کردن موتور هاش!
راهی نداره؟
من برعکسم، بخش موتورش رو دارم بخش ماشینش رو ندارم. البته ماشینش رو دانلود کردم. می خوای موتورشو دامپ کنم برات

من برعکسم، بخش موتورش رو دارم بخش ماشینش رو ندارم. البته ماشینش رو دانلود کردم. می خوای موتورشو دامپ کنم برات
اگه میتونی که به ما بدی ممنونت میشم.
من از Downloadha گرفتم! بخش ماشینش اوکیه بازه ولی تو بخش موتور که میری، میخوای هر کدوم از موتور هارو برداری میگه به استور وصل بشو بخرشون!!!

• Like
Reactions: erfanPS4
اگه میتونی که به ما بدی ممنونت میشم.
من از Downloadha گرفتم! بخش ماشینش اوکیه بازه ولی تو بخش موتور که میری، میخوای هر کدوم از موتور هارو برداری میگه به استور وصل بشو بخرشون!!!
دامپ می گیرم، طی یکی دو روز آینده آپلود می کنم :Wink:

کلا بنظرم حالا درسته که آرشیو سایتهای دانلودها و همین P30 کامل نیست ، ولی کم کم دارن بازی هارو میزارن و اگه دوستان یکم صبر کنن میتونن باخیال راحت دانلود کنن
الان مثلا من خودم عجله کردم GTA V رو سریع دانلود کردم ، فرداش دانلودها نسخه آپدیت شده ۱.۲۷ رو گذاشت !!
الان من خودم دنبال نسخه گوتی بازیهای ویچر و فالوت و دارک سولز ۳ هستم ، بنظرم صبر کنم همین سایت ها میزارن
نسخه گوتی ویچر 3 رو که تاپ 2 دانلود گذاشته!
دامپ می گیرم، طی یکی دو روز آینده آپلود می کنم :Wink:
ممنون

--------------------
یه سوال فنی دیگه، الان Horizon من ورژن 1.57 اشو گرفتم، DLC هاشو از کجا باید گرفت؟
بعد چرا یه سری از بازی ها رو مثل Driveclub میزنه مثلا ورژن 1.2 ولی مثلا Horizon که تو دانلود ها نوشته بود ورژن 1.57 ایناست ولی تو کنسول زده نسخه 1 ؟

• Like
Reactions: erfanPS4
نسخه گوتی ویچر 3 رو که تاپ 2 دانلود گذاشته!

ممنون

--------------------
یه سوال فنی دیگه، الان Horizon من ورژن 1.57 اشو گرفتم، DLC هاشو از کجا باید گرفت؟
بعد چرا یه سری از بازی ها رو مثل Driveclub میزنه مثلا ورژن 1.2 ولی مثلا Horizon که تو دانلود ها نوشته بود ورژن 1.57 ایناست ولی تو کنسول زده نسخه 1 ؟
سوال اول رو اطلاع ندارم.
در مورد سوال دوم قبل از اجرای بازی دکمه options رو بزنی بعدش update history نشون می ده آپدیت چه ورژنی هست. به Information بازی که نوشته 1.00 دقت نکنید.

قبل اینکه یه بازی رو بخوای دانلود کنی از xrel.to چک کن ببین چه نسخه هایی واسش اومده و هر کدوم چه فرقی با هم دارن. اپدیت هر ریلیز چنده و دنبال اون نسخه خوبه باش که بیخود نسخه بد دانلود نکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or