بازی های خنده دار

رهام جون دمت گرم . ادامه بده . میگم تا چیز نشده چیز یه فکری واسه دراز بودن پستات بکن :biggrin1: یه لحظه فکر کردم ترکیدم . خودت که اوستای . منم هر موقع قرصام رو خوردم میام میگم کدوم بازی دیگه ای خنده دار بوده ;) .
بازم ممنون

با سلام
ممنون مهدی جان
فقط خواستم بگم فکر نکنم طولانی بودن پست ها هیچ جا هیچ قانونی رو لغو کنه:confused:
راستش من اینجا رو ایجاد کردم که بازی های خنده دار رو از قدیم تا حال به طور کامل و تاریخچه ای معرفی کنیم و نمی خوام مثل تایپیک های بهترین بازی ای که انجام دادین - بهترین کاراکتر در بازی ها و ... همه بیان و یه اسم قثط بگن و برن.......بلکه می خوام اینجا اگه اسم یه بازی آورده می شه به طور کامل همه با اون آشنا شن چون از اسم تایپیک هم معلوم هست اینجا خنده دار ترین بازی عمرتون نیست بلکه تایپیک بازی های خنده دار هست!
برای همین نمی شه به نظرم انتظار پست های 2-3 خطی و کوتاه رو داشت :blushing:
اگرنه فکر می کنین چه نفعی به من می رسه این همه وقت گزاشتن و گشتن و لینک پیدا کردن و ترجمه و آپ کردن و تایپ کردن و ....
اینه که همین جا ازتون خواهش می کنم هر مشکلی با این تایپیک می بینین همین جا لطفا مطرح کنین چون نمی خوام کلی تایپ کنم و برم جلو بعد ببینم تایپیک به یک علتی که روحمم از اون بی خبر هست بسته شده
دوستان گفتن عکس ها سنگین هستند 90% اونه ها رو توی رینگو آپ کردم اگر مشکل دیگه ای هم هست بگین خواهشا
هر چند اگر این تایپیک خیلی خوب و بدون نقص هم پیش بره مشکلات دیگه ای پیش می آد و من هنوز مقاله ی "نقد و تحلیل سری بازی های Prince of Persia" رو یادم نرفته که بعد از اون همه زحمت هنوز که هنوزه دارم در جاهای مختلف با اسم های مختلف و ویرایش های غلطی که توش انجام شده می بینم
در هر حال بعید می دونم طولانی بودن پست ها قانونی رو زیر پا بزاره اما اگر اینطور هست لطفا بگین تا مطلع باشم
با تشکر فراوان از همه ی دوستان

رهام منظورم عکسا بود :biggrin1: و گرنه من که فکر میکنم این تاپیک خیلی کار درسته . دمت گرم
یاد world party به خیر به قول علی زلدا آخرت تاپیکه :biggrin1:
اصلا فکر قفل شدن و کنار گذاشتن این تاپیک رو نکن که تاپیک حرف نداره

سلام ببخشيد که پريدم وسط اما صحبت از دريم باشه و ريو هازوکي نباشه؟ کلا و حاشا!
stupid invaders يه بازي ادونچر کليکي فوقالعاده بود و هست. داستان 5تا فضايي هستش که سفينشون دچار نقص فني ميشه و روي زمين فرود ميان اونها مشغول بازسازي سفينه ميشن وقتي سفينه آماده پرواز ميشه يک نفر وارد خونه ميشه و 4 نفر رو با اسلحه خودش منجمد ميکنه حالا اين شخص کي هست و چرا جلوي اينها رو ميگيره رو بايد توي بازي بفهميد. بازي از اينجا شروع ميشه و شما کنترل کاراکتر باقيمانده (bud) رو به عهده ميگيريد که اونم توي توالت زندانيه. با استفاده از دستمال توالت و تلمبه از اونجا خارج ميشه. شما توي بازي همه کاراکتر ها رو کنترل خواهيد کرد اما چيزاي جالب زيادي اتفاق ميافته و شخصيتها بسيار جالب هستن مثلا candy يه فا.شه هستش يا مجله .ورنويي که bud تو خونه پيدا ميکنه و مدلها همه فضايي هستن با ظاهر بسيار عجيب غريب. يا اون يارو که با استفاده از candy ميخواد يه سايت مستهجن درست کنه. شايد ميگيد چرا انقده رو candy زوم کردم. آخه وقتي قيافش رو ببينيد ميفهميد اين عبارات چقدر خنده دارن. يکي از زيباترين و خنده دار ترين صحنه ها اونجاس که توي صحرا فکر ميکنم gorgius بود که با يه عالمه جوجه روبرو ميشه وقتي روي جوجه کليک ميکني جورجيوس جوجه رو برميداره اما جوجه منفجر ميشه. توي همين مسير يه انيميشن فوق العاده نشون داده ميشه که يه مرغ بسيار بزرگ داره مياد که منفجر ميشه و يه تصوير از انفجار يه بمب هسته اي نشون داده ميشه. يا اون حلزون که ابتداي يه ماز بسيار بزرگ و پيچيده با سرعت از جلوي 2 تا از کاراکترها رد ميشه بعد دنده عقب مياد و بعد از چند تا ديالوگ کاراکترها رو سوار خودش ميکنه تا از ماز عبورشون بده. اما اينبار با سرعت واقعي يه حلزون حرکت ميکنه اين صحنه هر بيننده اي رو منفجر ميکنه و شما بايد بنشينيد و نگاه کنيد تا چطور حلزون مسير رو طي ميکنه. تقريبا 2 دقيقه زمان ميبره تا حلزون خارج بشه و شما فقط بايد خراميدن حلزون رو نگاه کنيد. ديگه بيشتر از اين داستان رو بي مزه نميکنم با اين طور تعريف کردنم تا اگه کسي خواست بازي کنه حالشو ببره. در آخر حتما اين سايت رو ببينيد و صداهاي کاراکتر ها رو بشنويد
http://www.stupidinvaders.com/

به به ... سلام آقو هادي ! اين طرفا ؟؟؟ :cheesygri
مي دونم به خونم تشنه اي ... :biggrin1:

.......

براي اينكه پستم آف نباشه ميگم "همسايه هاي جهنمي " هم خوب بود .

راستي هادي 360 بازي كمدي نداره ؟؟؟:cheesygri

بچه ها با Emule فول ورژن رو گیر آوردم (کرک شده) اما گفتم چون ممکن هست لینک Peer 2 Peer بدم همه نتونن استفاده کنن تو Rapidshare آپ کردم اگه جای بهتری بلدین بگین اونجا آپ می کنم ;)
pizzafrenzy_logo_195x113.jpg

لینک دانلود
دیروزم راستش مردد بودم چون Pizza Frenzy به نظر من بازی خنده دار نیست و بیشتر بامزه هست (مثل بازی Lemonade Tycoon و بقیه ی بازی های Tycoom ) بعید می دونم اینجا جاش باشه اون هارو برای دانلود بزارم اما اگر خواستید یا یه تایپیک دیگه می زنیم یا اینجارو می کنیم بازی های بامزه و خنده دار یا بهم پی ام بدین ;)

Cave Days 1.1

4cwd66o.gif

یکی از بهترین هایی که من دیدم
شاید گرافیکش ابتدا کمی اذیت کننده باشه (در هنگام زووم کردن فقط) ولی در کل خنده دار ترین بازیی هست که من این یکی دوساله بازی کردم :) :) :) :)

تیکه های خنده دارش شاهکاره
58.gif
58.gif

از آواتارم باید متوجه شین که من چقدر از این بازی خوشم اومده :lol: :lol: :lol: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :excited: :excited: :excited: :smoke: :clap: :clap: :clap: :gathering:
توصیه دکتره ;)

فقط...
فقط کرکش نیست
من کرکش کردم ولی حجمش 10 مگه نمیتونم آپ کنم :(
رو نت هم نیست مال 2baksa هست که ویروس داره

فعلا نسخه اصلی رو دانلود کنین تا یا کرکش بیاد یا خودم آپلود کنم :biggrin1:
دانلودش کنین اگه تقاضا زیاد باشه آپلودش میکنم اگه خیلی خیلی زیاد شه :) کل بازی رو آپلود میکنم که حجمش هم کم شه(بازی+کرک 29 مگ - بازی کرک شده 17 مگ)
درد سر این Dial-up همینه دیگه :)

اگه اینترنت پرسرعت دارین اصلا از دست ندینش

Download Trial version - 19 MB

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین هایی که من دیدم
شاید گرافیکش ابتدا کمی اذیت کننده باشه (در هنگام زووم کردن فقط) ولی در کل خنده دار ترین بازیی هست که من این یکی دوساله بازی کردم

تیکه های خنده دارش شاهکاره

از آواتارم باید متوجه شین که من چقدر از این بازی خوشم اومده
توصیه دکتره

فقط...
فقط کرکش نیست
من کرکش کردم ولی حجمش 10 مگه نمیتونم آپ کنم
رو نت هم نیست مال 2baksa هست که ویروس داره

فعلا نسخه اصلی رو دانلود کنین تا یا کرکش بیاد یا خودم آپلود کنم
دانلودش کنین اگه تقاضا زیاد باشه آپلودش میکنم اگه خیلی خیلی زیاد شه کل بازی رو آپلود میکنم که حجمش هم کم شه(بازی+کرک 29 مگ - بازی کرک شده 17 مگ)
درد سر این Dial-up همینه دیگه

این که حجمش خیلیه . . .!! :eek:

دکتر آپلود کن من میخوامش! :)

زمان تمام کردن بازی چقدره ؟

پ.ن. دکتر با Game Finder اینو پیدا کردی ؟ :biggrin1:

بازی جالبی هست اما 99.9% تقلید از سری بازی های معروف قدیمی Prehistorik هست که معرفیش کردم.....یادش به خیر Prehistorik man روی Snes و داس.......

در هر حال لطفا کرک بازی رو آپلود کن
در ضمن این چند روزه در گیر و داد کار های کنسرت هستم مهدی خبر داره ایشالا بعد از اجرای اون ادامه ی مقاله هام رو اینجا می زارم ;)
راستی یادتون نره اینجا تایپیک برای معرفی کامل بازی های خنده دار هست نه چیز دیگه.... :blushing:

آخرین ویرایش:
بازی جالبی هست اما 99.9% تقلید از سری بازی های معروف قدیمی Prehistorik هست که معرفیش کردم.....یادش به خیر Prehistorik man روی Snes و داس.......

در ضمن این چند روزه در گیر و داد کار های کنسرت هستم مهری خبر داره ایشالا بعد از اجرای اون ادامه ی مقاله هام رو اینجا می زارم ;)
راستی یادتون نره اینجا تایپیک برای معرفی کامل بازی های خنده دار هست نه چیز دیگه.... :blushing:

مهری خبر داره
رهام منو مهری کردی رفت که :blushing: :blushing: :blushing:

این که حجمش خیلیه . . .!! :eek:

دکتر آپلود کن من میخوامش! :)

زمان تمام کردن بازی چقدره ؟

پ.ن. دکتر با Game Finder اینو پیدا کردی ؟ :biggrin1:

ولی بازیش قشنگه :biggrin1:
والله من خودم بازی نکردم تا آخرش هنوز :biggrin1:

پ.ن.: آره ولی با GameFinder خودم :biggrin1: :biggrin1:

دکتر جون منم میخوام این بازی رو راستش اون زمان نمیتونستم بگیرمش . حالا ماه شدی اه ببخشید . حالا میخوام :)
ای ول

:biggrin1: :biggrin1:
حالا دانلود نکنین خوشتون نیاد :biggrin1: :biggrin1:
به نظر من بازی قشنگیه
حتی اسم مراحل هم خنده داره مثل Roses are red, Dinos are blue یا gone with the dino :biggrin1: :biggrin1:

در ضمن این چند روزه در گیر و داد کار های کنسرت هستم مهدی خبر داره ایشالا بعد از اجرای اون ادامه ی مقاله هام رو اینجا می زارم ;)

تقلید... :thinking: :thinking: :thinking:
اگه اونطوری باشه که اون بازیه چی بود تو سگا :thinking: بهش میگفتیم عصر حجر :biggrin1:
اگه تقلیدی باشه همه از این تقلید کردن :)
به نظر من درکل بازی خوبی و گیم پلیش اصلا قابل مقایسه با بازی های هم ردیف خودش نیست ;)

کرکش هم آپلود میکنم بزودی ;)

دکتر جون مگه نمی بینی آواتورو رو عوض کردم :biggrin1: . من دیگه رفتنیم . خوا هشا یکم عجله دارم :cheesygri

بعدش هم یه تشکر ویژه لاسیون :biggrin1: :biggrin1: میکنم ازت :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or