حداقل یکی بیاد کرکش رو بذاره!!
یکی از بهترین هایی که من دیدم
شاید گرافیکش ابتدا کمی اذیت کننده باشه (در هنگام زووم کردن فقط) ولی در کل خنده دار ترین بازیی هست که من این یکی دوساله بازی کردم
تیکه های خنده دارش شاهکاره
از آواتارم باید متوجه شین که من چقدر از این بازی خوشم اومده
توصیه دکتره
فقط...
فقط کرکش نیست
من کرکش کردم ولی حجمش 10 مگه نمیتونم آپ کنم
رو نت هم نیست مال 2baksa هست که ویروس داره
فعلا نسخه اصلی رو دانلود کنین تا یا کرکش بیاد یا خودم آپلود کنم
دانلودش کنین اگه تقاضا زیاد باشه آپلودش میکنم اگه خیلی خیلی زیاد شه کل بازی رو آپلود میکنم که حجمش هم کم شه(بازی+کرک 29 مگ - بازی کرک شده 17 مگ)
درد سر این Dial-up همینه دیگه
بازی جالبی هست اما 99.9% تقلید از سری بازی های معروف قدیمی Prehistorik هست که معرفیش کردم.....یادش به خیر Prehistorik man روی Snes و داس.......
در هر حال لطفا کرک بازی رو آپلود کن
در ضمن این چند روزه در گیر و داد کار های کنسرت هستم مهری خبر داره ایشالا بعد از اجرای اون ادامه ی مقاله هام رو اینجا می زارم
راستی یادتون نره اینجا تایپیک برای معرفی کامل بازی های خنده دار هست نه چیز دیگه.... :blushing:
رهام منو مهری کردی رفت که :blushing: :blushing: :blushing:مهری خبر داره
این که حجمش خیلیه . . .!!
دکتر آپلود کن من میخوامش!
زمان تمام کردن بازی چقدره ؟
پ.ن. دکتر با Game Finder اینو پیدا کردی ؟ :biggrin1:
دکتر جون منم میخوام این بازی رو راستش اون زمان نمیتونستم بگیرمش . حالا ماه شدی اه ببخشید . حالا میخوام
ای ول
بازی جالبی هست اما 99.9% تقلید از سری بازی های معروف قدیمی Prehistorik هست که معرفیش کردم.....یادش به خیر Prehistorik man روی Snes و داس.......
در هر حال لطفا کرک بازی رو آپلود کن
در ضمن این چند روزه در گیر و داد کار های کنسرت هستم مهدی خبر داره ایشالا بعد از اجرای اون ادامه ی مقاله هام رو اینجا می زارم
راستی یادتون نره اینجا تایپیک برای معرفی کامل بازی های خنده دار هست نه چیز دیگه.... :blushing: