بازی های خنده دار

یکی دیگه از بازی های فکری - خنده دار تاریخ بازی Full Throttle می باشد (نمی گم سفر در زمان گیر ندین:biggrin1: )
من زیاد چیزی ازش نمی دونم برای همین الان چیزی نمی نویسم اگر کسی چیزی می دونه لطفا بنویسه اگرنه خودم بنویسم آخه من فقط قدیمیش رو بازی کردم :blushing:

و اما بازیی که فکر کنم تا حالا اسمش رو کسی نبرد (البته منظورم توی این تاپیکه) بازی Metal Slug بود. در اینجا که به سرباز اسرائیلی مشهور بود. بازی PS1 بود که من روی PC تا آخرش رفتم البته توی 2 ساعت می شد تا آخرش رفت. بازی به صورت دو بعدی و به جنگ جهانی دوم مربوط می شد و حدا کثر می شد از بین 4 کاراکتر (2 تا مرد و 2 تا زن) 2 نفر رو انتخاب بازی کرد. همونطور که گفتم بازی 2 بعدی و سرشار از جزئیات بود شخیصت ها کاریکاتور مانند و زیبا طراحی شده بودند مراحل بازی در مصر، اهرام ثلاثه، قطار، چین، آزماشگاه هی بیولوژیکی، تونل و چندین جای دیگه بود. هر مرحله رئیسی داشت مثلا یکیش تانک بزرگی که به تمام تجهیزات مسلح شده بود یا کشتی غول پیکرو... در طول بازی شما ه انواع سلاح رو می تونستید در بازی پیدا کنید لیزر، رگبار، نارنجک که طرز شلکشان هم خنده دار بود. در طول بازی انواع خوردنی ها پیدا میکردید که با خوردنشون چاق می شدید و جالبتر از همه گلوله ها و انفجارها هم به همان نسبت بزرگتر بود. وسایل نقلیه هم در طول بعضی از مراحل پیدا میکردید مانند شتر، تانک، جت، ربات... تا حالا چندین شماره برای این بازی اومده حتی برای PS2 تمامی نسخه ها 2 بعدی هستند. این توضیحی هم که نوشتم مربوط به شماره یک بازی بود.
در کل بازی سر شار از خنده است انجام این بازی رو به همه کسانی که به نحوی نتونستند بازی کنند توصیه میکنم.

با تشکر از هاشم عزیز به نظر بازی جالبی می آد
اینم چند عکس از Metal Slug های مختلف که 6 تاش ساخته شده
201556870RL112507361.jpg

201556906RL979249108.jpg

SNK_Metal_Slug.jpg

large.jpg

اما فکر کنم بازی رانندگی در تهران خنده دار تر باشه :biggrin1: (جاست کیدینگ بود)
این بازی برای کنسول های Ps1 و xbox و حتی قدیم ها روی NeoGeo و MAME و ... قابل اجراست
بازی کردم نظرم رو می گم :p

با تشکر از هاشم عزیز به نظر بازی جالبی می آد
اینم چند عکس از Metal Slug های مختلف که 6 تاش ساخته شده
201556870RL112507361.jpg

201556906RL979249108.jpg

SNK_Metal_Slug.jpg

large.jpg

اما فکر کنم بازی رانندگی در تهران خنده دار تر باشه :biggrin1: (جاست کیدینگ بود)
این بازی برای کنسول های Ps1 و xbox و حتی قدیم ها روی NeoGeo و MAME و ... قابل اجراست
بازی کردم نظرم رو می گم :p

آخرته بازیه :) من همه شماره هاشو ( بجز این عکس آخریه ) رو تو کلوپ با بچه ها 2 نفره تموم کردم :biggrin1:

راستی یکی دیکه از بازیهای خنده داری که من دارم همون worms forts هستش.که روی موبایل ها هم اجرا میشه.جریانش هم جنگ دو دسته کرمه که با کله گاو و موز و یخچال و پیرزن و اسب و چکش و خلاصه از این دست اشیا! به جون هم میفتن.
wormsforts-box.jpg

screen5.jpeg

اینم نمونش روی w550.یعنی گوشی من:( :biggrin1:
wormsforts3d1cl.jpg

:biggrin1: :biggrin1:

سایلنت هیل 1 هم خداوکیلی خنده بود.
شخصیت ها که راه میرفتن من از خنده میموردم.
2a5krok.jpg

از نظر داستان خنده دار نبود از نظر کیفیت خنده دار بود.
از نظر داستان کرک خنده داربود.
یک سوسمار بود که باید یک قومی رو نجات میداد.

2 تا بازی کردم که خواستم اینجا بگم
چون خنده هاش دهن آدم رو چاک میده!!!!!
1.rayman که در شما باید با خرگوش های دیوانه مبارزه کنید که همیشه هم این خرگوش ها خنده داریش از این بود که اولش این خرگوش ها خیلی معصومن اما بعد از 3 ثانیه چشم قرمز دهن باز و حمله به سمت دشمن
4dy4t8o.jpg

2.mario 2d یا به قول زمانی که آتاری بود قارچ خور
اما چرا قارچ خور؟
چرا کوتوله نگیم؟
چه میدونم:biggrin1:
توی این بازی با یک آهنگ فوق العاده زیبا باید به پیش میرفتید و دشمنان شما هم لاک پشت از دونوع پرنده و جهنده!!قارچ های بد(بده بده بد:p)
مرحله ها فوقالعاده متنوع
توی آب بودید
توی فاضلاب بودید
روی زمین زیر زمین روی هوا(احیانا اون موقع جناب آقای میاماتو از خواص قرص اکس خبر داشته و تاثیراتش رو روی ماریو به ارمغان گذاشته!!)
همیشه هم آخر هر مرحله باید پرنس کوچولو رو نجات میدادید و صحنه در اون زمان یکی از دراماتیک ترین های صحنه ها بود
اینم بگم که توی هر مرحله پر از راه مخفی بود که من و داداشم پاش میشستیم بازشون میکردیم اما همسایه ی ما فرداش میگفت بازی رو 3 باره !!تموم کردم
اما خدایی منبع تمام بازی ها...خالی بندی ها....خنده ها....این بازی بود
حتی این بازی اینقدر جذاب بود که برای کنسول GBA هم اومد و الان نسخه ی جدیدش در دست ساخته
mario-world.png

چرا کسی از Stupid Invaders و همینطور Armed & Dangerous نمیگه؟؟ جفتشون توی خنده غوقا بودن!!!

خدایی دو تا از خنده دار ترین بازیهای عمرم همین دو تا بوده.
Stupid Invaders رو توی Dream Cast داشتم و متآسفانه آخر اولین مرحله ش { یه جایی بود که یه دستگاه یا کامپیوتر مخصوص بود اگه درست یادم مونده باشه } CD گیر میکرد و دیگه ادامه ندادم ولی الآن که بچه ها اسمشو گفتن یادم اومد که برم دوباره DL ش کنم و بازی کنم. یکی از عالی ترین صحنه هاش یه جایی بود که یه ومپایر توی قبرش کپیده بود و بعد از یه سری کارها یه چیزی توی دهنش میریختیم و طرف ... !
126fs328122.gif

stupidinvaders_screen008.jpg

----------------------------------------
Armed & Dangerous هم جالب بود.مخصوصآ اونجایی که یه سری گوسفند میچریدن و یه اتفاق جالبی میافتاد ( که البته اتفاقی که می افتاد رو یادم نیست
905.gif
! ) یکی از جالب ترین وسایل بازی هم یه چیز مته مانند بود که توی زمین میزدی و کره زمین برعکس میشد و همه از روی زمین پرت میشدن به ناکجاآباد ! یه وسیله دیگه هم بود که باعث میشد یه کوسه گنده از توی زمین بیاد بیرون و دشمنارو نوش جون کنه !
ugly_wink.gif

armed_screen001.jpg

موفق باشین.

بازی سایلنت هیل و خنده :confused:
و اما در مورد سری Worms اصلا یادم رفته بود
بازی Worms از همون قسمت اولش که روی Dos بود تا آخرین قسمت که فکر کنم سال پیش اومد به اسم Worms : Mayhem
هدف بازی جنگ بین دو دسته کرم با سلاح های بسیار متفاوت است
سلاح هايی چون بمب هال وود و بمب موزی و نارنجگ و بازوکا و شات گان و از موشک رادار تا یک خر یا یک دسته گاو و حتی کامیکازی !!!
البته بازی دارای مراحل نیز می باشد که در طی زمان خاصی باید یک عملیات انجام بدین که باعث باز شدن قسمت Movie ها و سلاح ها و ... هست
در اکثر نسخه ها دقیقا داستان همین است و جز نسخه ی 3D امتیازات خیلی خوبی این بازی از Gamespot گرفته !!!
و علت آن هم مشکلات بسیار بازی بود که Forts و Mayhem کاملا آن را جبران کردند
تا به حال این نسخه از بازی ها آمده :
worms1
201615342RL269307865.jpg

300px-Worms1_screenshot.jpg

worms puzzle
عکسی پیدا نکردم

worms2
worms2.jpg

worms_2_screenshot.jpg

worms armageddon
201615339RL872217911.jpg

barrel_11.jpg

201586063RL246388135.jpg

worms world party (شاهکار سری Worms که عاشقشم)
wwp.jpg

fakegame037f.jpg

worms-world-party-20050504032621197.jpg

full.gif

worms blast
201615350RL589628537.jpg

659624.jpg

worms 3D
art8f.jpg

3262.jpg

f438cb75b56ff5d59ef33ff8933c13f9_free_game_big.jpg

f438cb75b56ff5d59ef33ff8933c13f9_free_game_big.jpg

worms forts: under siege در این نسخه مشکلات قبلی رفع شد اما مشکلات خود را داشت اما اضافه شدم ملیت ها خیلی با مزه بود
pcg_worms_forts_under_siege.jpg

wf02.jpg

201587019RL721073468.jpg

Worms 4 : Mayhem که دارای مشکلات کمتر - آهنگ های بهتر - دمو های خندهدار تر و دارای امکان ساخت کرم به دلخواه است !!!
این نسخه در 3D ها حکم World Party در 2D هارو داره و واقعا جذاب و خنده دار است اما هیچی World Party نمی شه !!!
639737_GS_L_F.jpg

201589403RL787806128.jpg

worms41.jpg

worms42.jpg

201588280RL651344836.jpg

و من پیشنهاد میکنم نسخه ی فارسی رو بازی نکنید چون صداهای بازی خیلی خنده دار است
برای مثال هنگام بد پرتاب کردن نارنجک و در نتیجه کم شدن دمیج خود و در نهایت خودکشی واژه ی Stupid !!! بسیار با مزه گفته می شه :biggrin1:
در ضمن همین جوریش تایپیک رو حسابی سنگین کردم ام دلم نمی آد عکس کم بزارم آخه بعضی از عکس های Worms از بازیش خنده دار ترند :biggrin1:

آخرین ویرایش:
با تشکر از Dinosaur جان که به عنوان یک مدیر به اینجا سر زدند و پست دادن:love:
فقط یک سوال من عکس های Stupid Invaders رو دیدم خیلی خوشم اومد جریان بازیش رو می شه لطف کنین بگین ؟؟؟

Pizza Frenzy

اینم یکی از بازی های بسیار بسیار باحال و خنده داری که من بازی کردم Pizza Frenzy که مخصوص PC هستش و از سری بازی های MSN مینی گیم فوق العاده با شخصیت ها و کاراکتر های خیلی باحال توصیه میکنم که برای یک بار هم که شده بازی کنید...

چند تا عکس از لوگوی بازی :

big-logo.jpg

2015.jpg

عکس هایی از Screen shot های بازی :

screenshot-1.jpg

screenshot-2.jpg

screenshot-3.jpg

سیستم مورد نیاز برای بازی :cool: :

# Windows 98/Me/2000/XP
# Processor: 500 MHz or faster
# Memory: 128 MB or more
# 16-bit graphics and sound
# DirectX 7 or late

اینم از لینک دانلود مستقیم بازی که حجمش هم (5.16 MB) هستش...

.:: دانلود ::.

;)

Super Mario - Rayman Series part 1

با تشکر از سپهر عزیزم بله خیلی بازی های خوبی معرفی کردن و بازی های Mario و Rayman هر دو از بازی های خنده دار روزگار هستند (هر چند به نظر من که بیشتر با مزه بودند تا خنده دار و کمدی )
بازی ماریو که دیگه همه با اون آشنا هستند و همونطور که Sonic و Mortal Kombat برای Sega معروفیت ایجاد کرد Mario و Donley Kong این کار رو برای Nintendo کرد تا جایی که امروزه نینتندو رو به ماریو اون می شناسن ;)
marioxp.jpg

به حدی بازی های ماریو زیاد هستند ماشاالله نمی دونم کدوم رو باید معرفی کنم اما به نظر من Super Mario World برای Snes یکی از بهترین ها بود
هنوز هم ماریو در حال ساخت هست حتی برای Windows xp هم اومد و آخرین اون فکر کنم بر روی Wii بود و تا چند وقت دیگه هم قرار هست Mario & Sonic At The Olympic Games بیاد که خبر داغ همه جا شده چون پیوستن سونیک و ماریو در یک بازی یعنی اتحاد دو غول سگا و نینتندو ;)
MandS_image_Small499x354.jpg

به عبارتی می شه گفت از بس ماریو زیاد هست خودش یه سبک حساب می شه :biggrin1:
یه مرد سیبیلوی کوتوله ی چاق قرمز پوش که تو عکس هم هست که می تونه بدوه - له کنه - دور خودش بچرخه - تیر بزنه - بپره و حتی پرواز کنه (به قول سپهر اکس بزنه) - قارچ بخوره گنده شه - سوار حیوونای بامزه شه - سکه و ستاره بگیره - از توی لوله ها منتقل شه و ...
بازی دارای خیلی نکات مخفی بسیار هست و مزش به پیدا کردن اونها در کمترین زمانه ;)
هیچ وقت Donut Ghost House و پیدا کردن Top Secret که ماریو رو مشکی و دارای قدرت تیر زدن کی کرد رو یادم نمی ره.....
در کل ماریو بسیار بامزه و سرگرم کننده هست و می شه گفت یک چیزی مثل Pacman شده امروزه !!!
---------
و اما سری Rayman
Rayman

201627869RL900240831.jpg

Published by
Ubi Soft Entertainment Software
Developed by
Ubi Soft Montpellier Studios
Released
1995
Platforms
DOS, Game Boy Advance, Game Boy Color, Jaguar, PlayStation, Saturn, Windows

سال 1995 بازی ای برای ساخته شد از طرف شرکت Ubi Soft (توجه کنید اون زمان Ubisoft نبود) به نام Rayman و در این بازی 2D موجودی به نام Rayman وجود داشت که همه ی اعضای بدن آن از اون جدا بود و مشت های معروفی داشت که هنگام ضربه زدن از بدن جدا شده و دوباره بر می گشته
بازی ای شاد و بسیار با مزه و باز هم مثل زمان خود همراه با بکگراند های قوف العاده و نکات مخفی بسیار بود
شخصیت این بازی بسیار محبوب واقع شد مخصوصا مو های اون که بهش قابلیت پرواز هلی کوپتری رو می داد (دقیقا عین Earth Worm Jeam ...... وای یادم رفت این بازی رو معرفی کنم !!! باشه پست بعدی )
در کل بگم این نسخه از بازی شروع همه چیز بود تا جایی که امروزه به یکی از معروف ترین شخصیت های دنیای کامپیوتری مبدل گشته و یکی از نمادهای اصلی یوبی سافت است ;)
201627919RL721009334.jpg

201627947RL083010183.jpg

-----
Rayman Gold
201631568RL745799209.jpg

Published by
Developed by
Released
1997
Platform
Windows

می شه گقت این نسخه از بازی که فقط برای PC آمد فقط یک ادامه ی 24 مرحله ای نسخه ی قبلی همراه با یک ادیتور بود
داستان بازی نجات دادن جهان با رهایی الکترون ها از اسارت و محافظت از پروتون های خوب در برابر Mr.Dark شیطانی که دارای عمر جاوید و ارتش بسیاری از موجودات پست است (شرمنده این چیزی بود توی اینترنت پیدا کردم اینم لینک انگلیسی اگر بهتر تونستید ترجمه کنید لطفا برام پیغام بزارین که ویرایش کنم :blushing: )
shoot5.jpg

shoot2e.jpg

(به نظر من بازی جالبی اومد مخصوصا با دیدن اینجا هرچند انگلیسی نیست)
-----
Rayman Funpack
Published by
Released
Jan, 1999
Platforms
DOS, Windows
در سال 1999 ابتدا یک Funpack در 4 سی دی آمد و همگان رو برای Rayman 2 آماده ساخت !!!
این Funpack خداحافظی با دنیای 2D Rayman بود....
rayman_funpack_box-front_d.jpg

-----
Rayman Forever
201635959RM674475540.jpg

Published by
Developed by
Released
1999
Platform
Windows

این دیگه آخرین یادگاری Ubi soft بود و سر آغاز Rayman 2 .....
همیشه سری Rayman آماده سازی و تبلیغ بسیار رو برای نسخه های حدیدش به همراه داشته و دارد و این یکی از اونها بود
از روی عکس می تونین بفمین که چی توی این پک بوده هر چند انگلیسی نیست ;)
rayman_forever_box_back_d.jpg

سری بازی Rayman کاملا بر روی زبان آلمانی هم از طرف شرکت ریلیز شده اینه که اکثر عکس ها انگلیسی نیستند
-----
بچه ها چون خیلی خسته شدم بقیه ی Rayman ها رو فردا می زارم ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or