Super Mario - Rayman Series part 1
با تشکر از سپهر عزیزم بله خیلی بازی های خوبی معرفی کردن و بازی های Mario و Rayman هر دو از بازی های خنده دار روزگار هستند (هر چند به نظر من که بیشتر با مزه بودند تا خنده دار و کمدی )
بازی ماریو که دیگه همه با اون آشنا هستند و همونطور که Sonic و Mortal Kombat برای Sega معروفیت ایجاد کرد Mario و Donley Kong این کار رو برای Nintendo کرد تا جایی که امروزه نینتندو رو به ماریو اون می شناسن
به حدی بازی های ماریو زیاد هستند ماشاالله نمی دونم کدوم رو باید معرفی کنم اما به نظر من Super Mario World برای Snes یکی از بهترین ها بود
هنوز هم ماریو در حال ساخت هست حتی برای Windows xp هم اومد و آخرین اون فکر کنم بر روی Wii بود و تا چند وقت دیگه هم قرار هست Mario & Sonic At The Olympic Games بیاد که خبر داغ همه جا شده چون پیوستن سونیک و ماریو در یک بازی یعنی اتحاد دو غول سگا و نینتندو
به عبارتی می شه گفت از بس ماریو زیاد هست خودش یه سبک حساب می شه :biggrin1:
یه مرد سیبیلوی کوتوله ی چاق قرمز پوش که تو عکس هم هست که می تونه بدوه - له کنه - دور خودش بچرخه - تیر بزنه - بپره و حتی پرواز کنه (به قول سپهر اکس بزنه) - قارچ بخوره گنده شه - سوار حیوونای بامزه شه - سکه و ستاره بگیره - از توی لوله ها منتقل شه و ...
بازی دارای خیلی نکات مخفی بسیار هست و مزش به پیدا کردن اونها در کمترین زمانه
هیچ وقت Donut Ghost House و پیدا کردن Top Secret که ماریو رو مشکی و دارای قدرت تیر زدن کی کرد رو یادم نمی ره.....
در کل ماریو بسیار بامزه و سرگرم کننده هست و می شه گفت یک چیزی مثل Pacman شده امروزه !!!
---------
و اما سری Rayman
Rayman
Published by
Ubi Soft Entertainment Software
Developed by
Ubi Soft Montpellier Studios
Released
1995
Platforms
DOS, Game Boy Advance, Game Boy Color, Jaguar, PlayStation, Saturn, Windows
سال 1995 بازی ای برای ساخته شد از طرف شرکت Ubi Soft (توجه کنید اون زمان Ubisoft نبود) به نام Rayman و در این بازی 2D موجودی به نام Rayman وجود داشت که همه ی اعضای بدن آن از اون جدا بود و مشت های معروفی داشت که هنگام ضربه زدن از بدن جدا شده و دوباره بر می گشته
بازی ای شاد و بسیار با مزه و باز هم مثل زمان خود همراه با بکگراند های قوف العاده و نکات مخفی بسیار بود
شخصیت این بازی بسیار محبوب واقع شد مخصوصا مو های اون که بهش قابلیت پرواز هلی کوپتری رو می داد (دقیقا عین Earth Worm Jeam ...... وای یادم رفت این بازی رو معرفی کنم !!! باشه پست بعدی )
در کل بگم این نسخه از بازی شروع همه چیز بود تا جایی که امروزه به یکی از معروف ترین شخصیت های دنیای کامپیوتری مبدل گشته و یکی از نمادهای اصلی یوبی سافت است
-----
Rayman Gold
Published by
Developed by
Released
1997
Platform
Windows
می شه گقت این نسخه از بازی که فقط برای PC آمد فقط یک ادامه ی 24 مرحله ای نسخه ی قبلی همراه با یک ادیتور بود
داستان بازی نجات دادن جهان با رهایی الکترون ها از اسارت و محافظت از پروتون های خوب در برابر Mr.Dark شیطانی که دارای عمر جاوید و ارتش بسیاری از موجودات پست است (شرمنده این چیزی بود توی اینترنت پیدا کردم
اینم لینک انگلیسی اگر بهتر تونستید ترجمه کنید لطفا برام پیغام بزارین که ویرایش کنم :blushing: )
(
به نظر من بازی جالبی اومد مخصوصا با دیدن اینجا هرچند انگلیسی نیست)
-----
Rayman Funpack
Published by
Released
Jan, 1999
Platforms
DOS, Windows
در سال 1999 ابتدا یک Funpack در 4 سی دی آمد و همگان رو برای Rayman 2 آماده ساخت !!!
این Funpack خداحافظی با دنیای 2D Rayman بود....
-----
Rayman Forever
Published by
Developed by
Released
1999
Platform
Windows
این دیگه آخرین یادگاری Ubi soft بود و سر آغاز Rayman 2 .....
همیشه سری Rayman آماده سازی و تبلیغ بسیار رو برای نسخه های حدیدش به همراه داشته و دارد و این یکی از اونها بود
از روی عکس می تونین بفمین که چی توی این پک بوده هر چند انگلیسی نیست
سری بازی Rayman کاملا بر روی زبان آلمانی هم از طرف شرکت ریلیز شده اینه که اکثر عکس ها انگلیسی نیستند
-----
بچه ها چون خیلی خسته شدم بقیه ی Rayman ها رو فردا می زارم