hamidreza360 کاربر سایت Sep 23, 2012 #136 چرا این تاپیک اینقد رفته زیر ,کسی نیست بازیهای جدید کینکتو بزاره؟؟؟؟؟؟ کلی بازی جدید اومده
ir-dl کاربر سایت Sep 23, 2012 #137 نوشته شده توسط hamidreza360: چرا این تاپیک اینقد رفته زیر ,کسی نیست بازیهای جدید کینکتو بزاره؟؟؟؟؟؟ کلی بازی جدید اومده بیشتر... صاحب تاپيك يعني من اخراج شدم. پست اول رو نمي تونم ويرايش كنم.
نوشته شده توسط hamidreza360: چرا این تاپیک اینقد رفته زیر ,کسی نیست بازیهای جدید کینکتو بزاره؟؟؟؟؟؟ کلی بازی جدید اومده بیشتر... صاحب تاپيك يعني من اخراج شدم. پست اول رو نمي تونم ويرايش كنم.
Polaris کاربر سایت Oct 16, 2012 #138 امروز DC3 رو گرفتم و کمی بازی کردم .... هنوز چشمم به منوهای بازی عادت نکرده ... ولی تم و موضوعش باحال شده ... سفر به زمان و کل کل رقص ... قسمت پارتی هم بهش اضافه شده که خیلی قضیه رو فان کرده ... در کل همچنان بهترین بازیه کینکته...
امروز DC3 رو گرفتم و کمی بازی کردم .... هنوز چشمم به منوهای بازی عادت نکرده ... ولی تم و موضوعش باحال شده ... سفر به زمان و کل کل رقص ... قسمت پارتی هم بهش اضافه شده که خیلی قضیه رو فان کرده ... در کل همچنان بهترین بازیه کینکته...