بازی های جدید کینکت(نقد و عکس و تریلر و توضیحات)

بچه ها چند روز بیش چند تا بازی گرفتم star winter اشغاله rabbits واسه جمع عالیه impactخوبه yourshape2هم واسه کم کردن وزن و تحرک عالیه youstar2واسه اونایی که انگلیسیشون خوبه خوبه من زیاد خوشم نیومد بعد دیگه هیچی
raving rabbits که فوق العادس و به نظرم یکی از بهترین بازی های کینکته کونگ فو هم خوبه ولی یکم سخته و تحرک زیادی میخواد....yourshape2 هم از هر نظر کامله و بخش های جدیدی بخش اضافه شده مثل گرم کردن و دنس و...فقط yoostar mtv رو نخریدی؟ من هر جا گشتم نیست ولی شماره 2 فوق العادس

من هردو رو دارم و me3 رو تموم کردم( دو بار)
جفتشون عالین و بخر ولی یه چیزی
به استار وارز به چشم یه بازی کینکت نگاه کن نه به چشم force unlished 1 و 2 :|

بچه ها من ال تی 2 دارم 13599 حالا میخوام جنگ ستارگان و me3بخرم میشه بازی کرد یا باید ال تی 3 بریزم یا بچ کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین

بچه ها من ال تی 2 دارم 13599 حالا میخوام جنگ ستارگان و me3بخرم میشه بازی کرد یا باید ال تی 3 بریزم یا بچ کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
برای Kinect Star Wars به دشبورد جدید نیاز دارین که فقط با LT 3 میشه!
برای ME3 هم میتونین با Lt 2 پچ کنید!

ظاهراً کینکت اسپرت 2 هم بوکس نداره :(
نباید هم داشته باشه
کینکت اسپورت 2 مکمل شماره قبلی هست
دوستان کینت ارزش داره 180 هزار هزینه کنیم؟
اوایل خیلی آدم شوق و ذوق داره
اما یکم که گذشت خاک خورد بهت میگم:دی
بازی هاش تکراری میشه هیچ عنوان خاصی نداره البته این بازی هایی که میگم نسبتا بد نیستن
The gun stringer
Rise of nightmares
Power up heroes
بهترین بازیش هم Dance central هست هم 1 هم 2
کینکت با این روندی که داره پیش میره حرفی واسه گفتن نخواهد داشت حداقل تو این نسل با همچین بازی های ضعیفی!
یکی 2تا عنوان خوب میتونه تا حدی کمک کنه مثل Fable TJ یا Ryse که البته این آخری رو هواس بقیه ی عنوان هام در Live به سر میبرن
ماکرو فقط کینکت و ساخت با یه تکنولوژی عالی...فقط فکر start اش بود

سلام
من امروز DEMO ـی بازی Kung Fu HIGH IMPACT رو گرفتم!( دانلود کردم از لایو به حجم 200 مگ خیلی جالبه تویه نیم ساعت دانلود شد:دی اونوقت TORCHLIGHT 100 مگی 4 ساعت طول کشید:دی)
در یک کلام این کونگ فو بینظیره!!!!
اول بازی تو دموی قابل بازی ازتون در پوزیشن های مختلف عکس میگیره بعد وارد فریم کمیک بوک میشه ... حالا عکسای شما به عنوان شخصیت اصلی تو فریم ها دیده میشه و یه دوبلور باحال هم جای ما صحبت میکنه! یه جاش یه فرشته میاد یه چیزی به ما میده بعد ما رو نشون میده که نامه ( همون چیز:دی) رو تو دستمون گرفتیم! وداریم میخونیم خیلی خفنه !
بعد تو خود بازی اولا کیفیت اسکن خود بدن ما فوق العاده ـست و هیچ لبه تیزی دیده نمیشه!
بعدشم انقدر حرکت مختلف داره که تموم نمیشه! مثلا باید بپری هوا مشتتو رو زمین بکوبونی تا دشمنای دور و برت به عقب پرتاب بشن!
یا مثلا رو هوا ملق میزنه!!! ( یه حرکت باید بکنیم که این کارو بکنه! )
نمره من : 10 / 10 نخریدش پشیمون میشید! از همه جای بدنتون ( :| ) کار میکشه!
نخریدش خیلی اشتباه کردید!
-------------------------------------------
GHOST RECON : FS
بخش کینکت توی بازی خیلی خوب پیاده شده! شما برای تیر اندازی کافیه دست خود را از حالت مشت به باز دربیارید.
برای زوم کردن هم از دست دیگر استفاده میکنید .
هر چند تکنولوژی کینکت تویه خود بازی کاربردی نداره و فقط برای آزمایش اسلحه ـهاست اما تکنولوژی جالبیه
خوشبختان یوبی قراره تمام عنواین تام کلنسی رو با کینکت سازگار کنه پس منتظر اسپلینتر سل با کینکت باشد...
نمره : 8.0 / 10
------------------------------------------
اینو تویه آپارات پیدا کردم
بزنید ASSASSIN'S CREED ( اگه خواستین آخرش کینکت هم بزنید )
یه ویدئو میاره که یه سری دارن اینو با کینکت میزنن البته حرکاتی رو که انجام میدن فردی مثل من اگه 25 سال هم بره نینجوتسو نمیتونه انجامش بده :دی
ولی در کل خیلی جالبه مثلا وقتی از لبه ها اویزونه ( اتزیو ) ادای دستای اتزیو رو که تقلید کنیم اونم شروع به حرکت میکنه امیدوارم فهمیده باشین چی میگم!
نظر بدین لطفا

سلام
من امروز DEMO ـی بازی Kung Fu HIGH IMPACT رو گرفتم!( دانلود کردم از لایو به حجم 200 مگ خیلی جالبه تویه نیم ساعت دانلود شد:دی اونوقت TORCHLIGHT 100 مگی 4 ساعت طول کشید:دی)
در یک کلام این کونگ فو بینظیره!!!!
اول بازی تو دموی قابل بازی ازتون در پوزیشن های مختلف عکس میگیره بعد وارد فریم کمیک بوک میشه ... حالا عکسای شما به عنوان شخصیت اصلی تو فریم ها دیده میشه و یه دوبلور باحال هم جای ما صحبت میکنه! یه جاش یه فرشته میاد یه چیزی به ما میده بعد ما رو نشون میده که نامه ( همون چیز:دی) رو تو دستمون گرفتیم! وداریم میخونیم خیلی خفنه !
بعد تو خود بازی اولا کیفیت اسکن خود بدن ما فوق العاده ـست و هیچ لبه تیزی دیده نمیشه!
بعدشم انقدر حرکت مختلف داره که تموم نمیشه! مثلا باید بپری هوا مشتتو رو زمین بکوبونی تا دشمنای دور و برت به عقب پرتاب بشن!
یا مثلا رو هوا ملق میزنه!!! ( یه حرکت باید بکنیم که این کارو بکنه! )
نمره من : 10 / 10 نخریدش پشیمون میشید! از همه جای بدنتون ( :| ) کار میکشه!
نخریدش خیلی اشتباه کردید!
-------------------------------------------
یه ویدئو میاره که یه سری دارن اینو با کینکت میزنن البته حرکاتی رو که انجام میدن فردی مثل من اگه 25 سال هم بره نینجوتسو نمیتونه انجامش بده :دی
ولی در کل خیلی جالبه مثلا وقتی از لبه ها اویزونه ( اتزیو ) ادای دستای اتزیو رو که تقلید کنیم اونم شروع به حرکت میکنه امیدوارم فهمیده باشین چی میگم!
نظر بدین لطفا

واقعا بازيش حرف نداره
خيلي تحرك داره. من تو مرحله هاي آخرشم. ١٠٠٠٠٠٠٠ نفر مي ريزن روت منم جوگير مي شم و همين جوري مشت و پا مي زنم آخرشم مي ميرم. يكي بايد در اون لحظه عكس بگيره

قضيه ي ASSASSIN'S CREED چيه؟؟؟
يه DLC هست كه قراره بياد و با كينكت مي شه بازي كرد؟!!؟!؟!؟!!؟!

---------- نوشته در 09:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 AM ارسال شده بود ----------

خب رفتم گشتم و فهميدم شما چي مي گي
در اين جا مي تونيد عكساش رو ببينيد.

------------------------------------------
نظر بدین لطفا

یادمه اون ویدئو مربوط به دروغ 13 بود:d [h=3]Assassin's Creed for Kinect is a hilarious April Fool's joke[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or