خبر رسمی بازی های بیشتری از ناتی داگ برای پی سی عرضه میشود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
d20221207_TLOUX_PC_Blog_Header_16x9.jpg
استودیو این خبر را به مناسبت عرضه قسمت اول بازی The Last of Us برای پی سی اعلام کرد.

پس ماجراجویی بعدی ناتی داگ ما را به کجا خواهد برد؟ مطمئن باشید، بازیکنان پلی استیشن و پی سی، ما در حال حاضر مشتاقانه منتظر هستیم تا اطلاعات بیشتری به شما بگوییم، چه دوال سنس را ترجیح دهید یا صفحه کلید و ماوس. توسعه برای هر دو پلتفرم به ما این امکان را می دهد که درس هایی را در طراحی کلی بازی های خود بگنجانیم.

اشتراک‌گذاری داستان‌ها و تجربیات ما در پلی استیشن ۵ و پی سی چیزی است که ناتی داگ از آن استقبال کرده و در آینده نیز از آن حمایت خواهد کرد.

این احتمال وجود دارد که عنوان آنلاین The Last of Us Factions برای پلی استیشن و پی سی بطور همزمان عرضه شود و از طرفی دیگر، بازی های داستان محور ناتی داگ ممکن است حداکثر یکسال طول بکشید - بعد از عرضه رو پلی استیشن ۵ - تا بر روی پی سی منتشر شود.

Celebrating the release of The Last of Us Part I on PC || Naughty Dog

به نظر من تنبلی سازنده ها+ انجین نه چندان جالب خیلی توی این موضوع دخیلن.
البته کوچ به نسل ۹ هم بی تاثیر نبوده مخصوصا برای بازیای بین نسلی، که باید نسل ۸ و ۹ و پی سی بهینه بشن..
خیلی از سازنده ها میتونن بیان از آنریل استفاده کنن که به شدت انجین خوبی هست روی همه پلتفرم ها ولی خب میان خودشون انجین درست میکنن و نتیجه هم این میشه‌.

Re engine واقعا شاهکاره
یه انجین فوق العاده که کپکام کم کم گسترشش داد و الان به اوج خودش رسیده
زمان re7 مشکل کم نداشت ولی کم کم بروز و بهتر شد
آخه بحث فقط انجین نیست.
استودیوها اصلا انگاری تست قبل انتشار روی نسخه PC یادشون رفته.
اکثرا هم مشکل همین استفاده از Vram هست.
اینکه روی PC ما رم اختصاصی داریم و این پورتها بطور درستی ازش نمیتونن استفاده کنن.

یک زمانی تو نسل 7 استودیوهایی مثل دایس بازی میدادن روی PC که نسبت به نسخه کنسولی حداقل یک نسل تفاوت داشت.
الان رسیدیم به جایی که اگه فقط استاتر و افت فریم نداشته باشه راضیم و مشکلی نداریم.
دیگه بماند که وضع پورتهامون شده این بازیهای اخیر که تو روز انتشار همرو عاصی میکنه.

اونهم بعد اینکه گفتیم کنسولها X86 شدن و روی کاغذ دیگه اون سختی دوران PS3 و... گذشته.

باز بحث نخ نمای کنسول پی سی
های اند 200 تومنی خوب 10 برابر قوی تر از کنسول هست تقریبا 90 ترافلاپس به 10 ترافلاپس
اما یک عدد 3060 با 10100 و تشکیلاتش همین حدود 40 تومن می شه هم قیمت 5 تقریبا
بعدشم اون چیزی که توی ایران به اسم ماشین روز می دن که 300 پولشه اسمش ماشین نیست و الا خارج از ایران کف قیمت ماشین حدود 15 هزارتا هست یعنی از حدود 800 میلیون شروع می شه تازه اکثر کشورها مالیات اون شهر هم بهش اضافه می شه
پول ما بی ارزشه حس می کنید اینا رقم های بزرگی هستن و الا برای کشورهایی که حداقل حقوق 3000 دلار هست خیلی راحت تا 10000 تا هم بالا می ره اصلا 2000 دلار سیستم چیزی نیست اما برای ما که 100 دلار کف حقوقه خوب قطعا قابل درک نیست

هر کسی نسبت به جیب خودش خرید می کنه حالا چون شما نخریدی دلیلی نمی شه بقیه رو خر یا احمق خطاب کنید

چون شعر دوست دارید این دو تا شعرم اضافه کنید

نادان کتاب دید خیال کرد عالم است
نادان به کشتی نشست پنداشت ناخداست

از منعمان گدا را دیگر چه می‌توان خواست
تن داده‌اند بر فحش داد اینچنین که دارد
شاید من اشتباه کنم. ولی احساس میکنم برداشت شما از پست کاربر u.s.a سو تفاهم بوده.
فکر میکنم اون شعر رو در جواب شما نگفت.

• Like
Reactions: u.s.a
باز بحث نخ نمای کنسول پی سی
های اند 200 تومنی خوب 10 برابر قوی تر از کنسول هست تقریبا 90 ترافلاپس به 10 ترافلاپس
اما یک عدد 3060 با 10100 و تشکیلاتش همین حدود 40 تومن می شه هم قیمت 5 تقریبا
بعدشم اون چیزی که توی ایران به اسم ماشین روز می دن که 300 پولشه اسمش ماشین نیست و الا خارج از ایران کف قیمت ماشین حدود 15 هزارتا هست یعنی از حدود 800 میلیون شروع می شه تازه اکثر کشورها مالیات اون شهر هم بهش اضافه می شه
پول ما بی ارزشه حس می کنید اینا رقم های بزرگی هستن و الا برای کشورهایی که حداقل حقوق 3000 دلار هست خیلی راحت تا 10000 تا هم بالا می ره اصلا 2000 دلار سیستم چیزی نیست اما برای ما که 100 دلار کف حقوقه خوب قطعا قابل درک نیست

هر کسی نسبت به جیب خودش خرید می کنه حالا چون شما نخریدی دلیلی نمی شه بقیه رو خر یا احمق خطاب کنید

چون شعر دوست دارید این دو تا شعرم اضافه کنید

نادان کتاب دید خیال کرد عالم است
نادان به کشتی نشست پنداشت ناخداست

از منعمان گدا را دیگر چه می‌توان خواست
تن داده‌اند بر فحش داد اینچنین که دارد
چی میگی؟؟؟ با کی کار داری؟؟؟ من گفتم هر کی پی سی میخره احمقه؟؟؟ من دارم از وضع گه مملکت شکوه میکنم.
اون شعر هم خطاب به ج.ا بود. انقدر درکش سخت بود؟
جدا حال بعضیا بده :|

همین چند روز پیش شروع کردم Uncharted 4 رو بازی کردم. دیدم چقدر بهینست و رو لبتاب قدیمی منم داره با کیفیت و فریم خوب اجرا میشه. امیدوار بودم بتونم TLOU رو هم باهاش تجربه کنم که اینطوری شد :(
امیدوارم با پچ و آپدیت درست بشه.

چی میگی؟؟؟ با کی کار داری؟؟؟ من گفتم هر کی پی سی میخره احمقه؟؟؟ من دارم از وضع گه مملکت شکوه میکنم.
ول کن داداش با ایشون بحث نکن،مگه نمیدونی ناف اینارو با PC بریدن حق نداری بگی بالای چشم PC ابروعه =))

• Smile
Reactions: Taha75
آخه بحث فقط انجین نیست.
استودیوها اصلا انگاری تست قبل انتشار روی نسخه PC یادشون رفته.
اکثرا هم مشکل همین استفاده از Vram هست.
اینکه روی PC ما رم اختصاصی داریم و این پورتها بطور درستی ازش نمیتونن استفاده کنن.

یک زمانی تو نسل 7 استودیوهایی مثل دایس بازی میدادن روی PC که نسبت به نسخه کنسولی حداقل یک نسل تفاوت داشت.
الان رسیدیم به جایی که اگه فقط استاتر و افت فریم نداشته باشه راضیم و مشکلی نداریم.
دیگه بماند که وضع پورتهامون شده این بازیهای اخیر که تو روز انتشار همرو عاصی میکنه.

اونهم بعد اینکه گفتیم کنسولها X86 شدن و روی کاغذ دیگه اون سختی دوران PS3 و... گذشته.
مظنون اصلی فعلا مشترک بودن Vram و ram توی کنسول‌هاست.
در صورتی که توی PC این دو تا جدا هستن. برای همین توی همه‌ی پورت‌های بد دیده میشه Vram به صورت عجیب و غریبی پر میشه.

عامل اصلی استاتر هم ناشی از shader compilation ـه. اونایی که با شبیه‌سازها کار کردن خیلی خوب با این مساله آشنا هستن. در شبیه سازی اجتناب ناپذیره اما توی بازی‌هایی که دارن native اجرا میشن و سازنده می‌دونه چه shader ای کجا قراره استفاده بشه، این مساله قابل اجتنابه. توی مستندات Cemu و RPCS3 مطالب خیلی خوبی در این مورد هست.

یه ویدیو از تیم LTT هم هست که با مشارکت DF‌ ساختن و همین مسایل رو میگه:

همین چند روز پیش شروع کردم Uncharted 4 رو بازی کردم. دیدم چقدر بهینست و رو لبتاب قدیمی منم داره با کیفیت و فریم خوب اجرا میشه. امیدوار بودم بتونم TLOU رو هم باهاش تجربه کنم که اینطوری شد :(
امیدوارم با پچ و آپدیت درست بشه.
بالاخره نفهمیدیم اینجا میگن انجین ناتی داگ مشکل داره و آنچارتد هم خوب نبوده
من گرفتم آنچارتد رو هنوز نصبش نکردم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RealMadrid C.F.
بالاخره نفهمیدیم اینجا میگن انجین ناتی داگ مشکل داره و آنچارتد هم خوب نبوده
من گرفتم آنچارتد رو هنوز نصبش نکردم

مشکل داشت مشکلاتش خیلیش برطرف شده.
ایشون وقتی می گه چند روز پیش شروع کردم یعنی نسخه ای که N تا آپدیت گرفته رو دانلود کرده.

خوب عزیز شعرت زیر نقل قول پست من بود
بعدشم توی این مملکت بدترین سرمایه پول نقد هست شما بی ارزش ترین چیزم بخرید بعد از کلی استفاده و عشق و حال با کلی افزایش قیمت می فروشیدش
حال همه بده:cry2:

• Smile
خوب عزیز شعرت زیر نقل قول پست من بود
بعدشم توی این مملکت بدترین سرمایه پول نقد هست شما بی ارزش ترین چیزم بخرید بعد از کلی استفاده و عشق و حال با کلی افزایش قیمت می فروشیدش
حال همه بده:cry2:
خب چه ربطی داره؟ :| واقعا این شعر از سیف فرغانی رو تا حالا نشنیدی؟
ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز
این تیزی سنان شما نیز بگذرد

چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد
بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

• Like
ماشالله تمام پروژه های اخیر مربوط به ناتی داگ به حاشیه خالص تبدیل شدن
امیدوارم از این فرمون دست بکشن و بازیای بعدی رو حداقل در حد الدن رینگ پورت کنن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی