خبر رسمی بازی های بیشتری از ناتی داگ برای پی سی عرضه میشود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
d20221207_TLOUX_PC_Blog_Header_16x9.jpg
استودیو این خبر را به مناسبت عرضه قسمت اول بازی The Last of Us برای پی سی اعلام کرد.

پس ماجراجویی بعدی ناتی داگ ما را به کجا خواهد برد؟ مطمئن باشید، بازیکنان پلی استیشن و پی سی، ما در حال حاضر مشتاقانه منتظر هستیم تا اطلاعات بیشتری به شما بگوییم، چه دوال سنس را ترجیح دهید یا صفحه کلید و ماوس. توسعه برای هر دو پلتفرم به ما این امکان را می دهد که درس هایی را در طراحی کلی بازی های خود بگنجانیم.

اشتراک‌گذاری داستان‌ها و تجربیات ما در پلی استیشن ۵ و پی سی چیزی است که ناتی داگ از آن استقبال کرده و در آینده نیز از آن حمایت خواهد کرد.

این احتمال وجود دارد که عنوان آنلاین The Last of Us Factions برای پلی استیشن و پی سی بطور همزمان عرضه شود و از طرفی دیگر، بازی های داستان محور ناتی داگ ممکن است حداکثر یکسال طول بکشید - بعد از عرضه رو پلی استیشن ۵ - تا بر روی پی سی منتشر شود.

Celebrating the release of The Last of Us Part I on PC || Naughty Dog

سر TLOU که کار از استاتر گذشته. بازی کلا قابل بازی کردن نیست.
تو استیم بهش لقب Crash Simulator دادن.
واقعا خاک تو سرشون زور زدن که موقع سریال لانچش کنن خراب شد، از اول باید تاریخو میذاشتن یه ماه دیگه.

اون ایرانه که جهنمه
دلار 52 تومنی درستشه که قراره به 200 هم برسه روی همه چیز تاثیرش می ذاره همین کنسول 5 از 18 به نزدیک 40 رسید بازی هاش الان دونه ای 3 میلیون شدن لاقل پی سی خیلی هاشون کرک می شن اشتراکی پی سی هم ارزون تره هم سیف تره قابل فعال سازی مجددم هست
اونوقت چجوری پی سی جمع کنم؟ یه کیس معمولی قیمت کردم ۴۰ تومنه.های اندش که الان ۲۰۰ تومنه. همین فایو رو سال پیش ۲۴ خریدم.

باید ماشینمو بفروشم پی سی بخرم :lol:

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست
گَرد سُم خران شما نیز بگذرد
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت
این عو عو سگان شما نیز بگذرد

بازی رو خودت ناتی داگ پورت کرده؟چرا اینقد پورتش داغونه؟
میتونستن بدن به همون iron galaxy یا nixees
البته nixess فکر میکنم داره سوشیما رو پورت میکنه

ولی پورت آنچارتد ۴ رو پی سی خوب بود و فریم دهی خوبی داشت

بازی رو خودت ناتی داگ پورت کرده؟چرا اینقد پورتش داغونه؟
میتونستن بدن به همون iron galaxy یا nixees
البته nixess فکر میکنم داره سوشیما رو پورت میکنه

ولی پورت آنچارتد ۴ رو پی سی خوب بود و فریم دهی خوبی داشت
بازی رو Iron Galaxy پورت کرده.
من تو تاپیک بازی هم گفتم به نظر انجین خود ND با PC مشکل داره.
حالا Iron Galaxy رو خیلی می کوبونن سر Batman اما یک خروار بازی تاحالا پورت کرده هیچ کدوم مشکل نداشته.
همین کار آخرشونم پورت Metroid بود که فک همه افتاد.

آخرین ویرایش:
سونی دقیقا این کار با هورایزن هم انجام داد،یه پورت بی در و پیکر روانه ی بازار pc کرد،که بعد ها با آپدیت های متوالی مشکلاتش حل شد،البته باید عرض کنم، من بابت این بی احترامی لقایش را به عطایش بخشیدم،ولی فکر فکر نمی کردم این کار را با د لست نیز تکرار کند،چون به نظر د لست بهترین بازی تاریخ است.و می بایست به بهترین شکل ممکن روند پورت صورت می گرفت.
دقیقاً مانند کاری که کپ کام با evil 4 انجام داد که از قضا آن هم بهترین تاریخ است.
حالا باید دید کونامی با سایلنت 2 چه می کند،که گویا آن نیز بهترین بازی تاریخ است.

چرا انقد بازیای جدید رو PC مشکل دارن؟
کدوم بازیا مشکل دارن؟
اخیرا یه wo lang بوده، یکی هم این
Re4 که پورتش رو پی سی فوق العاده بوده و از کنسولا هم خیلی بهتره
Hogwarts legacy هم پورت خوبی داشت
ریترنال هم که بازی خود سونی بود پورت خوبی داشت

کدوم بازیا مشکل دارن؟
سر انچارتدم که همین ایرون پورت کرد مشکل داره بازی.این تاخیرم برا همین بود نه برا سریال و الان از نوامبر برا انچارتد یه اپدیت فنی ندادن.اپدیت دسامبر برا psnبود.تاخیرم برا سال مالی بیشتر نکردن و میخواستن تو این سال مالی بدن بیرون

اونوقت چجوری پی سی جمع کنم؟ یه کیس معمولی قیمت کردم ۴۰ تومنه.های اندش که الان ۲۰۰ تومنه. همین فایو رو سال پیش ۲۴ خریدم.

باید ماشینمو بفروشم پی سی بخرم :lol:

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست
گَرد سُم خران شما نیز بگذرد
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت
این عو عو سگان شما نیز بگذرد
باز بحث نخ نمای کنسول پی سی
های اند 200 تومنی خوب 10 برابر قوی تر از کنسول هست تقریبا 90 ترافلاپس به 10 ترافلاپس
اما یک عدد 3060 با 10100 و تشکیلاتش همین حدود 40 تومن می شه هم قیمت 5 تقریبا
بعدشم اون چیزی که توی ایران به اسم ماشین روز می دن که 300 پولشه اسمش ماشین نیست و الا خارج از ایران کف قیمت ماشین حدود 15 هزارتا هست یعنی از حدود 800 میلیون شروع می شه تازه اکثر کشورها مالیات اون شهر هم بهش اضافه می شه
پول ما بی ارزشه حس می کنید اینا رقم های بزرگی هستن و الا برای کشورهایی که حداقل حقوق 3000 دلار هست خیلی راحت تا 10000 تا هم بالا می ره اصلا 2000 دلار سیستم چیزی نیست اما برای ما که 100 دلار کف حقوقه خوب قطعا قابل درک نیست

هر کسی نسبت به جیب خودش خرید می کنه حالا چون شما نخریدی دلیلی نمی شه بقیه رو خر یا احمق خطاب کنید

چون شعر دوست دارید این دو تا شعرم اضافه کنید

نادان کتاب دید خیال کرد عالم است
نادان به کشتی نشست پنداشت ناخداست

از منعمان گدا را دیگر چه می‌توان خواست
تن داده‌اند بر فحش داد اینچنین که دارد

آخرین ویرایش:
کدوم بازیا مشکل دارن؟
خیلی از بازیها روی PC تو این 3-2 سال اخیر پورت افتضاح داشتن.
واقعا نیاز نیست که لیست کنم.
بحث سونی VS مایکرو نیست ، خیلی از کمپانی ها گند زدن.

من خودم واقعا داشتم به یک سری چیزها شک میکردم که واقعا دستی تو کاره که دموی RE 4 منتشر شد.

همیشه برام سوال بوده مگه اینا قبل از عرضه بازیارو تست نمیکنن : ))
می تونه عمدی باشه دلیلش یا عجله در عرضه این بازی که کلی با تاخیر عرضه شده احتمالا عمدی بوده که بگن پورت بازی های سونی روی پی سی بده که دل فن هاش خوش بشه شاید البته فکت نیست
دلیلم اینکه همشون از اول همین بودن بعدش با چهار تا اپدیت کم حجم کاملا فیکس شدن
اصولا اونایی که ایراد تعجیل یا ضعف برنامه نویسی دارن حالا حالا ها درست بشو نیستن عین سایبرپانک که از حجم خود بازی بیشتر براش اپدیت دادن تازه هنوزم یک سری مشکلات داره یا عین ویچر که هنوز سایه های ری تریسینگش روی پی سی مشکل داره اینا کلا برنامه نویسی شون مشکل داره اما بازی های سونی بعد چند وقت عالی می شن

من خودم واقعا داشتم به یک سری چیزها شک میکردم که واقعا دستی تو کاره که دموی RE 4 منتشر شد.
علتش پیچیدگی بیش از حد بازی ها و تنوع سخت افزاری پی سی هست به فرض من سیستمم به روز کردم نصف بیشتر استاترهام رفت چون اکثرا برای سیستم های روز بهینه می شن حالا شاید اینم عمدی باشه

البته کنسول ها هم خیلی هاشون مشکل دارن حتی انحصاری هاش همین هورایزن چقدر مشکلات داشت تا درستش کنن یا گاد او وار 2 قشنگ باگ خونه هست حتی هنوزم بعد از این همه اپدیت درست نشده غیر انحصاری ها هم که خیلی هاشون مشکل فریم ریت یا چیزایی دیگه دارن همین RE4 برای 5 کلی دیجیتال فاندری ازش مشکل گرفته
فقط نینتندو بازی هاش پلیش شده و خوبه تقریبا که اونم یک دلیلش اینکه همیشه 1.5 نسل از بقیه عقب تره

البته قضیه اویل 4 به نظرم فرق میکنه کلا توی ناشر های ژاپنی کپ کام کلا بیشتر و زودتر از بقیه با پی سی همراه شد تا جایی که حتی زمانی که همه پی سی مرده حساب می کردن و خبری از قفل های خفن نبود کپ کام کل نسخه شماره داره اویل برای پی سی عرضه می کرد حتی اویل 5 از لحاظ گرافیک نسخه پی سی بهتر از کنسول ها بود حتی سری دویل می کرای و اونیموشا برای پی سی داد الانم با اینکه کلی قفل روی بازیهاش می زاره ولی از طرفی بازیهاش از یک بازی مثل wo long که نه قفلی داره نه گرافیک خاصی بهینه تر هستش

آخرین ویرایش:

به نظر من تنبلی سازنده ها+ انجین نه چندان جالب خیلی توی این موضوع دخیلن.
البته کوچ به نسل ۹ هم بی تاثیر نبوده مخصوصا برای بازیای بین نسلی، که باید نسل ۸ و ۹ و پی سی بهینه بشن..
خیلی از سازنده ها میتونن بیان از آنریل استفاده کنن که به شدت انجین خوبی هست روی همه پلتفرم ها ولی خب میان خودشون انجین درست میکنن و نتیجه هم این میشه‌.

Re engine واقعا شاهکاره
یه انجین فوق العاده که کپکام کم کم گسترشش داد و الان به اوج خودش رسیده
زمان re7 مشکل کم نداشت ولی کم کم بروز و بهتر شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or