بازی هایی که شما خیلی منتظرش بودین و خوشتون نیومد!

DEUS EX
DEAD ISLAND
WARHAMER 40000 SPACE MARINE
TRACK MANIA 2
F1 2011
DRIVER
RAGE
BATMAN ARKHAM CITY
BF3

:-b این بازیا که هنوز رلیز نشده دوست عزیز ؟ نکنه شما بازی کردی ؟ :d آخه جالبه همشون بازی های خفن امسالن ! :)) Rage ! Batman ! BF! Deus !
شما از اینا خوشت نیاد پس از چی خوشت میاد ؟ :d

Home front
left for dead 2
bulletstorm
brink brink brink )x
این برینک رو دوستم گرفته بود بازی میکرد میگفت خیلی حاله که! مثل کالآف بهش حالا داده بود مثکه. مطمئنی شما بدت اومد؟
البته این دوست من از اون آدماییه که فقط حال میکنه بکشه بره جلو Run and Shootه چیه؟! همون
126fs3281498.gif

Crysis 2: یعنی اونقده بهش امید داشتم که نگو، ولی نه اینکه بازی بدی باشه نه، فقط اصلا در حد و اندازه های نام Crysis ظاهر نشد، یه بازی معمولی که هیچ چیز جذابی برای لذت بردن نداره درست برعکس عنوان فوق خفن CRYSIS

Medal of Honor: بهش امیدوار بودم ولی میدونستم این سری بازی دیگه درست بشو نیست، ولی نتیجه نهایی از حداقل انتظاراتم هم پایینتر بود، طوری که ترجیح دادم دوباره MOH: AB رو نصب کنم

Mafia II: اونقدر ملت ازش تعریف و تمجید میکردن که فکر میکردم چیه حالا، کلی حالمونو گرفت

Splinter Cell: Conviction: افتضاحی بیش نبود، بعد کلی انتظار واسه همراهی دوباره سام فیشر اونم به سبک کاملا مخفیانه ولی آخرش.......

Resident Evil 5: بعد اونهمه تبلیغات گسترده کپ کام فکر میکرم الان یکی از شاهکارای دنیای گیم میاد جلوی چشم

Red Faction: Armageddon

F.3.A.R. اینو که اصلا انتظاری ازش نداشتم ولی بازم از اون حداقل پایینتر بود

Boiling Point 2 (fake Far Cry 2: این یکی که دیگه جایی برا حرف زدن باقی نذاشت

آخرین ویرایش:
اینارو از قلم انداختم:d

Serious Sam II

یه فاجعه به تمام معنا

COD: MW2

از IW خیلی انتظارا داشتم، انتظار داشتم با یه تحول دیگه منو سوپرایز کنه ولی نتیجه کار بسیار ناامیدکننده بود، یه بازی معمولی با عنوان COD

COD: WAW

از این Treyarch انتظار خاصی نداشتم ولی دیگه نه یه همچین فاجعه ای رو تحویلمون بدنو بگن یکی از بهترین CODها، اونقده باگ و ایرادای مختلف داشت که به زور تا آخرش تحمل کردم

COD: BO

با تعاریف و تماجید عجیب و غریب و فضایی که دوستان در همین انجمن ها از بازی میکردن فکر میکردم خیلی چیزه خاصیه ولی دیدم باز Treyarch به کپی برداریه ایده از IW ادامه داده، بابا حداقل یه تغییری چیزی.....................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or