بازی هایی که شما خیلی منتظرش بودین و خوشتون نیومد!

با توجه به خاطره ی فوق العادی که با Dragon Age: Origins داشتم و شناختی که از BioWare داشتم خیلی منتظر Dragon Age II بودم ولی دمو که بازی کردم ترجیح دادم اون خاطره شیرین خراب نکنم و طرف بازی نرم.

اینا بازیهای بدی نبودن , ولی انتظارات منو برآورده نکردن. البته merceraries 2 واقعا بازی بدی بود.

devil may cry 2
onimusha 4
too human
resident evil 5
lost planet 2
dark void
splinter cell conviction
alpha protocol
medal of honor
prince of persia: prodigy/2008
mercenaries 2
silent hill: homecoming
mafia 2
اون Too Human که اصلا:|
Lost Planet 2 هم که باید گل و گیاه میکشتی:d
من تا حالا SC بازی نکرده بودم اینو بازی کردم به خودم درود فرستادم که نخریده بودم:d
Mafia 1 رو من حلوا حلوا میکردم اینو ریختم تو سینی حلوا شه نگرفت ریختم سطل آشغال:d

من کلا فقط سایلنت هیل بازی میکنم و چندتا بازی دیگه. من عاشق سری سایلنت هیل بودم و هستم ولی :
Silent Hill Home Coming : انگار تمام دنیا آوار شد رو سرم. سایلنت هیل با اون عظمت چنین آشغالی رو بده بیرون!! خیلی دوست داشتم سی دی شو بشکونم ولی باید سری رو دنبال میکردم. تمومش کردم فهمیدم جریان چیه سی دی شو شکوندم:d .
Silent Hill Shattered Memories : بابا صد رحمت به Silent Hill Home Coming . دلم نمیومد با آشغالا قاطیش کنم ولی بالاخره بعد از اینکه یه مرحلشو رفتم دیدم آشغالتر از این حرفاست انداختمش سطل آشغال قاطی آشغالا. ( بی چاره آشغالا:-s .
بعد از Need For Speed Most Wanted که دیگه همه ی Need For Speed آشغال شد.
Mafia 2 که واقعا ننگی بود در Galaxy راه شیری:d .
Black Ops رو به زور رد کردم ( آخه سی دیشو 5 هزار تومن خریدم):d
و اما مزخرفترین بازی دنیا *********Resident Evil 5 **********

من کلا فقط سایلنت هیل بازی میکنم و چندتا بازی دیگه. من عاشق سری سایلنت هیل بودم و هستم ولی :
Silent Hill Home Coming : انگار تمام دنیا آوار شد رو سرم. سایلنت هیل با اون عظمت چنین آشغالی رو بده بیرون!! خیلی دوست داشتم سی دی شو بشکونم ولی باید سری رو دنبال میکردم. تمومش کردم فهمیدم جریان چیه سی دی شو شکوندم:d .
Silent Hill Shattered Memories : بابا صد رحمت به Silent Hill Home Coming . دلم نمیومد با آشغالا قاطیش کنم ولی بالاخره بعد از اینکه یه مرحلشو رفتم دیدم آشغالتر از این حرفاست انداختمش سطل آشغال قاطی آشغالا. ( بی چاره آشغالا:-s .
بعد از Need For Speed Most Wanted که دیگه همه ی Need For Speed آشغال شد.
Mafia 2 که واقعا ننگی بود در Galaxy راه شیری:d .
Black Ops رو به زور رد کردم ( آخه سی دیشو 5 هزار تومن خریدم):d
و اما مزخرفترین بازی دنیا *********Resident Evil 5 **********
میدونم سلیقه ی شخصیه اما RE5 بهتر از RE4 بود.

Dragon Age II
Mafia 2
Fallout 3, Fallout: NV
Fable III
Resident Evil 5 and 4
SC: Conviction
و از همین حالا Dungeon Siege 3...
Modern Warfare 2 هم که کلا نظر من رو در مورد سری CoD دچار دگرگونی و پریشانی کرد...

والا این بازی عالی بود،بین 5 تای این نسل هم هست،خوششم هم اومد(تضاد با عنوان تاپیک)،ولی نسبت به نسخه قبل و تعداد ساعاتی که اونُ بازی کردم (بعد از PES بیشتر ساعت به این اختصاص داره)،حالم گرفته شد،چون که مد داستانی رو تموم کردم دیگه نرفتم سراغش :

GTA IV

اره جمله م پارادکس داره،چه کنیم بالاخره GTA ـه دیگه

Modern Warfare 2 هم که کلا نظر من رو در مورد سری CoD دچار دگرگونی و پریشانی کرد...

دگرگون و پریشانی که از یک، نه دوش باشه رو عشقه

آخرین ویرایش:
Dragon Age II
Mafia 2
Fallout 3, Fallout: NV
Fable III
Resident Evil 5 and 4
SC: Conviction
و از همین حالا Dungeon Siege 3...
Re4 همیه چیزی بود مثل همین. کلا رزیدنت اویل بعد از نسخه ی 1 & 2 به نابودی کشیده شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or