بازی هایی که شما خیلی منتظرش بودین و خوشتون نیومد!

بازیهایی که من منتظرشون میمونم جرات نمیکنن انتظاراتمو برآورده نکنن :d یادش بخیر اینقده تو کف ACII بودم (نسخه ی PC) که هم سفارش پستی دادم و هم شروع کردم به دانلودش :d روزی که دانلودم تموم شد بسته ی پست هم رسید!

فقط در جواب دوستایی که میگن MOH زیاد راضیشون نکرده ... اون تریلرایی که شماها میدیدین همشون مال بخش مولتی پلیر بودن ... و همونطور که میدونین موتور بخش مولتی با بخش سینگل تفاوت داشت و بخش مولتی رو DICE کار کرده بود ... کسی هم شما رو گول نزد، همه ی تریلرا هم گفته شده بود که مولتی هستن یا سینگل

این تاپیک هم جاش اینجا نیست! باید بره توی "گفتگوی آزاد پیرامون بازیها"

حقيقت امر اينه كه من مدال رو هم پسنديدم !!!
اكشن اول شخص خوبي بود !!
مشكل دوستان اينه كه اين بازي رو گذاشتن كنار كال آو و بتلفيلد ... و با اونا مقايسه كردن !!
وگرنه بازي مشكلي نداشت

1- کسلوانیا :ارباب سایه ها
خیلی نا امید شدم وقتی خریدمش به خودم قول دادم که دیگه بازی ژاپنی نگیرم
البته این بازی ژاپنی نبود.استودیوی سازندش اسپانیایی بود و کوجیما فقط روش نظارت داشت.

نکته اول: تاپیک به بخش گفتگوی آزاد منتقل میشود

نکته دوم: کلا عادتمونه، نمیشه هم کاریش کرد
یکی از بازی محبوب خوشش نمیاد، یا واقعا خوشش نیومده یا اینکه خواسته بگه منم هستم ( منظورم هیچ شخص خاصی نیست) در هر حال به این میگن نظر شخصی و میشه این نظر را در این تاپیک گفت
اما ترول و بردن زیر سوال، نظر شخصی ممنوعه، چون من دلم نخواسته از فلان بازی خوشم بیاد، انتظار بیشتر از اینها را داشتم و نظرم را به خاطر تناسبش به این تاپیک بیان میکنم؛ اما چرا بدت اومده و اصلا تو نوبی و این جور صحبت ها در حیطه بحث این تاپیک نیست
پس این نکته را هم رعایت کنین که بشدت روی این مسئله حساسم

Alan Wake
چه قدر بچه ها ی BC شلوغش کرده بودن!
Halo Reach
زیاد بازی نکردم آخه کلا بازی تخیلی بدم میاد:d
Pes 2008
چی فکر میکردم چی دیدم
SC:Conviction
با توجه به سابقه SC و نسخه های قبلیش انتظار بیشتری داشتم

من بخش سینگل MOH و به BC2 و MW2 ترجیح میدم
حس و حال یه جنگ رو بیشتر بهم منتقل کرد

KILLZONE 3
Crysis 2
FIFA 11 PSP
Virtua Tennis 4
Top Spin 4
Kingdom Hearts Brith By Sleep که واسه PSPgo نیومد !! ( وگرنه بازیش خوب بود )

خوب بودن ولی میتونستن بهتر باشن :

Medal of Honor
Gran Turismo 5

حقيقت امر اينه كه من مدال رو هم پسنديدم !!!
اكشن اول شخص خوبي بود !!
مشكل دوستان اينه كه اين بازي رو گذاشتن كنار كال آو و بتلفيلد ... و با اونا مقايسه كردن !!
وگرنه بازي مشكلي نداشت

کاملا با این حرف موافقم اما ایرادات گرافیکی بدی بعضی جاهاش داشت که میتونست بهتر باشه

Crysis 2 ! نه به خاطر بد بودنش , نه . رو PC خیلی خوب و با کیفیت بود اما توقع داشتم رو 360 وقتی میزارمش تو دستگاه , دستگاه اتیش بگیره !
بهترین بازی هم که خیلی منتظرش بودم و خیلی حال داد , MOH بود ! بهترین FPS بود که بازی کردم ! نه HR , نه COD نه Halo3 , نه BF هیچکدوم اینقدر خوب نبودن ...
حتی MP خیلی عالی هم داشت که هنوزم که هنوزه بث HR و COD و BF ترجیحش میدم !

آخرین ویرایش:
Crackdown 2
یه اشغال به معنای واقعی کلمه:-&
nail'd
گفتیم شاید خاطره pure رو برامون زنده کنه ولی جز سر درد چیزی برامون نداشتb-(

آخرین ویرایش:
TEKKEN 6:
خوب بودا! ولی به هر حال تکنی گفتن و...

Splinter Cell: Conviction:
لول باید گفت به این بازی! البته Co op ـش انصافا عالی بود :دی!

Resident Evil 5:
کلا خاطره خیلی بدی شدش دوست ندارم راجبش بحث کنم...

The 3rd Birthday:
زد کلهم داستان قبلی هارو نابود کرد رفت... خاک تو SE :|!

یه سری بازی دیگه مثل GT5 هم هستند ولی چون زیاد بازیشون نکردم نگفتمشون...

پ.ن: دلیل اینکه بازی هایی مثل Alan Wake یا Mafia 2 نیستند، اینه که من اصلا به جوی که تو بی سی راه افتاده بود کاری نداشتم :دی! یعنی عملا کوچکترین انتظاری نداشتم در همین حد که خوب میشه واسه همین از جفتی لذت بردم... در حد یه بازی نمره 8 و 7 برام جذاب بودن نه اینکه انتظار 10 اینا داشته باشم :دی! الان مثلا یدونه تریلر بیشتر از L.A. Noire ندیدم! حتی اگه بازی نا امید کننده هم باشه من ته ِ لذت رو میبرم :دی! اگرم خیلی دیگه عالی باشه میچسبه به سقف جذابیتش برام :دی! خیلی راحت تره اینطوری به خدا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or