بازی هایی که با X-BOX 360 Headset اجرا می شوند.

من هم همین فکر رو می کنم.

کسی COD4 رو تست کرده ؟
من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد ... نه صداي Offline ازش در مياد
شما خودت تست کردی؟
اين كه تابلوئه ... Rock Band از قبل از اومدن بازي روش تبليغ ميشد كه نيازي به Mic نيست و با HeadSet هم ميشه بازي كرد (خوانندگي كرد :laughing:)

سلام. يکی از دوستام ميگفت که Gears Of Warرو با هدست بازی کرده. حالا نميدونم راست ميگفت يا ....

شايد آنلاين رو مي گفته چون من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد نه ميشه صداي رو ازش شنيد.
------------------------------------------
بچه ها R6 رو گرفتم ... هر كاري كردم با دستور من كاري نمي كنن /:)
تازه شماها مي گين صداي بازي هم مياد ولي هيچ صدايي از هدست نمي يومد و تو Option هم چيزي نبود /:)
ميشه يكي آموزش بده ؟

شايد آنلاين رو مي گفته چون من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد نه ميشه صداي رو ازش شنيد.
------------------------------------------
تازه شماها مي گين صداي بازي هم مياد ولي هيچ صدايي از هدست نمي يومد و تو Option هم چيزي نبود /:)
ميشه يكي آموزش بده ؟
خشیار جان لطفاً امتحان کن حتماً هدستت روشن باشه و صداش تا آخر باشه...
بعد هم اصلاً صدا از توی هدست نمی شنوی:biggrin1:
دوماً خیلی با لهجه غلیظ نگو گوء ......مثل بچه مدرسه ایها باید بگی گو
تو اپشن هم چیزی نیست همینجوری باید بگی:biggrin1:

چند دفعه بگو درست می شه می یاد دستت ( اگه تا الان درست نشده باشه;) )

ميشه يكي آموزش بده ؟
همون دستوراتی که تو بازی میگه خودت بگی اجرا میکنه ولی خیلی اشکال داره ولی با کلمات Hold و Weapon free مشکل نداره تا بگی انجام میدن.امیدوارم تو نسخه دوم وگاس رو این هد ست بیشتر تمرکز کنن تا بشه دستورات رو راحت از هدست گفت

من شنيدم بازي End War هم اينجوريه ... يه بازيه استراتژري ... چه شود !!!
خود Clancy مي گفت مثلا مي گيد Tanks Ready و تانك ها انتخاب مي شن بعد مي گيد Tanks Attach و تانك ها حمله مي كنن ... EA هم گفته داريم بد جور رو سيستم تشخيص صدا كار مي كنيم... 2 ماه ديگه بازي رليز مي شه (MARCH)

سلام
بازيهايي كه هدستو ساپورت ميكنه همين كه هدستو به دسته وصل كنيم هم مي نونيم صدا رو از تو گوشي بشنويم و هم از تو ميكروفن حرف بزنيم ؟ تنظيم خاصي نداره ؟

سلام
بازيهايي كه هدستو ساپورت ميكنه همين كه هدستو به دسته وصل كنيم هم مي نونيم صدا رو از تو گوشي بشنويم و هم از تو ميكروفن حرف بزنيم ؟ تنظيم خاصي نداره ؟
از تو گوشی که صدا نمیاد باید به live وصل باشی یعنی فقط بازی های انلاین تنظیمات خاصی هم نداره

سلام
تقريبا همه ي بازي هاي آلاين از هدست ساپورت مي كنن ... ولي در هيچ يك از بازي ها شما نمي تونيد صداي بازي رو از هدست بشنويد ... بعضي از بازي هاي آفلاين هم هستن كه مي شه با صدا به هم گروهي هات دستور بدي ... مثل Vegas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or