xbox360club
کاربر سایت
یه بازیه دیگه هم که خیلی تابلوئه ولی هیچ کدوم به اون اشاره نکردین Rock Band هست که می تونی با هدست آواز بخونی... 

من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد ... نه صداي Offline ازش در ميادمن هم همین فکر رو می کنم.
کسی COD4 رو تست کرده ؟
اين كه تابلوئه ... Rock Band از قبل از اومدن بازي روش تبليغ ميشد كه نيازي به Mic نيست و با HeadSet هم ميشه بازي كرد (خوانندگي كرد :laughingشما خودت تست کردی؟
شايد آنلاين رو مي گفته چون من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد نه ميشه صداي رو ازش شنيد.سلام. يکی از دوستام ميگفت که Gears Of Warرو با هدست بازی کرده. حالا نميدونم راست ميگفت يا ....

خشیار جان لطفاً امتحان کن حتماً هدستت روشن باشه و صداش تا آخر باشه...شايد آنلاين رو مي گفته چون من تست كردم ... نه ميشه فرمان داد نه ميشه صداي رو ازش شنيد.
------------------------------------------
بچه ها R6 رو گرفتم ... هر كاري كردم با دستور من كاري نمي كنن
تازه شماها مي گين صداي بازي هم مياد ولي هيچ صدايي از هدست نمي يومد و تو Option هم چيزي نبود
ميشه يكي آموزش بده ؟
)نه متاسفانه نمی شهميگم هيچ جوری نميشه صدای بازی رو از تو هدست گوشيد؟!
من نميخوام از بلندگوها صدارو بشنوم.!

همون دستوراتی که تو بازی میگه خودت بگی اجرا میکنه ولی خیلی اشکال داره ولی با کلمات Hold و Weapon free مشکل نداره تا بگی انجام میدن.امیدوارم تو نسخه دوم وگاس رو این هد ست بیشتر تمرکز کنن تا بشه دستورات رو راحت از هدست گفتبچه ها R6 رو گرفتم ... هر كاري كردم با دستور من كاري نمي كنن
تازه شماها مي گين صداي بازي هم مياد ولي هيچ صدايي از هدست نمي يومد و تو Option هم چيزي نبود
ميشه يكي آموزش بده ؟
از تو گوشی که صدا نمیاد باید به live وصل باشی یعنی فقط بازی های انلاین تنظیمات خاصی هم ندارهسلام
بازيهايي كه هدستو ساپورت ميكنه همين كه هدستو به دسته وصل كنيم هم مي نونيم صدا رو از تو گوشي بشنويم و هم از تو ميكروفن حرف بزنيم ؟ تنظيم خاصي نداره ؟
تقريبا همه ي بازي هاي آلاين از هدست ساپورت مي كنن ... ولي در هيچ يك از بازي ها شما نمي تونيد صداي بازي رو از هدست بشنويد ... بعضي از بازي هاي آفلاين هم هستن كه مي شه با صدا به هم گروهي هات دستور بدي ... مثل Vegasسلام
بازيهايي كه هدستو ساپورت ميكنه همين كه هدستو به دسته وصل كنيم هم مي نونيم صدا رو از تو گوشي بشنويم و هم از تو ميكروفن حرف بزنيم ؟ تنظيم خاصي نداره ؟