بازی سنتر اولین و تنها رسانه ایرانی در متاکریتیک

یعنی به حدی از دیدن این خبر خوشحال شدم که قابل توصیف نیست.:x(فکر کنم خوشحالیم واسه این هست که 90 درصد اوقات فراقت وبگردیمو اینجا میگذرونم.)
به جرات میتونم بگم خیلی از اطلاعاتمو(از لحاظ فوتبالی،و فیلم و سریال و بازی،رمان موسیقی و.....) مدیون بازیسنترم.
همینم باعث شده نسبت به سایت یه حس تعصبی داشته باشم و هروقت تغییر مثبتی درش میبینم کلی خوشحال بشم.
تبریک به همه ی عاشقان بازیسنتر و تبریک ویژه به تیم تحریریه و مدیریت سایت.

تبريك \m/
برا بهتر ديده شدن تو سطح جهاني از همين الان شروع كنيد ٠ بهترين عنوان هم برا شروع همين هورايزونه! ٣ يا ٤ بديد تا ره هزار شب رو يك شبه بريد:D
نقدها ترجمه شده قرار داده ميشه تو متاكريتيك?
نظر نهایی نگارنده نقد به صورت ترجمه شده برای متاکریتیک ارسال میشه.

تبريك \m/
برا بهتر ديده شدن تو سطح جهاني از همين الان شروع كنيد ٠ بهترين عنوان هم برا شروع همين هورايزونه! ٣ يا ٤ بديد تا ره هزار شب رو يك شبه بريد:D
نقدها ترجمه شده قرار داده ميشه تو متاكريتيك?
آی گل گفتی :))

تبریک هیچ وقت فکر نمیکردم بازی سنتر به این موفقیت دست پیدا کنه امیدوارم یه روز بازی سازی رو هم شروع کنید:)>- فکر کنم به انحصاریا کم امتیاز بدین دوستان شورش کنن =))به هورایزن 10 بدین متا پایین تر از 95 نیاد اینجوری در گوریلا تخته میشه=))=))

• Like
Reactions: Oakenshield
ضمن تبریک اینکه 1 سایت ایرانی در 1 سایت معتبر جهانی ثبت بشه عالی هست.

برای چه پلترفرم هایی نمرات ثبت می شه؟

البته به شخصه نمراتی که این سایت می ده راضی نیستم و اختلاف زیادی با متای نهایی بازی ها داره امیدوارم منتقدهای این سایت هم از این به بعد منطقی تر نقد کنن و احساسات رو کنار بذارن تا شاهد پیشرفت بیشتری باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or