بازی رایگان War Thunder

اطلاعیه:

برگذاری مسابقات War Thunder در بین ایرانیان عزیز:

برای اطلاعات بیشتر به پست شماره 564 مراجعه شود.

bf_x_lagg_1000_logo.jpg

آیا تا حالا بازی world of tanks بازی کرده اید این بازی هم شبیه War Thunder است ، کیفت بازی فوقلاده بالاست . و ماموریت ها خیلی زیبا و جالب است . از گرفت زمین یک منطقه گرفته تا بمباران تانک ها و زد هوایی های دشمن . مبارزات خیلی نفس گیر است . بازی کاملا رایگان و مثل جنگ تانکها هواپیما های آبگریتی زیادی داره هواپیما ها به چند قسمت تشکیل میشن که در آبدیت بعدی تاپیک گفته میشه .
لینک سایت برای ثبت نام و دانلود .

wt هواپیما های 5 کشور ژاپن ، آمریکا ، آلمان ، روسیه ، انگلستان دارا می باشد که بیشترین هواپیما را آلمان دارد .
هوا پیما ها به 3 قسمت تشکیل می شوند .

FIGHTERS

معمولا هواپیما های سبک وزن و سرعتی هستن که برای مقابله با هواپیما ها به کار میرود ، مانور این هواپیما ها خیلی زیاد است و به راحتی میتوانید در نزدیک کوها و ارتفاع ها کم مانور داد .

ATTACKERS و BOMBERS

اتکر ها و بمبرها هر دو دارای بمب های بزرگ برای زدن تانک ها و کشتی ها است ، فرق بمبر و اتکر فقط در مانورشون و جور انداختن بمب ها است . بمبر ها در ارتفاع ها خیلی زیاد میروند و جوری هستند که بعضی از هواپیما ها نمی توانند به اون ارتفاع ها برسند و قابلیت اتک از پشت هواپیما را دارد.
اتکرها مانور خوبی دارند و دارای بمب های معمولی و دریایی هستند . برای زدن هر بمب همیشه باید ارتفاع کم کنند و بمب بزنند . این نوع هواپیما یکی از سخت ترین هواپیما های این بازی هستند .

ا

Genre: Simulator / 3D / Online-only / Massively multiplayer

توضیحات :

سال: 2012
ژانر: شبیه ساز / 3D / کاربر در انجمن ها فقط / انبوه چند نفره
توسعه دهنده: سرگرمی Gaijin
ناشر: Gaijin سرگرمی
زبان: روسی + انگلیسی
بستر های نرم افزاری مورد نیاز: PC
نوع انتشار: مجوز
نسخه: 1.17.40.0
حجم: 1.08 GB (3٪ اضافه بهبودی)

حداقل سیستم مورد نیاز:
• سیستم عامل: ویندوز XP SP3، ویندوز ویستا، ویندوز 7
• پردازنده: اینتل پنتیوم 4 3200 مگاهرتز (یا معادل آن)
• RAM: 1024 MB
• ویدیو کارت: انویدیا جیفورس 7600 256 مگابایت یا آتی Radeon X1650 256 MB
• صدا سیستم: سازگار با مستقیم X 9.0 یا بالاتر
• هارد دیسک: 10 گیگابایت از فضای آزاد دیسک برای نصب و راه اندازی بازی

دانلود مستقیم بازی از سایت گیم کلاب

جهت دانلود این بازی به صورت مستقیم (در صورتی که با دانلود از طریق لانچر اصلی بازی مشکل داشتید) می توانید آخرین نسخه بازی را از سایت ما یعنی GameCloob.com ، به صورت مستقیم دانلود کنید.
فایلها در 7 پارت 1 گیگابایتی تقسیم بندی شده اند، که کافی است که آن را داخل سبد خرید قرار داده و خرید را کامل کنید. (کاملا مجانی است و نیازی به پرداخت هرینه نیست) بعد از تایید سفارش از سمت شما ،یک فایل txt به ایمیل شما ارسال می شود که لینک هر 7 پارت به صورت لینک مستقیم داخل آن نوشته شده است.

عضویت در اسکادران سربازان پارسی (Persian Soldiers)
مفتخریم که اعلام کنیم اولین و بزرگترین اسکادران (کلن) را در این بازی راه اندازی کرده ایم و هم اکنون با بیش از بالای 60 خلبان ایرانی در حال فعالیت هستیم. اگر مایل به ملحق شدن به تیم ما هستید می توانید درخواست خود را برای عضویت از طریق بازی بفرستید. فقط کافی است از داخل بازی ، بر روی Menu کلیک کرده و بعد Squadrons را باز کنید و در قسمت جستجو اسم اسکادران یعنی Persian Soldiers را جستجو کرده و درخواست عضویت را ارسال کنید. ما در اولین فرصت رسیدگی خواهیم کرد.
همچنین می توانید از داخل اسکادران اسم خلبان دوستان ایرانی را ببنید و بعد از عضویت خلبانان هم اسکادرانی شما که آنلاین هست به شما نشان خواهد داد و می توانید به صورت گروهی پرواز کنید.

عکس هایی از بازی .

آخرین ویرایش:
من وارد انجمن وار تاندر نمیتونم بشم میگه username و یا password غلطه! مطمئنم درسته. حتی درخواست password جدیدم که کردم به ایمیلم فرستاد ولی اونم غلطه!

من وارد انجمن وار تاندر نمیتونم بشم میگه username و یا password غلطه! مطمئنم درسته. حتی درخواست password جدیدم که کردم به ایمیلم فرستاد ولی اونم غلطه!
واسه منم اینجوری بود دیروز
درست میشه نگرانش نباش نیازی به ریکاوری هم نیست

سلام
این بازی رو استیم هم هست
اگه من رو استیمش رو دانلود کنم ، سرور های بازی یکین ، یعنی با شماها بازی میکنم یا استیم جداست؟
هیچ فرقی ندارند. هر دو تا یکی هستند. فقط فرقشون تویه اینه که اون تحت استیم ه . و خوب یه سری از پک ها مخصوص استیم دارند برای فروش. که بازم زیاد فرقی نمی کنند.

dev server مربوط به پچ 1.39 برای مدت کوتاهی چند ساعت پیش باز شد و یه سری چیزا مشخص شد:

از جمله تغییرات در FM ها:

USA
F8F-1 - completely corrected according to datasheets
F8F-1b - completely corrected according to datasheets

Japan
A6M2-N – completely corrected according to datasheets
A6M2 — completely corrected according to datasheets
A6M2 mod.22 — corrected according to datasheets
A6M5 (all modifications) — adjusted according to datasheets
Ki-61 (all modifications) — adjusted according to datasheets
Ki-84 (all modifications) — aircraft power plant errors fixed, FM adjusted according to datasheets
Ki-43 II Hayabusa - completely corrected according to datasheets

USSR
Yak-1b — preliminary corrected according to datasheets
Yak-9К — preliminary corrected according to datasheets
Yak-9Т — preliminary corrected according to datasheets
Yak-7b – completely corrected according to datasheets

UK
Hurricane Mk.I — completely corrected according to datasheets
Fury Mk.I – turn time and engine overheat corrected

Germany
FM of Bf.109 of the F- series fixed

این همه گفتن در این پچ FM جت ها درست میشه... کو ؟ کجا؟؟ فیکس Meteor ها کجاس؟ Me 262 کوش؟
از طرفی مقدار RP برای آنلاک کردن بسیاری از هواپیما های رده ی 2 به بعد کم شده و از طرفی هزینه ی تعمیر زیاد شده. بر خلاف وعده هایی که داده بودن این پچ یک افتضاح تمام عیاره (در وضعیت کنونی). هواپیما هایی که به بریتانیا اضافه شد شامل 3 اسپیت فایر جدید و یک موسکیتو که هیچکدوم FM خودشون رو ندارن. افتضاح. از طرفی این سیستم MM مزخرف که با هواپیما ی رده 4 مجبوری با MIG 15 و جت های رده بالا بجنگی. اون از 1.37 و اینم از این.

همچنین Me 262 هم FM جدید نگرفت (بله درسته) و در عین حال هزینه ی تعمیرش هم دو برابر شد در حالی که جت های روس La با همون BR هزینه ی تعمیر خیلی کمتری دارن و البته FM صحیح.

آخرین ویرایش:
یه سوال جریان این که میگین از این ساعت تا اون ساعت میشه بازی کرد چیه؟! بعد از کجا این بازی رو دانلود کنم ؟! این سایتی که دادید واسه بهمن ماهه اپدیتش مشکلی نداره؟!

یه سوال جریان این که میگین از این ساعت تا اون ساعت میشه بازی کرد چیه؟! بعد از کجا این بازی رو دانلود کنم ؟! این سایتی که دادید واسه بهمن ماهه اپدیتش مشکلی نداره؟!
شما تازه میخواید بازی کنید؟؟ اگه این طوریه که کافیه برید توی سایت warthunder.com و ثبت نام کنید و بعد لانچر بازی رو دانلود کنید و خودش بازی رو دانلود میکنه و بعد میتونید با اکانتی که ساختید وارد بازی بشید. هیچ محدودیت زمانی هم وجود نداره. و اون زمانی که توی صفحات پیش راجع بهش بحث شده مربوط به نسخه ی بتای نیروی زمینی بازیه که الان در مرحله ی قبل از وارد بازی اصلی شدن قرار داره و بعدا به بازی اضافه میشه. شما لازم نیست فعلا بهش توجه کنید.

dev server مربوط به پچ 1.39 برای مدت کوتاهی چند ساعت پیش باز شد و یه سری چیزا مشخص شد:

از جمله تغییرات در FM ها:

USA
F8F-1 - completely corrected according to datasheets
F8F-1b - completely corrected according to datasheets

Japan
A6M2-N – completely corrected according to datasheets
A6M2 — completely corrected according to datasheets
A6M2 mod.22 — corrected according to datasheets
A6M5 (all modifications) — adjusted according to datasheets
Ki-61 (all modifications) — adjusted according to datasheets
Ki-84 (all modifications) — aircraft power plant errors fixed, FM adjusted according to datasheets
Ki-43 II Hayabusa - completely corrected according to datasheets

USSR
Yak-1b — preliminary corrected according to datasheets
Yak-9К — preliminary corrected according to datasheets
Yak-9Т — preliminary corrected according to datasheets
Yak-7b – completely corrected according to datasheets

UK
Hurricane Mk.I — completely corrected according to datasheets
Fury Mk.I – turn time and engine overheat corrected

Germany
FM of Bf.109 of the F- series fixed

این همه گفتن در این پچ FM جت ها درست میشه... کو ؟ کجا؟؟ فیکس Meteor ها کجاس؟ Me 262 کوش؟
از طرفی مقدار RP برای آنلاک کردن بسیاری از هواپیما های رده ی 2 به بعد کم شده و از طرفی هزینه ی تعمیر زیاد شده. بر خلاف وعده هایی که داده بودن این پچ یک افتضاح تمام عیاره (در وضعیت کنونی). هواپیما هایی که به بریتانیا اضافه شد شامل 3 اسپیت فایر جدید و یک موسکیتو که هیچکدوم FM خودشون رو ندارن. افتضاح. از طرفی این سیستم MM مزخرف که با هواپیما ی رده 4 مجبوری با MIG 15 و جت های رده بالا بجنگی. اون از 1.37 و اینم از این.

همچنین Me 262 هم FM جدید نگرفت (بله درسته) و در عین حال هزینه ی تعمیرش هم دو برابر شد در حالی که جت های روس La با همون BR هزینه ی تعمیر خیلی کمتری دارن و البته FM صحیح.

آقا جان یکمی تحقیق کن بعد پست بزن
meteor مشکلش چیه که بخوان فیکسش کنن ؟
به بریتانیا 2 تا اسپیتفایر اضافه شده . یکی مارک 22 و مارک 24 اون دو ورژن که تیر پایینن و چیز خاصی ندارن
مدل جدید me 262 رو آوردن که پشتش راکت هست و 48 تا راکت 50 میلیمتری هم حمل میکنه سرعتش از مدل قبلی بیشتره
اتفاقا MM خیلی بهتر شده نسبت به قیل جت ها مقابل جت ها بازی میکنن فقط 2 تا جت های جدید روسیه ( La 15 ) بتل رنکشون یکمی پایینه و امکانش هست وقتی با ملخی پرواز میکنی اونها بیوفتن جلوت که سرعتشون هم همچین زیاد نیست

با لانچر نمیتونم :( سرعت 10 20 Kb هست نمیشه 7 گیگ رو دانلود کرد از این سایت
از این سایت که تو پست اول گذاشتن دارم دانلود میکنم مشکل نداره؟! http://assistdl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%...6-war-thunder/
من الان دارم team fortress 2 دانلود میکنم ، بعدش میخوام اینو بگیرم ، اگه این لینکه خوب بود یه خبری به اشکان
دمت گرم

درود دوستان عزیز.
با کمک ناظم انحمن پست اول تاپیک به من سپرده شد. از این به بعد اطلاعات مهم و اخبار جدید بازی تویه پست اول میزارم. پس حتما همیشه پست اول تاپیک چک کنید .
در مورد با لینک دانلودی که الان هست. من اطلاعی ندارم که این لینک سالم هست یا نه. و خوب خودم تا چند ساعت دیگه آخرین ورژنشو لینک می کنم و داخل پست اول جایگزین این لینک می کنم. پس اگه هنوز دانلود شروع نکردید دست نگه دارید.

آقا جان یکمی تحقیق کن بعد پست بزن
meteor مشکلش چیه که بخوان فیکسش کنن ؟
به بریتانیا 2 تا اسپیتفایر اضافه شده . یکی مارک 22 و مارک 24 اون دو ورژن که تیر پایینن و چیز خاصی ندارن
مدل جدید me 262 رو آوردن که پشتش راکت هست و 48 تا راکت 50 میلیمتری هم حمل میکنه سرعتش از مدل قبلی بیشتره
اتفاقا MM خیلی بهتر شده نسبت به قیل جت ها مقابل جت ها بازی میکنن فقط 2 تا جت های جدید روسیه ( La 15 ) بتل رنکشون یکمی پایینه و امکانش هست وقتی با ملخی پرواز میکنی اونها بیوفتن جلوت که سرعتشون هم همچین زیاد نیست
بله برا شمایی که فقط AB بازی میکنی FM معنی نداره. 2 تا اسپیت فایر اضافه شده که اگه با این وضع الانشون اضافه نمیشدن خیلی بهتر بود. سرعت افتضاح. ROLL افتضاح. بدنشون هم از انگار از شیشه ساخته شده. تنها meteor خوب الان فقط مدل f4 هست. بقیه مزخرفن. اصلن در RB و SB قدرت رقابت با MIG 15 و مدل های مختلف SABRE رو ندارن.

ME262 کجاش فیکس شده؟؟ خود سازنده گفته FM اون تغییری نکرده بعد شما میگی مدل جدید؟؟ La 15 که مدلش از روی MIG زده شده. (دقیق نمیدونم کدومشون)
VAMPIRE رو قرار بود بعد از مدت ها فیکس کنن که فعلا نکردن. هیچ تغییری نکرده. وضع بریتانیا تو این بازی به اندازه کافی خراب بود الانم که آلمان جت روسی گرفت و ژاپن جت آمریکایی ، بریتانیا واقعا در معرض نابودیه.

WELLINGTON ها با این مدل داغون چه کار میتونن بکنن؟؟ با سنگ بهشون بزنی TAIL شون کنده میشه هواپیما از کنترل خارج میشه. تازه این همه خرابن آخر سر BR بالایی هم دارن.

شما هم واکنش کاربرا به این پچ رو این جا نگاه کن بعدا پست بزن

آخرین ویرایش:
بله برا شمایی که فقط AB بازی میکنی FM معنی نداره. 2 تا اسپیت فایر اضافه شده که اگه با این وضع الانشون اضافه نمیشدن خیلی بهتر بود. سرعت افتضاح. ROLL افتضاح. بدنشون هم از انگار از شیشه ساخته شده. تنها meteor خوب الان فقط مدل f4 هست. بقیه مزخرفن. اصلن در RB و SB قدرت رقابت با MIG 15 و مدل های مختلف SABRE رو ندارن.
این دوستمون AB بازی نمیکنند. Wing Man منه تویه SB ه . شما چه انتظاری از FM دارید؟ اگه واقع گرایانه و شبیه ساز باشه که کلا باید دور War Thunder و خط کشید. یه دست IL-2 Cliffs of Dover بزنی با Spitfire می فهمی FM یعنی چی.
البته از حق هم نگذریم نمیشه زد تو سر مال! این بازی هم تا جایی که تونسته داره نزدیک می کنه به واقعیت . من دقیقا نفهمیدم شما FM فوق العاده می خوایید. یا چیزی که به وافعیت اون هواپیما نردیک باشه؟

کلا وجود جت تویه این بازی اشتباه بزرگی بود. فقط جت های آلمانی داخل جنگ جهانی عملیاتی شدند. و خوب Meteor در دنیای واقعی هم رقیبی برای MiG 15 و Sabre نبوده! چون یک نسل پایین تره! Meteor زمان جنگ جهانی طراحی شده از سال 46 عملیاتی . انوقت Sabre , Mig 15 چی؟ سال 49 عملیاتی شدند. اونوقت شما هواپیمایی که سال 43 طراحی شده می خوای جلوی هواپیمای نسل بعد خودش دووم بیاره؟
اون زمان هر سال که میگزشت هواپیماها وحشتناک پیشرفت می کردند. شما داخل همین بازی از سال 40 تا 45 مقایسه کن ببین چی بودن چی شدند! پس انتظاراتتون رو بیارید یکم پاییتر

ME262 کجاش فیکس شده؟؟ خود سازنده گفته FM اون تغییری نکرده بعد شما میگی مدل جدید؟؟ La 15 که مدلش از روی MIG زده شده. (دقیق نمیدونم کدومشون)
VAMPIRE رو قرار بود بعد از مدت ها فیکس کنن که فعلا نکردن. هیچ تغییری نکرده. وضع بریتانیا تو این بازی به اندازه کافی خراب بود الانم که آلمان جت روسی گرفت و ژاپن جت آمریکایی ، بریتانیا واقعا در معرض نابودیه.

WELLINGTON ها با این مدل داغون چه کار میتونن بکنن؟؟ با سنگ بهشون بزنی TAIL شون کنده میشه هواپیما از کنترل خارج میشه. تازه این همه خرابن آخر سر BR بالایی هم دارن.

شما هم واکنش کاربرا به این پچ رو این جا نگاه کن بعدا پست بزن
شما تیر چند هواپیما داری توی انگلیس ؟

کی گفته METEOR قابلیت رقابت با MIG15 رو نداره ؟ خود من با meteor میگ زیاد زدم

شما توی سیمولیتور بتل جرات داری بیفت پشت ولینگتون ببین چیکارت میکنه بله توی آرکید طرف میاد پشتت عین خیالش هم نیست دستشو میذاره روی کلیک موس اینقدر بهت تیر میزنه تا بمیری

اکثر پلیر ها توی فروم گفتن اگه فقط 50% این چیزهایی که گفتن حقیقت پیدا کنه این میشه بهترین پچ وارتاندر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or