بازی رایگان War Thunder

اطلاعیه:

برگذاری مسابقات War Thunder در بین ایرانیان عزیز:

برای اطلاعات بیشتر به پست شماره 564 مراجعه شود.

bf_x_lagg_1000_logo.jpg

آیا تا حالا بازی world of tanks بازی کرده اید این بازی هم شبیه War Thunder است ، کیفت بازی فوقلاده بالاست . و ماموریت ها خیلی زیبا و جالب است . از گرفت زمین یک منطقه گرفته تا بمباران تانک ها و زد هوایی های دشمن . مبارزات خیلی نفس گیر است . بازی کاملا رایگان و مثل جنگ تانکها هواپیما های آبگریتی زیادی داره هواپیما ها به چند قسمت تشکیل میشن که در آبدیت بعدی تاپیک گفته میشه .
لینک سایت برای ثبت نام و دانلود .

wt هواپیما های 5 کشور ژاپن ، آمریکا ، آلمان ، روسیه ، انگلستان دارا می باشد که بیشترین هواپیما را آلمان دارد .
هوا پیما ها به 3 قسمت تشکیل می شوند .

FIGHTERS

معمولا هواپیما های سبک وزن و سرعتی هستن که برای مقابله با هواپیما ها به کار میرود ، مانور این هواپیما ها خیلی زیاد است و به راحتی میتوانید در نزدیک کوها و ارتفاع ها کم مانور داد .

ATTACKERS و BOMBERS

اتکر ها و بمبرها هر دو دارای بمب های بزرگ برای زدن تانک ها و کشتی ها است ، فرق بمبر و اتکر فقط در مانورشون و جور انداختن بمب ها است . بمبر ها در ارتفاع ها خیلی زیاد میروند و جوری هستند که بعضی از هواپیما ها نمی توانند به اون ارتفاع ها برسند و قابلیت اتک از پشت هواپیما را دارد.
اتکرها مانور خوبی دارند و دارای بمب های معمولی و دریایی هستند . برای زدن هر بمب همیشه باید ارتفاع کم کنند و بمب بزنند . این نوع هواپیما یکی از سخت ترین هواپیما های این بازی هستند .

ا

Genre: Simulator / 3D / Online-only / Massively multiplayer

توضیحات :

سال: 2012
ژانر: شبیه ساز / 3D / کاربر در انجمن ها فقط / انبوه چند نفره
توسعه دهنده: سرگرمی Gaijin
ناشر: Gaijin سرگرمی
زبان: روسی + انگلیسی
بستر های نرم افزاری مورد نیاز: PC
نوع انتشار: مجوز
نسخه: 1.17.40.0
حجم: 1.08 GB (3٪ اضافه بهبودی)

حداقل سیستم مورد نیاز:
• سیستم عامل: ویندوز XP SP3، ویندوز ویستا، ویندوز 7
• پردازنده: اینتل پنتیوم 4 3200 مگاهرتز (یا معادل آن)
• RAM: 1024 MB
• ویدیو کارت: انویدیا جیفورس 7600 256 مگابایت یا آتی Radeon X1650 256 MB
• صدا سیستم: سازگار با مستقیم X 9.0 یا بالاتر
• هارد دیسک: 10 گیگابایت از فضای آزاد دیسک برای نصب و راه اندازی بازی

دانلود مستقیم بازی از سایت گیم کلاب

جهت دانلود این بازی به صورت مستقیم (در صورتی که با دانلود از طریق لانچر اصلی بازی مشکل داشتید) می توانید آخرین نسخه بازی را از سایت ما یعنی GameCloob.com ، به صورت مستقیم دانلود کنید.
فایلها در 7 پارت 1 گیگابایتی تقسیم بندی شده اند، که کافی است که آن را داخل سبد خرید قرار داده و خرید را کامل کنید. (کاملا مجانی است و نیازی به پرداخت هرینه نیست) بعد از تایید سفارش از سمت شما ،یک فایل txt به ایمیل شما ارسال می شود که لینک هر 7 پارت به صورت لینک مستقیم داخل آن نوشته شده است.

عضویت در اسکادران سربازان پارسی (Persian Soldiers)
مفتخریم که اعلام کنیم اولین و بزرگترین اسکادران (کلن) را در این بازی راه اندازی کرده ایم و هم اکنون با بیش از بالای 60 خلبان ایرانی در حال فعالیت هستیم. اگر مایل به ملحق شدن به تیم ما هستید می توانید درخواست خود را برای عضویت از طریق بازی بفرستید. فقط کافی است از داخل بازی ، بر روی Menu کلیک کرده و بعد Squadrons را باز کنید و در قسمت جستجو اسم اسکادران یعنی Persian Soldiers را جستجو کرده و درخواست عضویت را ارسال کنید. ما در اولین فرصت رسیدگی خواهیم کرد.
همچنین می توانید از داخل اسکادران اسم خلبان دوستان ایرانی را ببنید و بعد از عضویت خلبانان هم اسکادرانی شما که آنلاین هست به شما نشان خواهد داد و می توانید به صورت گروهی پرواز کنید.

عکس هایی از بازی .

آخرین ویرایش:
دوستان اين هواپيماهايي كه CANON شون به صورت رگباري و پشت سر هم ميزنن جريانشون چيه :|؟؟؟ مثل صداي مگس هم شليك مي كنن :d
خيلي روي مخ اند يه ثانيه بگيرن به ادم داغون ميشه :|
كدوم هواپيماها دارن ؟ چه مدلي اسيب شون ؟

توي شاخه هواپيماهاي المان هواپيمايي نديدم كه راكت داشته باشه :| اصلا" اعصابم خورد شد :|

دوستان اين هواپيماهايي كه CANON شون به صورت رگباري و پشت سر هم ميزنن جريانشون چيه :|؟؟؟ مثل صداي مگس هم شليك مي كنن :d
خيلي روي مخ اند يه ثانيه بگيرن به ادم داغون ميشه :|
كدوم هواپيماها دارن ؟ چه مدلي اسيب شون ؟

توي شاخه هواپيماهاي المان هواپيمايي نديدم كه راكت داشته باشه :| اصلا" اعصابم خورد شد :|
همه ی هواپیما ها CANON هاشون رو رگباری میزنن

فکر کنم منظورت CANON های روسیه (shVak)
FW آلمانی 2 تا راکت 210 میلیمتری حمل میکنن

همه ی هواپیما ها CANON هاشون رو رگباری میزنن

فکر کنم منظورت CANON های روسیه (shVak)
FW آلمانی 2 تا راکت 210 میلیمتری حمل میکنن

نه رگباري منظورم پشت سر هم با تراكم تير بالاست !
درسته همه رگباري ميزنن ولي اينا انگار ابشار تير رو ميريزن رو سر ادم :|

كدوم رو مي گيد ؟!

نه رگباري منظورم پشت سر هم با تراكم تير بالاست !
درسته همه رگباري ميزنن ولي اينا انگار ابشار تير رو ميريزن رو سر ادم :|

كدوم رو مي گيد ؟!
بعضی از canon ها rate بالا دارند، که خوب Canon 20mm روسی (ShVAK) از این دستس. کلا Canon های 20 روسی همشون ShVAK ه . من زیاد خوشم نمیاد! چون هم ریت بالا داره تویه زمان کم گلوله زیادی شلیک میکنه. هم اینکه بخاطر افکتی که شلیک این کنون ها داره سر هواپیما روبه بالا متمایل میشه موقع شلیک و سرعت هواپیما رو خیلی میگیره.
Rate of Fire این کنون 800 گلوله در دقیقست!!! در حالی که کنون MG151 آلمانی 600 تا 700 گلوله در دقیقه میزنه. که خوب معقولتره!

البته اونی که شما میگی فکر کنم منظورت کنون های هواپیما های Attacker ها باشه. مثل Me410 که 4 تا کنون داره با گلوله زیاد که طرف دستشو میزاره روی ماشه بارون کنون میریزه بیرون!

راکت هم FW 190 A5 هر دو مدلش و FW 190 A-8 قابلیت حمل راکت 2 تا راکت 210 میلیمتری دارند!

دوستان سلام؛ من دارم بازیو دانلود میکنم یه سوال: من به شخصه از طرفدارای روس هام، اینجا گفتید روس ها داخل حمله خوبن منم سریع به رگبار بستنو دوست دارم :d
ولی به پینگم اعتمادی نیست. مشکلی پیش نمیاد ؟

من از یه چیزی سر در نمیارم من لول 11 هستم ولی باید با سرگردو سرهنگو ژنرال بازی کنم اونا هواپیماشون بهتره خوب اصلا عادلانه نیست:)

دوست عزیز بازی بر حسب لول نیست . اون هواپیماهایی که تویه Hanger میزارن بالاترین هواپیمایی که بیشترین Battle rank داشته باشه واسه Match making معیاره. پس ممکنه یکی ژنرال باشه ولی میاد هواپیماهای Tier پایین میزاره و با کسایی بازی میکنه که تازه واردند. معیار مچ کردن پلیرها داخل بازی هواپیما هاشونه . پس اونا هواپیمای بهتری مقابل شما ندارند! اگه داشته باشند جلوی شما نمی افتند .

دوستان سلام؛ من دارم بازیو دانلود میکنم یه سوال: من به شخصه از طرفدارای روس هام، اینجا گفتید روس ها داخل حمله خوبن منم سریع به رگبار بستنو دوست دارم :d
ولی به پینگم اعتمادی نیست. مشکلی پیش نمیاد ؟

منم به شخصه از دشنمنای پرو پا قرص روس هام :d ، راستی خوش اومدی . فکر هم نکنم پینگ مشکلی واست درست کنه. اینو دوستانی که داخل ایران بازی می کنند با پینگ های بالا بهتر میتونن جواب بدند

احتمالش کمه. چون آپدیت 1.39 احتمالا تا چند روز دیگه (هفته؟) ریلیز میشه ولی گایجین دیروز یه بسته ی جدید cbt رو برای فروش گذاشت و از این راه داره پول در میاره.
اگه بتا رلیز بشه بیشتر از این تانک پک ها فروش میکنه یا رلیز نشده باشه ؟

احتمالش کمه. چون آپدیت 1.39 احتمالا تا چند روز دیگه (هفته؟) ریلیز میشه ولی گایجین دیروز یه بسته ی جدید cbt رو برای فروش گذاشت و از این راه داره پول در میاره.

این بسته جدید قیمتش هم بد نیست. اگر کسی خیلی دلش میخواد بازی کنه میرزه.

این بسته جدید قیمتش هم بد نیست. اگر کسی خیلی دلش میخواد بازی کنه میرزه.
من بسته جدیده رو خریدم . البته نه به خاطر تانک ها. حساب که کردم دیدم این 2 هفته پریمیوم و 2000 گلد قیمتش میشه 20 دلار (شاید کمی هم بیشتر) بعد منم که میخواستم از قبل گلد بخرم دیگه گفتم بیام این پک رو بگیرم که علاوه بر گلد و اکانت پریمیوم دو تا تانک پریمیوم هم داره (که در واقع در این بسته مجانی هستن) و دسترسی به CBT هم بهم میده. در کل می ارزه.

دوستان Ground Force دوباره باز شده. این سری Tier 1 و 2 واسه آلمان و روسیه کاملا بازه. هم هواپیما هم تانک ها . تمام هواپیماهای تیر 1 و 2 هم هستند .چه Fighter چه Bomber. یه Map بزرگ هم گذاشتند. من که Simulation رفتم. عالی بود.

اگه دوست دارید به CBT ملحق بشید. یک تانک پک ارزون گذاشتن به قیمت 20 دلار. 2 تا تانک میده بهتون ، 2000 تا گلد . 2 هفته هم پرمیوم . دسترسی به Ground Force Close Beta هم که میده.

داخل سایت اضافه کردیم. می تونید خرید کنید. فقط اگه عضو اسکادران باشید به من PM بدید . بهتون کد تخفیف میدم که با قیمت پایین تر از اونی که تویه سایت گذاشتیم بتون بخرید.

لینک به صفحه این پک داخل سایت گیم کلاب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or