بازی در نقش Joker در Arkham Asylum نسخه PS3

Victarion

Loyal Member
طبق اعلامیه‌های جدید که بر روی تابلوهای تبلیغاتی PlayStation Home نمایش داده شدند، Joker در نسخه PS3 بازی Arkham Asylum قابل بازی است.

jokerarkham.jpg

تصویری که در بالا مشاهده می‌کنید مربوط به همین تبلیغ است که در آن ذکر شده نسخه PS3 این بازی دارای یک challenge level اختصاصی است که کاراکتر Joker در آن قسمت قابل بازی است.

لازم به ذکر است که این challenge level قسمتی جدا از بازی اصلی است.

ویرایش: این خبر از سوی Eidos نیز تایید شد. این مضمون در روز عرضه بازی، به صورت مجانی از PSN قابل دانلود است.

آخرین ویرایش:
ایدین زدی له کردی این جماعت رو بابا :دی بابا ملت تفریح ندارن باس با همین چیزای پوچ تو فروم مخ همدیگه رو پیاده کنن سرگرم شن دیگه :دی
"تفریح" ندارن؟ فک کنم همه اینجا یه کنسول یا PC واسه بازی داشته باشن با یه چنتا بازی, نه؟
سایت بازیه میگی تفریح ندارن؟

سلام خدمت دوستانم که تو تاپیک های مختلف میگردن و از هر لحاظ سعی در مخالفت با اشخاص حقیقی و حقوقی دارن!!(شوخی کردم خواستم جو خیلی جدی نباشه:biggrin1:)
چرا چیزی رو تغییر نمیده میدونید تو دنیا بعضیا هستن که برای همین شخصیت جوکر حاضرن خودکشی کنن
بذار ببینم تغییر چطور ممکنه پیش بیاد:thinking: اون کسی که حاضره برای جوکر خودکشی کنه ابتداً باید از بازی های کامپیوتری خوشش بیاد اگر این فاکتورو داشته باشه باید با بازی کردن با کنسول مشکلی نداشته باشه اگر این فاکتورو داشته باشه باید لزوماً PS3 داشته باشه اگر این فاکتورو داشت باید راضی بشه بخاطر یه DLC مثلاً 100 مگابایتی حدود 20 دلار هزینه کنه حالا آیا به نظر شما چند نفر اینطور توی دنیا پیدا میشن؟
تو شرایط فعلی اقتصاد اگه کسی خودکشی که هیچ برای جوکر حاضر باشه شخصیت های مطرح جامعه رو ترور کنه فکر نمی کنم اختصاص دادن 399.99 دلار برای خرید کنسول + 59.99 دلار برای خرید بازی + 19.99 دلار برای خرید DLC که جمعاً میشه 469.97 دلار کار ساده ای باشه...
شاید افراد با چنین مشخصاتی زیاد باشن ولی اینطوری به نظر نمی رسه...
به اين نتيجه ميرسيم اين ها دكور هست ؟
درضمن فروش كنسول چيه كه همه چسبيديد به فروش كنسول مگه سوني و مايكروسافت و نينتندو چقدر از روي فروس كنسول سود مي برند؟ مثلا اگر سوني دلش به فروش كنسول بود تا الان سه بار ورشكست شده بود يا مايكروسافت سر همون Xbox بايد بند و بساتش رو جمع ميكرد ميرفت خونه خالش!

الان فروش كنسول مهم نيست تعداد كپي هايي كه از يك بازي به فروش ميرسه مهم خب اگر يك بازي مثل همين Batman براي PS3 بيشتر بفروش پولش تو جيب سوني ميره ميخواد حتي يك PS3 هم در زمان عرضه Batman نفروشه.
مسلماً یک کابر PS3 یک کپی از این بازی میخره ولی 20 کاربر PS3 ممکنه 10 کپی از این بازی بخرن،فروش کنسول با ضرر یه حرکت استراتژیک برای تولید کننده هاست که به هر شکل ممکن Installbase شون رو وسعت ببخشن و سود سرشار از فروش بازی های بیشتر عایدشون بشه پس فروش بازی بدون فروش کنسول یعنی پشم و موضوع مورد بحث اینه که جوکر در حدی نیست که بخواد آنچنان رو فروش بازی و بالطبع کنسول تاثیر بذاره...
صلا چرا مهمه که کدوم بیشتر فروخته؟ چه ربطی به ماها داره؟ مگه تو نسل قبل اصلا واسه کسی مهم بود که سگا (Genesis) بیشتر فروخته یا SNES ؟ یا میکرو؟ یا آتاری؟ مگه فقط بازی کردن مهم نیست؟ پس چرا بجای این حرفا "بازی" نمیکنین؟ همه این کنسول و بند و بساط واسه اینه که بازی کنی و لذت ببری, اصلا چیکار داری کدوم بیشتر فروخته, مگه با فروش کم و زیادش تو میری کنسولت رو میفروشی و اونی که بیشتر فروخته رو میخری؟ چه اهمیتی داره فلان بازی چقد فروخته؟ تو دوست داری بخر بازی کن, دوست نداری نخر, چیکار داری بقیه دنیا چیکار کردن؟ مگه از خودت عقیده نداری؟
زمان SNES و Genesis رقابت اینقدر تگاتنگ و سرمایه گذاری در این حد نبود و بازی های کامپیوتری اینقدر گشترش پیدا نکرده بود ولی زمان حال قصه اش فرق می کنه...
فرق معامله ی فروش کنسول و بازی همونقدر بود که SEGA بخاطر این موضوع(فروش کم بازی و کنسول) خیلی زودتر از موعد مقرر Saturn رو کشت و Dreamcast رو لانچ کرد پس میشه نتیجه گرفت به من و تو هم سود میرسه چرا که با بازی های بیشتر عمر کنسول مورد نظر طولانی تر میشه.مثلاً من مجبور شدم بعد از حدود 3 سال Xbox م رو با X360 عوض کنم در صورتی که دوستانم بعد از 5 یا 6 سال PS2 شون رو با PS3 عوض کردن...

*آقایون نه سر جنگ داریم با هم نه هم قصد توهین،با هم بحث سالم انجام میدیم(همون چیزی که رسالت اصلی انجمن هاست)

مسلماً یک کابر PS3 یک کپی از این بازی میخره ولی 20 کاربر PS3 ممکنه 10 کپی از این بازی بخرن،فروش کنسول با ضرر یه حرکت استراتژیک برای تولید کننده هاست که به هر شکل ممکن Installbase شون رو وسعت ببخشن و سود سرشار از فروش بازی های بیشتر عایدشون بشه پس فروش بازی بدون فروش کنسول یعنی پشم و موضوع مورد بحث اینه که جوکر در حدی نیست که بخواد آنچنان رو فروش بازی و بالطبع کنسول تاثیر بذاره...
ببينم محمد ، از كجا به اين نتيجه رسيدي كه 20 كاربر PS3 ميرن 10 تا بازي ميخرند؟ اين فقط براي ايران صدق ميكنه و گرنه الان فروش بازي هايي مثل MGS4 در جهان نبايد بيشتر از يك يا دو ميليون ميموند حالا بحثمون سر بازي هاي X360 نيست.

يك سوال ازت دارم : من سوني هستم :biggrin1: به نظرت ميام يك كنسول توليد ميكنم 600 دلار و ميفروشم 499 دلار برام سود داره يا اين كه يك بازي به اسم Batman براي كنسولم عرضه ميشه هيچ نقشي در ساختش نداشتم ولي هميجوري 10 دلار يا بيشتر براي هر نسخه مياد تو جيبم ؟ درست كه اگر PS3 فروخته نشه بازي هم فروخته نميشه ولي الان زمان ، زمان در آمد هاي آسون هست يك كمپاني مثل سوني يا مايكروسافت ميتونه بياد يك سرمايه گذاري روي بازي اي مثل Batman AA يا GTA IV بكنه با چند هزار دلار و در كنارش چند صد هزار دلار دستش بياد.

چرا فكر ميكني جوكر اينقدر مشهور نيست ؟ :confused:
تازه حضور جوكر يعني يك ميني گيم جديد يك سري مراحل جديد ، يك سري ترفند جديد و كلا يك بازي جديد كه خودش ميتونه چندين ساعت آدم رو كنار از بازي اصلي سر گرم كنه.
در اصل مني كه طرفدار Batman هستم قرار 59.99 پول بدم كدوم رو ترجيه ميدم؟ به نظرت ؟ حضور شخصيت جوكر توي يك بازي (قابل بازي بودن) ميتونه به همون حد رضايت بخش باشه كه بيان بگند MP3 هفته آينده عرضه ميشه توسط Remedy ...

ظاهرا بازی با جوکر بر روی 360 هم بعدا در قالب یک DLC اضافه خواهد شد.
منبع:
http://www.vg247.com/2009/04/24/rumo...am-asylum-too/
البته این خبر شایعه هست.

یه خبر هم از سوی eidos منتشر شده که Joker به صورت انحصاری برای نسخه PS3 هست و این قابلیت فقط در نسخه PS3 موجود است.
Eidos and Warner Bros. has confirmed that the Joker will be a playable character in Batman: Arkham Asylum exclusively on PS3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or