بازی در نقش Joker در Arkham Asylum نسخه PS3

Victarion

Loyal Member
طبق اعلامیه‌های جدید که بر روی تابلوهای تبلیغاتی PlayStation Home نمایش داده شدند، Joker در نسخه PS3 بازی Arkham Asylum قابل بازی است.

jokerarkham.jpg

تصویری که در بالا مشاهده می‌کنید مربوط به همین تبلیغ است که در آن ذکر شده نسخه PS3 این بازی دارای یک challenge level اختصاصی است که کاراکتر Joker در آن قسمت قابل بازی است.

لازم به ذکر است که این challenge level قسمتی جدا از بازی اصلی است.

ویرایش: این خبر از سوی Eidos نیز تایید شد. این مضمون در روز عرضه بازی، به صورت مجانی از PSN قابل دانلود است.

آخرین ویرایش:
عجیبه این کارا خوراک MS بود:biggrin1:
ایول ایده ی باحالیه،جوکر شخصیت جذابی داره و مطمئناً کنترل همچین شخصیتی خیلی جالبه:biggrin1:
تنکس کیوان

sony برای فروش کنسولش باید به فکر یه کار درست و حسابی باشه . من که فکر نکنم این کارا تو فروش PS3 تاثیری داشته باشه .

عزیز من این حرفای فروش و اینا دیگه قدیمی شده به نظرم. هر دو کنسول هم خوب دارن پیش میرن.

عزیز من این حرفای فروش و اینا دیگه قدیمی شده به نظرم. هر دو کنسول هم خوب دارن پیش میرن.
آخ فردین که حرف دل یه مملکتی رو زدی...
هر دوتا دارن روی روال مثبت میرن و جوکر یا رابین چیزی رو تغییر نمی ده...
مثلاً نسخه ی جدید Tomb Raider برای ایکس باکس DLC داشت نه شخصیت اضافه،ولی چی شد؟ فروش خوب که نکرد هیچ از نسخه ی PS3 هم کمتر فروخت...

آخ فردین که حرف دل یه مملکتی رو زدی...
هر دوتا دارن روی روال مثبت میرن و جوکر یا رابین چیزی رو تغییر نمی ده...
مثلاً نسخه ی جدید Tomb Raider برای ایکس باکس DLC داشت نه شخصیت اضافه،ولی چی شد؟ فروش خوب که نکرد هیچ از نسخه ی PS3 هم کمتر فروخت...
به اين نتيجه ميرسيم اين ها دكور هست ؟
درضمن فروش كنسول چيه كه همه چسبيديد به فروش كنسول مگه سوني و مايكروسافت و نينتندو چقدر از روي فروس كنسول سود مي برند؟ مثلا اگر سوني دلش به فروش كنسول بود تا الان سه بار ورشكست شده بود يا مايكروسافت سر همون Xbox بايد بند و بساتش رو جمع ميكرد ميرفت خونه خالش!

الان فروش كنسول مهم نيست تعداد كپي هايي كه از يك بازي به فروش ميرسه مهم خب اگر يك بازي مثل همين Batman براي PS3 بيشتر بفروش پولش تو جيب سوني ميره ميخواد حتي يك PS3 هم در زمان عرضه Batman نفروشه.

اصلا چرا مهمه که کدوم بیشتر فروخته؟ چه ربطی به ماها داره؟ مگه تو نسل قبل اصلا واسه کسی مهم بود که سگا (Genesis) بیشتر فروخته یا SNES ؟ یا میکرو؟ یا آتاری؟ مگه فقط بازی کردن مهم نیست؟ پس چرا بجای این حرفا "بازی" نمیکنین؟ همه این کنسول و بند و بساط واسه اینه که بازی کنی و لذت ببری, اصلا چیکار داری کدوم بیشتر فروخته, مگه با فروش کم و زیادش تو میری کنسولت رو میفروشی و اونی که بیشتر فروخته رو میخری؟ چه اهمیتی داره فلان بازی چقد فروخته؟ تو دوست داری بخر بازی کن, دوست نداری نخر, چیکار داری بقیه دنیا چیکار کردن؟ مگه از خودت عقیده نداری؟

اصلا این بحث ها رو نمیفهمم.

مگه از خودت عقیده نداری؟
ایدین زدی له کردی این جماعت رو بابا :دی بابا ملت تفریح ندارن باس با همین چیزای پوچ تو فروم مخ همدیگه رو پیاده کنن سرگرم شن دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or