بازی جدید team ninja و کنجی اینفئونه:ninja gaiden z

kimsungbabak

کاربر سایت
بازی جدید team ninja-کنجی اینفئونه و spark unlimited معرفی شد.ninja gaiden z یا yaiba:ninja gaiden Z .یک بازی دارای سبک سل شید.
تریلر رسمی این بازی امروزدر tgs به نمایش درآمد که میتوانید آن را در سایت منبع یا youtube ببینید.
منبع:Ninja Gaiden Z gets cel-shaded zombie trailer, watch it here | VG247

مرگ تدریجی یک اسطوره رو می تونیم توی Ninja Gaiden ip ببینیم .

نسخه اول:

12419404293262191413.png

نسخه دوم:

30299316105010858894.png

نسخه سوم:

43864765011688720450.png

===

الآن هم که :

34367926502924087503.jpg
موافقم ولی اینافونه رو دست کم نگیر...

همون اسمش yaiba بود خیلی بهتر بود . بشدت با سبک گرافیکی و گیم پلی بازی حال میکنم . دوست نداشتم اسم بازی رو نینجا گایدن بذارن ولی در کل حمایت میشه !

موافقم ولی اینافونه رو دست کم نگیر...
نه من خودم اینافونه رو بر خلاف این دوستمون که کلا توهم برش داشته(:دی) خیلی قبول دارم. واقعا هم آدم بزرگیه، اونیموشا و دد رایزینگ واقعا بازی های بزرگی هستن. اما برای نینجا گایدن اینافونه که هیچی، من هایوشی و کامیا رو هم قبول ندارم؛ فقط خود ایتاگاکی.

شما که جز اکثر کسایی هستین که از این بازی خوشتون اومده (به گفته خودتون) بیا برای من توضیح بده این بازی چه چیز خاصی داشته؟

خب بچه ها یه تبر داریم. بذار سر این تبر 4 تا میخ بکاریم. حال نمیده؟ میذاریمش رو یه گیتار و میزنیم جماعت زامبی رو که عمدتا فلج هستن رو لت و پار می کنیم. بازم حال نمیده. اشکال نداره به یه موتور اضافه اش کنیم چه طوره. ماموریت مهمی در پیش داریم. باید وسط این جهنم (LOL ) بریم به دنبال دارو واسه زن و بچه. عجب ماموریت اپیکی. شخصیت رو که نگو خداس. آدم همینطوری می بینش فک نمیکنه یه شخصیت کامپیوتریه. صد رحمت به Donkey Kong . یه کم آدم می تونست باهاش ابراز همدردی کنه.

عاشق سیستم ذخیره اش بودم. می مردی مثل بازی های میکرو باید میرفتی از 1 ساعت قبلش شروع به بازی می کردی.

Jeezzzzzzzzzzzz!

کاملا مشخصه نه سبک بازی و نه نحوه ی بازی کردنش رو درک نکردی و نه اصلا بلد نیستی بازیش کنی!

این بازی سبک شرقی داره نه غربی. تو این جوری بازی ها بیشتر به کالت کردن محتوا شباهت داره و معتاد کننده هست. وقتی حدود 80 نفر رو به Safe house بردی و اون لذتی که موقع کاور کردنشون تو راه رو داره و سیستم لول آپ بازی و کشتن تمامی باس ها و تموم کردن اور تایم و گرفتن تمامی اچیومنت ها/تروفی ها. کشتن 80 هزار زامبی ... اون موقع بازی کردنش یعنی چی!
باس های زیاد و متنوع که هرکدوم نحوه ی کشتنشون فرق داره و بعضیاشون جزو بهترینان.
باید برای ماموریت هات یک زمانی رو تخمین بزنی تا بتونی اصولی بازی رو تموم کنی. حتی 5 ثانیه هم وقت نداری که بری برای خودت بچرخی و 4 تا زامبی رو بکشی. اون فشاری که روته که یک وقت زمان کم نیاری تا یکی از سوایورها رو از دست بدی و هم زمان بتونی داستان اصلی رو ادامه بدی، فوق العاده چالش برانگیز و لذت بخشه.

سیستم ذخیره ی بازی کاملا برای این سبک متناسبه. مگه داری شوتر بازی میکنی که چک پوینت میخوای. وقتی به لول های بالاتر برسی اصلا دیگه برات سیو مهم نیست بلکه همش به سرعت بازی کردنت بستگی داره.

DS 1 تو داستان هم خیلی خوب عمل کرد. مخصوصا تو روایت داستان. اگه بازی رو کامل تموم کرده باشید (بخش اور تایم) میفهمید چی میگم. (که متاسفانه بیشتر شماها بازی رو نصفه ول کردید).

از OST های بازی بگم که هم زیبان و موقع مبارزه با باس ها با اون ریتم مناسبشون و ....

پ.ن: نیمه ی دوم داره تموم میشه بعد من داری چکار میکنم اینجا! :|

دیگه واقعا جالب شده سبک این بازی هم به سل شید ارتقا پیدا کرد از همین الان میشه این موضوع رو فهمید که با چه چیزی طرف هستیم
یک نینجای شمشمیر شمشیر به دست که کلی موجود تنبل و پر سر صدا رو سلاخی میکنه ! واقعا من تا همین چند سال پیش اصلا فکر نمی کردم
که زامبی (!) اینقدر پتانسیل بالا برای کار داشته باشه !

واقعا دیگه بس نیست این زامبی کشی ؟! )xاین زامبی تبدیل شده به کلیشه ای ترین موضوع صنعت گیم .

واقعا دیگه هیچ لذتی نداره یه شاتگان برداری و خالی کنی رو سر و صورت زامبیا یا اینکه بخوای با شمشیر تیکه تیکه شون کنی !!!!! به خدا همون یه Resident Evil واسه زامبی کشی کافیه .

انگار این ژاپنیا یادشون رفته مهد بازیسازی هستن و این صنعت (یه زمانی اسمش هنر بود!!:() از این کشور رشد کرده و به غربیا رسیده !!! با اینکه خیلی هم اهل بازیای ژاپنی نیستم(البته به غیر از Silent Hill و MGS و DMC) ،ولی اصلا این غرب زدگی ژاپنیا که میخوان سبک و سیاق بازی های خودشونو با بازی های غربی عوض کنن ،دوست ندارم چه برسه به اینکه بخوان این موضوع زامبی رو که ایده خودشون بود به زور هم که شده به عناوینشون تزریق کنن:(

شینجی میکامی یه خلاقیتی به کار برد ،حالا سایر بازیسازا ول کن نیستن.واقعا جای تاسف داره(نظر شخصیم بود)

همون اسم Yaiba رو می‌ذاشتن خیلی بهتر بود، به‌هر حال این قضیه Cell Shade مثل این میمونه که GOW رو سل شید کنن، خودتون دیگه تصور کنین:d

به عنوان Spin - Off بتونه از مرز قابل تحمل بگذره شخصاً می‌شه ازش به خوبی یاد کرد، نینجای سل شیدی با طعم زامبی از لجن هم‌ بدمزه‌تر و حال‌به‌هم زن تره.

یه شارینگان کم داره...

اتفاقا ایده کشتن دوستانِ زامبی با شمشیر، ایده جدیدی نیست و قبلا هم تو انیمه ها مطرح شده(گروه ساخت بازی هم ژاپنی ان و خلاصه این که دوستان زیاد تعجب نکنن!). نوع طراحی زامبی ها هم کاملا یاد آور blood+ است، خیلی خیلی به هم شبیهن! فقط یه سایا اتوناشی این وسط کم داره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or