بازی جدید Respwan تا سال 2015 نخواهد آمد!

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
طراح ارشد Respwan اقای macCaig توی یه مصاحبه اعلام کرد:
من در حال لذت بردن از کار خودم با Respwan هستم و خیلی متاسفم که نمیتونم تا سال 2015 نمیتونم بگم که روی چه بازی کار میکنیم!
این در حالیه که چند مدت پیش Respwan عکس ماتی رو سایتشون گذاشتن که نشان از یک Art Work از بازی جدیدشون بود!

respawn-entertainment.jpg

منبع

اگه بحثی بود لطفا در Pm همین الانم باعث خراب شد تاپیک شدم دیگه دوست ندارم اخطارم بگیرم
نه آخه چون HR رو شاهکار دونستی و آلان رو نه
منم باهات موافقم از نظر من آلان خوب بود ولی انتظارات منو بر آورده نکرد
بهش 7 میدم!

نه آخه چون HR رو شاهکار دونستی و آلان رو نه
منم باهات موافقم از نظر من آلان خوب بود ولی انتظارات منو بر آورده نکرد
بهش 7 میدم!

داداش من کی حرفی از hr زدم فقط aw رو مثال زدم حرف میزارین تو دهن ادم بد بختی ها:d

خودتم با حرفم موافقی بعد میگی فن بازی در نیار

دوست من ببین من کاری با خوبی بدی بازی ندارم میگم نباید بازی رو اینقدر طول بدن که زمانی که بازی عرضه شد طرفداران اون بازی اونو با ذره بین بازی کننو با کوچک ترین اشکالات بازی از اون دلزده بشن و نا امید از این که بعد این همه صبر هیچ

آخرین ویرایش:
یک IP جدید با گیم پلی خلاقانه که اوایل نسل دیگه میاد خیلی میتونه فروش بیشتری داشته باشه
دربهترین حالت میتونه واسه هر دونسل عرضه بشه مثل cod3

این کامنت تو GS شاهکاره :
.........That's the Longest RESPAWN time EVER

من میگم میخوان آخرین بازی این نسلو بسازن و به یک شاهکار و نماد برای پایان این نسل تبدیل کنن!

:d نسل بعد که بیاد تا چند سال باز هم از این نسل حمایت میشه وبازی براش میاد
حساب کن اینا باید با همه شرکتا هماهنگ کنن که یهو یه شرکتی یه بازی بزرگ بعد از اینا نده
مثلا با راکستار تماس میگیرن میگی آقا شما واسه امسال چه بازیهای دارید؟
راکستار میگه فلان بازی
respawn میگه آقا جون مادرتون بازی را با تاخیر عرضه نکنید ما قصدمون اینه بعد از شما بازی را بدیم بیرون
معمولا شاهکار یا نماد به بازیهای انحصاری یه کنسول تعلق میگیره نه یه بازی ملتی پلتفرم به احتمال زیاد
مطمئن باش هیچ شرکتی باچنین تفکری بازی نمیسازه

من از این حرکتشون بدم اومد که از infinity ward رفتن در چنگال سلطان هایپ EA کبیر :d
ولی بعید میدونم بازیشون انقدر ساختش طول بکشه. :-?
یه رابطه عمیق بین داستان و گیم پلی بود که خیلی متوجش نشدن :d
البته گیم پلی ساده ای هم داشت :d
عجب!!!! :eek: :|

• Like
Reactions: CriRo7
البته اقای Iain McCaig ایشون یکی از کارگردانهای هنری هستن
تو این خبر گفته که کار کردن با Respawn Entertainment جزو بهترین سرگرمیهایی هستش که در عمرم انجام دادم ، ولی از گفتن این سخن نفرت دارم ولی چیزی که در این استودیو داریم انجام میدیم را نمیتوانم تا سال 2015 فاش کنم

احتمالا سبک بازی از sci-fi به RPG نقل مکان کرده! چون FPS هرجوری حساب کنی انقدر طول نمیکشه
البته یادمه چندین ماه پیش EA گفته بود ما به Respawn سخت نگرفتیم و دستشون رو باز گذاشتیم یا یه همچین چیزی
با اینکه از EA بعییده ولی احتمالش هست فرصت مشتی بهشون داده باشه تا بترکونن و دوباره استاندارد های جدید بیارن با بازیشون مثلا...:d

هنوز معلوم نیست.
[UPDATE]: McCaig responded to GameSpot's request for clarification on the 2015 time frame with the following statement: "2015 was just my wildest guess as to when I would be able to show my artwork, which is usually 12 months or more after release. I have no real information on the release date of the game."
GameSpot

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or