بازی بعدی Hideo Kojima

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
Hideo-Kojima.jpg

هیدئو کوجیما، بازیساز مشهور ژاپنی امروز توئیتر خود را با متن های زیر اپدیت کرد:

<امروز اولین میتینگ (جلسه) با اعضای اصلی تیم، برای عنوان بعدی "بازی ای از هیدئو کوجیما" را داشتیم. بعضی از اعضا همچنان در "RISING" مشارکت می کنند، بنابراین اینبار کلا 10 نفر بودیم. ما هر صبح جلسه ای خواهیم داشت تا در مورد نقشه ها، تست ها، تحقیقات و اکتشافات با هم بحث کنیم. فضایی باز برای صحبت در مورد مسائل مهم و به اشتراک گذاشتن رویاها و تفکراتمان در رابطه با پروژه>
Source
<تفاوت های بین سازندگان ژاپنی و غربی در این صنعت ... سازندگان ژاپنی تلاش می کنند تا دنیای بازی را با artwork های زیبا بیان کنند، اما سازندگان غربی از تکنولوژی برای ترسیم دنیایشان استفاده می کنند. ژاپنی ها به دقت مدل ها و بافت ها را می سازند تا یک دنیا خلق کنند، غربی ها از تکنیک های سایه زنی (shaders) ، نورپردازی، سایه ها (shadows) و برنامه نویسی برای خلق دنیایشان استفاده می کنند.>
Source
من برای پروژه ی بعدی ام، قصد دارم به کارکنان متذکر شوم که راههای قدیمی ساخت بازی را دور بریزند. تصاویری زیبا نسازند، بلکه دنیایی زیبا خلق کنند. طراحان نباید فقط به کار خود بپردازند، بلکه باید توانایی های برنامه نویسان برای رسیدن به حداکثر کیفیت را هم وام بگیرند. ما نباید کیفیت را در قسمت های مختلف بسنجیم، ما کیفیت و تکامل را در کل دنیایمان خواهیم سنجید.
Source

Vanquish
......

Vanquish یه عنوان تقریبا ژاپنیه ، خیلی از المان های بصری این بازی توسط خود میکامی پایه گذاری شده ، مثل Over the shoulder Camera (دوربین روی شونه ) انصافا کسی نمی تونه بگه که این شیوه رو از بازیه Geow کپ زده . میکامی بود که برای اولین بار این شیوه رو تو صنعت گیم سازی جا انداخت (Res 4 )*

آخرین ویرایش:
امیدوارم هرچه زودتر mgs5 رو معرفی کنه که به شدت منتظرشم.سری بازی mgs از اون دست بازیهایی هست که تقریبا میشه گفت با هیچ بازیی نمیشه مقایسش کرد.ترکیب موسیقی داستان و تعلیق در این سری بازی بی نظیره.امیدوارم هرچه زودتر معرفی بشه.

امیدوارم هرچه زودتر mgs5 رو معرفی کنه که به شدت منتظرشم.سری بازی mgs از اون دست بازیهایی هست که تقریبا میشه گفت با هیچ بازیی نمیشه مقایسش کرد.ترکیب موسیقی داستان و تعلیق در این سری بازی بی نظیره.امیدوارم هرچه زودتر معرفی بشه.
یه سوال ! چه نکته ای از سری MGS مونده که بخواد فاش بشه ؟ لابد دوباره برگرده به عقب ؟

نگو بابا !
میگیرن اینم ریبوت میکنن ! فردا یه تریلر در میارن : This is hell yeah FPS , This is MGS ...:|:|:|
کیوون من رو حرف خودم هستم. این کوجیما باید یه کم به اسنیک استراحت بده. جدا بحث ریبوت و بازگشت به گذشته اسنیک رو نگین که اگه کوجیما بفهمه یه دفعه دیدی از دوران 12 سالگی اسنیک هم بازی میسازه. اسمش هم میزاره:
MGS: Young Age:d

کیوون من رو حرف خودم هستم. این کوجیما باید یه کم به اسنیک استراحت بده. جدا بحث ریبوت و بازگشت به گذشته اسنیک رو نگین که اگه کوجیما بفهمه یه دفعه دیدی از دوران 12 سالگی اسنیک هم بازی میسازه. اسمش هم میزاره:
استراحت کرد دیگه :دی
دیگه تو رایزینگ نمیبینیمش ... :|
MGS 5 کوچولو هم که حساب نمیاد !

استراحت کرد دیگه :دی
دیگه تو رایزینگ نمیبینیمش ... :|
MGS 5 کوچولو هم که حساب نمیاد !
این کوجیما فکر نکنم یه این زودیها دست از سر اسنیک پیر برداره.
درسته تو Rising بهش استراحت داده (اونم گفته باید به اسنیک استراحت بدم چون خودم مستقیم رو پروژه نیستم وگرنه اسنیک رو خراب می کنن) ولی یه دفعه دیدی دو ماه بعد از Rising دوباره اسم MGS رو میاره و میگه بفرما بازی جدید. با همون اسمی که گفتم MGS: Young age.:d
من فکر کنم واسه تنوع هم شده کوجیما رو یه IP جدید کار کنه بهتره.

MGS ریبوت = Rising

به گفته کارگردانش Rising اولین قسمت از MGS تو سبک اکشنه که بعداً دنبالش هم ساخته میشه.
اما برای MGS اصلی کوجیما خیلی راحت میتونه ادامه Peace Walker رو بسازه که ربطی هم به اون اسنیک مورد نظر شما نداره.

یعنی الان اگر یه MGS جدید با حضور اسنیک تایید بشه، دوستان ناراحت میشن؟!
به نظر من با توجه به حرفاش بازی بعدیش احتمالا یه IP جدید هست. یا شاید ZOE جدید. چون RISING که هست، MGS3 برای 3DS هم هست. بعیده بخوان تعداد زیادی MGS رو با فاصله ی کمی عرضه کنن. کاش یه ریمیک از PW برای PS3 بزنن.
این خیلی فرق میکنه !
میکامی داره سبکی که خودش مبداش بوده را با حفظ المان های خاص خودش و اتمسفر بازی که کاملا شرقیه ، رو ارتقاء میده نه اینکه بیاد بازی بلزینسکی رو فقط سریع کنه !
Vanquish یه عنوان تقریبا ژاپنیه ، خیلی از المان های بصری این بازی توسط خود میکامی پایه گذاری شده ، مثل Over the shoulder Camera (دوربین روی شونه ) انصافا کسی نمی تونه بگه که این شیوه رو از بازیه Geow کپ زده . میکامی بود که برای اولین بار این شیوه رو تو صنعت گیم سازی جا انداخت (Res 4 )*
منم نگفتم که Vanquish تقلید از Geow یا هر چیز دیگه ای هست. منظور این بود که یه بازی خوب از ترکیب غرب و شرق(!) هست. برعکس QT که یه تقلید درجه چندم هست.

MGS ریبوت = Rising

به گفته کارگردانش Rising اولین قسمت از MGS تو سبک اکشنه که بعداً دنبالش هم ساخته میشه.
اما برای MGS اصلی کوجیما خیلی راحت میتونه ادامه Peace Walker رو بسازه که ربطی هم به اون اسنیک مورد نظر شما نداره.
بحث من اینه که چه خوب بود کوجیما واقعا میرفت طرف یه عنوان جدید که شاید دیدین یه دفعه مثل MGS بر سر زبونها افتاد. (بیخیال Zone of Enders هم بشه. البته فعلا).
وگرنه بله این کوجیما اینقدر زرنگ و باهوشه که میتونه MGS رو تا شماره X هم ادامه بده.
من خودم بشخصه هیچ کدوم از نسخه های MGS رو بازی نکردم، اما این بازی بقدری بر سر زبونها افتاده که کوجیما باید اینقدر دقیق رو هر نسخه کار کنه که یه دفعه به بازی لطمه نخوره.
حالا میخواد Rising باشه که خودش مستقیم رو پروژه نیست یا دنباله Peace Walker که دنباله رسمیه MGS هست.

یه چندتا کامنت جالب در مورد نظر ایشون در مورد کلکهای سینمائی بازیسازان غربی و دقت نظر و بافتسازی فوق دقیق سازندگان ژاپنی:
So the models and textures from BatmanAA, Gears or Uncharted2 where not carefully created? The world of the Half-Life-Saga really is a piece of crap and relates completely on effects? Whilst the Final-Fantasy Epos is beautiful artwork?
i
luv you Kojima, but BULLSHIT!

هروقت هرکس به MGs4 میگه عظیم کهیر میزنم.
آشغال محض، ساده، مسخره، برای جذب عموم، در کل کلمه ی اول صحیحه: آشغال محض.
احتمالا یک Redebut (که بازی سازهای جدید در کمال حماقت بهش میگن Reboot، معلوم نیست از کدوم گورستونی میان این بازی سازها. اصلا نه این کلمه خوبه نه اون کلمه.) هم برای MGs میسازه و گند میزنه به همه چی.

در کل از سال 2007 ببعد جز مرض و بدبختی به بازی سازی چیزی نرسیده. از CoD MW بگیر تا Alan Wake و MGs4. پرسونا 4 رو داشتیم که اونهم مال نسل قبل بود از لحاظ تکنولوژی. اشخاصی که God of War و Gears of War و و و و رو ساختن و جهودهایی که سر پنج یورو اشتراک XBL دارن خودشون رو میکشن برای DLC و مالتی پلیر خوشحال باشن که موفق شدن.

هروقت هرکس به MGs4 میگه عظیم کهیر میزنم.
آشغال محض، ساده، مسخره، برای جذب عموم، در کل کلمه ی اول صحیحه: آشغال محض.
احتمالا یک Redebut (که بازی سازهای جدید در کمال حماقت بهش میگن Reboot، معلوم نیست از کدوم گورستونی میان این بازی سازها. اصلا نه این کلمه خوبه نه اون کلمه.) هم برای MGs میسازه و گند میزنه به همه چی.

در کل از سال 2007 ببعد جز مرض و بدبختی به بازی سازی چیزی نرسیده. از CoD MW بگیر تا Alan Wake و MGs4. پرسونا 4 رو داشتیم که اونهم مال نسل قبل بود از لحاظ تکنولوژی. اشخاصی که God of War و Gears of War و و و و رو ساختن و جهودهایی که سر پنج یورو اشتراک XBL دارن خودشون رو میکشن برای DLC و مالتی پلیر خوشحال باشن که موفق شدن.

عجب پستی .......به اکثر بازیهای این نسل حمله کردن ایشون......:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or